Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba kizlarrrrrrr.iyi hafta sonlari.nasilsiniz bakem? yeriniz melum bugun sekide idim.ne qeder gozel vetenimiz var y arabbim.cennetden bir kose kimi.gulcum sen de ozunu cox yorma yay vaxti.fidaska senin imtahanlar nece oldu ezizim?

selam kızlar. Ben artık anneyim. 16 haziran oğlumun doğum gunu. Yani missicimle aynı burcden oldu.
Missicim ad gununu tebrik edirem gec de olsa.

cok zor doğum oldu. halada yatıyorum. Dua edin. Anne olmak cok guzel. Allah isteyen her kese versin. bebekler cok tatlı ya..

haminiza salamlar,gulcu,m evvel senden baslayim xos geleceksen bakiya,cox sevindim gelmeyine cunki darixdigini bilirem insallah sag salamat gelersen sevdiklerine qovusarsan sene bir soz deyim?baki da senincun darixib,ama bildirmir gelende ozuve deyecek.zarafat eleyirem demeyim ki bu qiz ne sacmalayir.misscim sen necesen?sene lap paxilligim tutdu gezirsen ozuncun istirahet edirsen stres atirsin men de isteyirem men de isteyirem,aglayacam indi,biz hec yere gede bilmirik bu isti yayi deyesen ele seherde kecireceyik,yoldasimin isine gore,o isdedi.canim bol bol gez istirahet ele menim yerime de stress at butun ilin gerginliyi ustumdedi hele rahatlamamisam sabah diplom isi mudafiem var onu qutarim sonra rahatlasacam.azerin inan senin yazdiqlarini oxuyanda gozlerim doldu bu gece yuxuda balaca teze dogu;mus usaq gormusdum hele de yuxunun etkisinde idim senin yazini oxuyanda gozlerim doldu.tebrik edirem canim allah anali atali boyutsun pis gunun gostermesin rebbim,cox sevindim canim oglunu persen menim yerime.ozunuze yaxsi baxin qizlar.opurem.

Salam Qizlar..ilk önce Azerin Seni Tebrik Eleyirem.gözün Aydin Olsun Canim..allah Anali Babali Böyütsün...bu Arad Tecrübelerimden Ever Bilerem:)))

Fidaşka Ve Miscim Sizleride öpüyorum...az Gez Miscim...paxilliğim Tutur...

Yaziq Fidaşka Acidim Sana....:)))

selam kızlar. Ben artık anneyim. 16 haziran oğlumun doğum gunu. Yani missicimle aynı burcden oldu.
Missicim ad gununu tebrik edirem gec de olsa.

cok zor doğum oldu. halada yatıyorum. Dua edin. Anne olmak cok guzel. Allah isteyen her kese versin. bebekler cok tatlı ya..

tebrikler azerin bacimmmmmm.ay cox sevindim.allah yastigini yungul elesin.cox cox sevindim.ay allahim kicik balana uzun saglikli,huzurlu iyi evlat olmayi nasib etsin.vetenimize bir igid daha geldi,ne mutlu bize.ayrica eyni burcden balalarim coxalir,cox sevinirem :hooray: op balaskamizi bizim ucun.seklini cek gul baci kimi sende qoy gordukce masallah deyek :nazar:

salam xanimlarrrrrrrrrrr.yene men geldimmmmmmm.gulcum fidancim sizin ucun darixiram eyy yaman.yazdiqlarinizi oxumayanda ureyim partlayir.deyeceksiniz ki evde bilgisayar var niye darixirsan?! hemen izah edeyim.men indi gencedeyem.ama atam agstafada isleyir.ona gore heftenin ilk gunleri oraya gedirik,atam ev kiralayib :KK43: qalan gunlerini qayidiriq genceye.anladiginiz yollardayam.oz aramizdir agsatafdan nifret etdim lap.oralari hec sevmirem.ueryim darixir.fidaska inan senin yerinde olmagi bezen o qedeerrrrrrrr cox arzulayiram ki.agstafada butun gun evde issiz gucsuz otururuq mamayla.ev balacadir,heyet cox isti olur.seher durub 1 saat maksimum evi toplayirsan bitti.qalan gunu otur v onunde.sadece hefte sonu geze bilirik.ona ghore o qeder de imrenilicek durumda deyilem :KK43: ayrica tv baxiram istanbulu gezmeyi cooooooooox isteyirem.bugun mamaya deidm,men istanbulu gormemis olsem gozlerim aciq gedecek deye :))))))) anaaaa her kesi kiskaniyormusum ben yahu :KK70: bu arada atamla da yola getmirik :) o da men de tekliye oyrenmisik.men etdiyime o eseblesir o etdiyine men :) bir birimizi delicesine sevsek de bir arada ola bilmirik hihihi :) neyse yaman cox yazdim.opdum haminiziiiiiiiiiii

