aZeLYa55 Dn Resimlerim

Prenses gibi olmuşsun cnm Allah ömür boyu mutlu etsin bu arada saçının rengi süper hayalimdeki saç rengi opuyorumnanaktan

çok güzel fotoğraflar bunlar opuyorumnanaktan ayy çok şker gözüküyorsunuz a.s. ömür boyu mutluluklar dilerim kaydirigubbakcemile5

Tebrikler canım cok yakısmıssınız resimler harika
Ömürboyu mutluluklar dilerim. :1hug:

çok tatlıçıkmışsın cnm allah mutlu etsin bu arada son resim süper gelinliğinde harikaaaaopuyorumnanaktan

harika çıkmışsınız resimlerde.... mutluluğunuz daim olsun....

çok yakışmışsınız.. bi ömür mutluluklar..

çok güzel çift olmuşsunsun rabbim bir ömür boyu mutlu etsin

çok güzel fotoğraflar bunlar opuyorumnanaktan ayy çok şker gözüküyorsunuz a.s. ömür boyu mutluluklar dilerim kaydirigubbakcemile5

ALLAH mutluluğunuzu bozmasınnn

Tebrikler canım cok yakısmıssınız resimler harika
Ömürboyu mutluluklar dilerim. :1hug:

çok tatlıçıkmışsın cnm allah mutlu etsin bu arada son resim süper gelinliğinde harikaaaaopuyorumnanaktan

Sağolun kızlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, inanın sizler daha tatlısınız :kedi:

Prenses gibi olmuşsun cnm Allah ömür boyu mutlu etsin bu arada saçının rengi süper hayalimdeki saç rengi opuyorumnanaktan

Öncelikle teşekkür ederim kmy a.s. Saç rengim karemelin üzerine sarı balyaj, başak sarısı galiba, öyle dersen kuaför de iyiyse tutturabilir tatlım öpüyorum kocaman yerimseniben

çok yakışmışsınız tatlım allah tammamına erdirsin bir yastıkda kocayın

harika olmuşsunuz canım mutlulukları dilerim
bir yastıkta kocayınnn

çok şirinsin ve tatlısın bi yastıkta yaşlanınnnn
--------------------------mutluluklarr--------------------------

cok güzel bir gelin olmussun
ömür boyu mutluluklar dilerim birbirinize cok yakismissiniz

gelinliğinize bayıldım ben türbanlıydım ama açık bi gelin olsaydım kesinlikle böyle bi gelinlik gercih ederdim..
Aallah mutluluğunzu bozmasın...

gelinliğinize bayıldım ben türbanlıydım ama açık bi gelin olsaydım kesinlikle böyle bi gelinlik gercih ederdim..
Aallah mutluluğunzu bozmasın...

dugun resımlerınme cok begendım cok guzeller

bır omur mutluluklarrrrrrrrrrrrr

Çok çokk teşekkür ederim, Allah sizin de yuvanızdan huzuru eksik etmesin..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…