• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aZeLYa55 Dn Resimlerim

mutluluklrrrr diliyorummm en baştaaaa :) maşallah çok güzel çıkmışsınız ikinizdee :) bu arada saç rengini çok beğendim hangi renk saçın ?

mutluluklrrrr diliyorummm en baştaaaa :) maşallah çok güzel çıkmışsınız ikinizdee :) bu arada saç rengini çok beğendim hangi renk saçın ?

Canımm, çok teşekkür ederim a.s.
Saçım karemel üstüne sarı balyaj. Ama balyajlar röfle gibi oldu. Rengini de kuaföre başak sarısı istiyorum diye tarif ettim.

eneeee kız gözün körolmasın!! :nazar:a.s.
sen ne datlu bişeymişin ne kaa yakışmışsınız. ömür boyu bir yastıkta kocayın canım yaa çok güzel olmuşsun. fotolar harika. yanlız burdaki gibi çen çen yapıp kocayı kaçırma kız :hulya:

butterfly5.gif
butterfly5.gif
butterfly5.gif
kadeh-sarap.jpg

qelinliğin süperrr:)

Ayy canım sağol, daha güzeli senin olsun inşallah :1hug:

Çok hoşsunuz.....
Bi ömür mutluluk ve sağlık sizinle olsun..............
:nazar:

Teşekkür ederim, amin hepimizle olsun inşallah..

Çok teşekkür ederim, çok tatlısın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eneeee kız gözün körolmasın!! :nazar:a.s.
sen ne datlu bişeymişin ne kaa yakışmışsınız. ömür boyu bir yastıkta kocayın canım yaa çok güzel olmuşsun. fotolar harika. yanlız burdaki gibi çen çen yapıp kocayı kaçırma kız :hulya:

Wiiii, ben de senden yorum bekliyordum nihayet yazdın..Yorumun için teşekkür ederim datlummm, beyime çen çen yapamadığım için buraya gelip rahatlıom iştee lülülülülülü
Gel öpüüm Şeniz

Wiiii, ben de senden yorum bekliyordum nihayet yazdın..Yorumun için teşekkür ederim datlummm, beyime çen çen yapamadığım için buraya gelip rahatlıom iştee lülülülülülü
Gel öpüüm Şeniz

kız ben kk hayatımın %75'ini mapusta geçiriyom bak kıymetini bil gelip yazabildim -tatlicadiarzu-

süperrr ya cok güzel yakismissinizzz gelinliginde bir bir harikaaa
bir ömür boyu mutluluklarrr sac renginede bayildim canim hangi renkler var icinde bende bu sekil boyatmak istiyorumda:))

süperrr ya cok güzel yakismissinizzz gelinliginde bir bir harikaaa
bir ömür boyu mutluluklarrr sac renginede bayildim canim hangi renkler var icinde bende bu sekil boyatmak istiyorumda:))

Teşekkür ederim a.s.
Saçım; karamel renginin üzerine başak sarısı balyaj, yani ben öyle anlattım böyle yaptılar kaydirigubbakcemile3

azelya bi afetmişsin sen ya:)
harikasın ve eşinle çok yakışmışsınız
Allah mutlu mesut etsin canım
bi yastıkta kocayın
:)alkisalkisalkis:nazar:a.s.

azelya bi afetmişsin sen ya:)
harikasın ve eşinle çok yakışmışsınız
Allah mutlu mesut etsin canım
bi yastıkta kocayın
:)alkisalkisalkis:nazar:a.s.

Ay yok ne afeti :kedi: İyi dileklerin için sağol sabinecim çok teşekkür ederim :1hug:
Allah mesutt etsin çok yakışmışsınızzzzz

Çok teşekkür ederim size de a.s.

çok güzel gelin olmuşsunuz gelinliğiniz saçınız makyajınız çok güzel damat beyde çok şık görünüyo
pozlara bayıldım çok güzeller
rabbim bir ömür mutlu mesut etsin

çok güzel gelin olmuşsunuz gelinliğiniz saçınız makyajınız çok güzel damat beyde çok şık görünüyo
pozlara bayıldım çok güzeller
rabbim bir ömür mutlu mesut etsin

O sizin gözlerinizin güzelliği, çok teşekkür ederim a.s.opuyorumnanaktan

Back