salam qizlar.bu gun diplom mudafiesine gedirem dedim size yazim sans dileyin mene qizlar.askimla bir iki gundu aramiz bir az limoni ona gore sizden destek alim dedim.mene ele gelir ki iliskilerin bir az dinlenmeye ehtiyaci var nece vaxtdi eyni evin icinde hemise bir yerde butun gun ancaq iki nefer bir az sixildiq deyesen ona gore bir nece gun susma qerari almisam,bir nece gun sakit yoxmusam kimi aparacam ozumu bir azdan adami bunaltacam artiq,ona gore bir az sakitcilik isteyirem,bir iki gun icime qapanmaq isteyirem,gorek ne kadar basarili olacam,cetin ama men hec sakit dura bilmirem cox hereketli biriyem sevdiklerime qarsi hec sakit ve soyuq davrana bilmirem,bakalim ne olacag?ne ise qizlar,opurem haminizi

Merhaba kızlar...İlk önce miscim senden başlayım...canı senin yerine üzüldüm...tatilinin bazı günlerinin böyle sıkıcı geçmesine...Evet insan tekliğe alışınca kimseyi istemiyor o zaman...olsun kedi de yavrusunu çok sevdiğinden yermiş...aman annenle sende gitme baban yalnız gitsin...neolacak kii...bu arada prensesimin resmini değiştirmem gerekiyor..büyüdü artık....oda 2-3 gün idi ki rahatsızıydı..şimdi iyi oldu ..dişlerinden dolayı...

şimdi gelelim fidaşkaya...canım bende aynı senin giviyim sevdiklerime karşı soğuk olamıyorum..bazen eşimle tartıştığımızda konuşmaycam diyorum ama 2 dk.geçiyor yanıma geliyor hemen konuşmaya başlıyorum...maalesef naz yapamıyorum....Aman ne yapıyım...küsülü kalmak d iyi değil...mesela biz hiç küsülü kalmayız.bir birimizin gözünün içine bakınca hemen gülüyoruz..Aşk bu olsa gerek...:))))kocamdan yazdım ya özledim..birazdan işten çıkcam....

Benide telaş sardı oraya gelme telaşı..hediye almak telaşı..ne alıyım kızlar size?

Miscim istanbula ne zaman istesen gel misafirim olursun canım..ama burda tatil olduğu zamanlarda gelirsen iyi olur rahat rahat gezerizzzzzz...öpüyorum hepinizi..bende eve gidiyorum..yuvama kocacığımın ve kuzumun yanına..özlemiş beni kuzucum...byeeee

aynen beni anlatmissin gulcum ben de oyleyim 2 dakika bile kalamiyorum ve kendime en cok kizdigim konu da bu bir az kus na z yap derim hep kendi kendime ama yapamiyorum,nisanliyken beceriyordum ama evlendikden sonra hic yapamiyorum yanimda oldugu icin hic yapamiyorum gozlerine bakdigim an eriyib bitiyorum ne yapiyim ben bu adama asigim.

salam xanimlar.gulcum gozel sozlerin ve teklifin ucun cox minnetdaram.semimi olduguna eminem.inan atam mene icaze verse 3 aya geler butun turkiyeni gezerem:)
masallah her seherde telebelerim var.hamisi misafir cagirib ama atam ciddi tebietli oldugu ucun heyatda icaze vermez :KK43: ahhhhhhhhh heyif ki kisi olmamisam,valah neler ederdim neler :KK70: turkiye qalmazdi dunyanin her yerini gezerdim,heyifffff
bu arada kocalarinizdan az danisin olan var olmayan var,kiskaniram axi burda :KK70: hihihihi zarafat idi.haminizin xosbext olmagina cox sevinirem,demek mutlu aileler var deye hem sevinir hem umidlenirem.opdum ikinizi de cunki sizden basqa heckim gelmir axir vaxtlar :0 ozellikle salammen de geldim deyib ikinci defe yazmayanlara gicik oluram :KK70: byeeeeeee

salam qizlar.necesiniz?ne var ne yox/nece gundu kimse gelmemis keyifler iyidir insallah.ozunuze yaxsi baxin.opdum,bye

salam xanimlarrrrrrrr.fidaska sene de salamlar.gozunu sevdiyimin qorxusu bax tehdit etdim hemen bagisladin :)))))))))))
afrikadaki hem yerlimiz xos geldiniz.sizi de aramizda gormekden memnun olduq.cox qeribe heyatiniz varmis.turkle evlen get afrikada yasa :) eyer sizin ucun mahsuru yoxsa bize biraz danisa bilersinizmi heyat hekayenizi.nece tanisidniz,nece evlenme qerari verdiniz,afrikada yasam necedir?

