Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

salam misscim,senin de ramazan bayramin mubarek ,butun muselman aleminin ramazan bayramini tebrik edirem bu ay hamiya ruzi bereket can sagligi getirsin,insallah hami gunahlarindan temizlener bu ay,rebbim butun gunahlarimizi bagislasin.amin

Salam gızlar. Men geldim. Darıxdım sizler üçün. Necesiz?
Ramazan-i Şerifiniz mübarek olsun. Allah (c.c.) oruç tutanların orucunu gebul, tutmayanlara da tutmak nesib etsin.

salamlar xanimlar.havalar soyuyur yavas yavas buralar yeniden eski haline geler insallah :) haminin her gun yazi yazdigi gunleri kast etdim :KK66: bu arada ilhame ozun haqda bize biraz melumat vererdin.kimsen haralisan ve s :)

canım benim ne güzel yazmışsın öyle. ben de azeriyim ama azerbaycan ı bir kez bile görmedim yıllar önce gelmiş dedeler yerleşmişler ığdır a. sonra da antalya ya gelmişler ben gelmek istiyorum oraya o kadar merak ediyorumki kimbilir ne kadar güzeldir insan hiç görmediği yaşamadığı biyeri bile özleyebiliyomuş.

canım benim ne güzel yazmışsın öyle. ben de azeriyim ama azerbaycan ı bir kez bile görmedim yıllar önce gelmiş dedeler yerleşmişler ığdır a. sonra da antalya ya gelmişler ben gelmek istiyorum oraya o kadar merak ediyorumki kimbilir ne kadar güzeldir insan hiç görmediği yaşamadığı biyeri bile özleyebiliyomuş.

salamlarrrrrrr.seni de aramizda gorduyume cok sevindim.mubarek bayramin kutlu olsun.men bakida yasayiram.buralar o qeder gozel o qeder dogmadir ki mutlaka gelmeni israrla tavsiye ederim :) biraz kendinden oralarda neler etdiginden yasindan filan bahs et arkadasim daha iyi tanismak icin:)

selam kizlar. coxdandi girmirem. her kese selam. Indi Azerbaycandayim. Ama malesef bebek bakaca oldugu ucun evden cixa bilmirem.
haminizi opurem

selam kızlarrrr ben geldim...yeni gelenlerde hoş geldiler...hepinizi öpüyorum.....

salamlarrrrrrrrrrrrr.hamiya coxlu coxlu salamlar.azerin baci bakidaymissan cox sevindim senin adina.bebisimiz necedi? nolar tez tez gel darixiram sizin sohbetler ucun.gulcum sen necesen canik? msn gorurem ama isde oldugunu dusunduyum ucun yazib narahat etmek istemirem opdummmmmmmm

saqol missicim. bebekde yaxsidi. coxsagol. sene selami vara.s.
Sen necesen?

salam azerin abcim.quzu keser xalasi balaskasina.mende de coxlu coxlu salam de.op menim ucun.men sukur allaha yorgunluq disinda cox yaxsiyam.kefim yaxsidi sukur.sizlerin yazisini gordukce daha da yaxsi oluram.opdum seni de azerin bacinin qisminde hamini

Salam qızlar.necesiniz.hamınızı öpürem.miscim mende görürem seni msnde ama inan yaza bilmirem işde olduğum üçün.ama yenede arada salam yaz....en azından beni unutmadığını görüğüm..öptüm kızlar..kendinize ii bakın....

aynen bende senin gibiyim canımm babamın kökü azeri dedelerimiz göçmüşler ordan senağlama ağrıya sonrada muşa karsta filanda akrabalarımız var ama hiç birini tanımıyoruz hele azerbaycanda kimsemiz var mı bilmiyoruz bile senağlama

salammmmmmmmmmmlar qizlar.sizler ucun darixmisam.ozellikle fidaska haralardasan cox merak edirem seni.insallah hersey yolundadir.azerin baci senden de xeber cixmir,yaz gorek necesen.bebisimiz necedir? gulcum sene d eyazaram basim ustune.men yazmirdim ki isde oldugunu bilirdim rahatsiz etmeyim.ama bundan sonra tez tez yazaram.hamisinizi opdum.bu arada qizlar hec narahat olmayin qohumunuz olmasa da bizler variq.siz gelin men sizleri gezdirerem

salamlarrrrrrrrrrrrrrrr/miscim geldim,kabusunuz geri dondu yene yazib basinizi xarab eleyecem.he?misscim dayanamadim senin meni bir bele axtardigini gorub geldim.yay idi gezmekler,qonaqliqlar,toylar qutardi yene basladim evde oturmaga darixmaga.bekarciligdi.yayi ona gore cox sevirem de gunler uzun olsa da gun kecir.qisda soyuqdan adamin bayira cixmaga hevesi gelmir hec otur butun gunu evde,gun cixandan cixana bayira cixiram,ele ki yagis yagir ureyim ele sixilir,men istini yayi cox sevdiyimdendir herhalde qis soyuq mene cox cansixici gelir,indiden yayin ne vaxt geleceyini dusunurem,ne ise menim yene cenem dusdu,sizde ne var ne yox?misscim darixmisdin menincin?girib meni axtardigini gorub cox sevindim,men de sizin ucun cox darixmisdim.misscim BDUda ne var ne yox?isleyirsen de yene?ozel heyatin necedi?teze xeber zad yoxdu?deyeceksen ne merakli qizdi?neyleyim merak etdim kusura bakma.

kızlar selam...
azeri değilim ama bayiliyorum onlara hihoyyyt
Allah nasip ederse Azerbeycana bi iş seyahatimiz olcak bi kaç ay sonra :nazar:

salamlarrrrrrr.hele sukur fidaska geldin cixdin.vallah gozel sohbetlerin ucun darixmisdim.sukur qovusdurana.yaxsi olduguna sevindim. meni sorussan vallah bildiyin kimiyem.nece qoymusdun ele de varam :)
hele BDu isleyirem.bezi seyler o qeder eseblsdirir ki neyseee.en cox dediyim sozlerden biri bu aralar " bosver $efaaaaaaa derine enme" di.cunki o qeder bos menasiz seyler olurki insan deli olur dusundukce.dehset de bezmisem isden.telebelerin ders oxumaga can cixmalari meni de hevesden salir.o qeder danisiram inan farengit oldum sonunda.ne bilim eyyyyyyyyyyy bele iste.bir de en son DEHSET FEMINIST olmusam :) kimi milletinden nefret edirem.oglanlara hec yaxsi gozle baxmiram.bir oglan mene yaxinlasanda eseblesire :KK70: ay ne manyak olmusam :) helelik bu qeder.qeti yazib qacma diger yoldaslar kimi.ozletme kendini fidaska.opdum canik

bu sayfanı yenı gordum mende azerıyım 2007 berı ızmırde yasıyıram .menımle danısmaq ısteyenler özel mesaj ata bılerler.

Hoş geldin, deniz2009.a.s.
Özünü biraz tanıt. Ne iş yaparsın? Hayatın nasıl geçiyor? Türkiyeye alışa bildinmi?

X