salam gizlar.Miss huseynova 1996 ilde bakida tanisdig ve evlendig.bir il sonra oglum oldu.10 il umraniyede yasadigdan sonra Afrikaya gettik.Afrika cox gozel, insanlari semimi , cox kasib.ama istanbul ve bakinin yerini tutmaz.eslinde bakinin yerini hecne tutmaz.cox darixiram bakidaki ailem ucun.avgustta istanbula tetile geleceyem insallah 2 hefteligine.bakiya getmek heleki kismet olmur.axirinci defe 1 il evvel getmistim.bu arada umraniyede yasayan bir azeri giz daha var, cox yaxin dostum.o da turkiyede evli.o olmasaydi istanbuldaki hayat menim ucun cox cetin olardi, cunku insanin hara gederse getsin oz hemsehrisi kimi YOXDU.

salam gizlar.Miss huseynova 1996 ilde bakida tanisdig ve evlendig.bir il sonra oglum oldu.10 il umraniyede yasadigdan sonra Afrikaya gettik.Afrika cox gozel, insanlari semimi , cox kasib.ama istanbul ve bakinin yerini tutmaz.eslinde bakinin yerini hecne tutmaz.cox darixiram bakidaki ailem ucun.avgustta istanbula tetile geleceyem insallah 2 hefteligine.bakiya getmek heleki kismet olmur.axirinci defe 1 il evvel getmistim.bu arada umraniyede yasayan bir azeri giz daha var, cox yaxin dostum.o da turkiyede evli.o olmasaydi istanbuldaki hayat menim ucun cox cetin olardi, cunku insanin hara gederse getsin oz hemsehrisi kimi YOXDU.

Merhaba canım.bende Ümraniyede yaşayan azeriyim.Yani ikimizde ümraniyeli sayılırız:)))Sın duraktayam ben...

Merhaba canım.bende Ümraniyede yaşayan azeriyim.Yani ikimizde ümraniyeli sayılırız:)))Sın duraktayam ben...

İkimizmi?
Ben de ümraniyedeyim,kızlar.Hem de 15 senedir. Bu arada, beni tanırsınız.Ben Banu.Nickimi değiştirdim.tatlicadiarzu

salam xanimlar.yay geldi hec kim kadinlar kulubune gelmir :)
fidaska sesin cixmir,xeyir ola?! bu arada mehin baci yeni nikin hayirli olsun,cox beyendim,superrrrrrrr.sen is axtarirdin nece oldu tapa bildin mi?

salam xanimlar.yay geldi hec kim kadinlar kulubune gelmir :)
fidaska sesin cixmir,xeyir ola?! bu arada mehin baci yeni nikin hayirli olsun,cox beyendim,superrrrrrrr.sen is axtarirdin nece oldu tapa bildin mi?

Selam,canım. Nickimi beğendiğine çok sevindim. Yurdumuzun sembolü. Ah,canım, Istanbulda işi kim itirmiş ki,ben de hemen buluyumkafamçokkarıştı .Bekliyorum,yeni Bilgi evi,yahut Kültür merkezi açılıcak ki,ben de işe giriyim. Hayırlısı.

salam kizlar.necesiniz?men yorgunlukdan olurem dunen duyunde idim bir dokturdum bir dokturdum indi yorgunluqdan olurem saat 12 de durmusam yuxudan hele de ayaglarim agriyir ne qeder oynamisam men,ohhh butun kurtlarimi dokdum vallahi

qizlar bu nedir hec kim gelmir men tek qalmisam yena burda kusum men yene sizden?

salam xanimlarrrrrrr.fidaska yay geldiyi ucun hami colde olur deysen.heckim yazmir buraya.inan ona gore menim de hevesim qacib tamam:) hergun helirem ama heckim olmadigini gorduyum ucun yazmiram.bu arada senin universitet isin nece oldu? birde allah xosbext elesin toy kimin idi?

salam misscim,senincun darixmisdim lap.universitetnen qurtardim qalib bir de diplomu almaq,toy qardasimin idi,nece deyerler senincun olsun,misscim hemise istediyim sey var idi deyirdim ki olsa yazacam bura bir defe sen de dua elemisdin a menimcun o sey oldu.hele yazmiram bie az merak et

X