aZeLYa55 Dn Resimlerim

Canım çok yakışmışsınız.
Ömür boyu mutluluklar.. Gelinliğin de çok yakışmış. Çok güzel bir geli olmuşsun. Maşallah.

allah mutlulugunuzu bozmasın harıkasınız benımde 2. Dugunum samsunda olmuştu sizin nerde oldu merak ettım ayrıca foto çekıldıgınız yer telefırıgın orası degılmı ılk defa gecen gelişimde gitmiştim manzarası superdi

Amin, çok teşekkür ederim güsel göslü baayaan opuyorumnanaktan
Bizim Samsun Zali de oldu.Elmas Hanım Konağı eski adı. Normalde orası nişan için tutuluyordu ama davetli sayımız az olunca orayı tuttuk, çokta memnun kaldık.
Resimleri Sevgi gölü ve Amisos tepesinde çektirdik..Valla ben 5 senedir Samsun'da yaşıyorum, ilk kez o gün gittim :kedi: Heyecandan da ne manzaraya bakabildim, ne de nerde ne olduğuna kaydirigubbakcemile3

çok yakışmışsınız birbirinize cnm allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu mutluluklarrr

ya harika resimler sende çok tatlısın gelinlik çok yakışmış ömür boyu mutlu olun mutlu kalın inşlaah nazardan uzak kalıne artık haberlerinizi bekleriz inşallah

baya arkadasım evlendı butun gelın fotolarına baktım onların ama gelın dedıgım olmamıştı :) mukemmel cicim gelınlıgın foto calısmaları super kutlarım Allah bır yastıkda kocatsın

Çok yakışmışsınız birbirinize... Bir ömür mutluluklar; diktiğiniz bu hayat ağacınızda en güzel güllerin açmasını temenni ediyorum.... :asigim:

Tebrikler cok tatlısınız ömür boyu mutluluklar...

Çok teşekkür ederim GALYANA, o senin tatlılığın opuyorumnanaktan

ya harika resimler sende çok tatlısın gelinlik çok yakışmış ömür boyu mutlu olun mutlu kalın inşlaah nazardan uzak kalıne artık haberlerinizi bekleriz inşallah

Çook teşekkür ederim julyan, sıra bebeğe geldi dimi kaydirigubbakcemile3 İnşallah Allah isteyen herkese versin..

baya arkadasım evlendı butun gelın fotolarına baktım onların ama gelın dedıgım olmamıştı :) mukemmel cicim gelınlıgın foto calısmaları super kutlarım Allah bır yastıkda kocatsın

Çook tatlısın, utandırdın beni :kedi: Teşekkür ediyorum, darısı başına inşallah daha güzelleri senin olur a.s.

cok güzel cıkmışınız. mutluluklar canıma.s.

Teşekkür ederim LaRisA, darısı senin de başına yerimseniben

Çok yakışmışsınız birbirinize... Bir ömür mutluluklar; diktiğiniz bu hayat ağacınızda en güzel güllerin açmasını temenni ediyorum.... :asigim:

Ne güzel bir temenni bu böyle ya :kedi: Çok teşekkür ederim, Allah sizin de mutluluğunuzu bozmasın..

canım o kadar güzel çıkmışsınızki bayıldım resimler harika mutluluklarr

Teşekkür ederim Ezgi, Patiş dişi mi? Dişi ise Paşa ile arasını yapsak kaydirigubbakcemile3 İsimleri bile uyuyor ya

ayy bayıldım fotoların cekımıne son resımde harıkaaa

mutluluklar !

Resimlerin çok güzel canım.Allah bir tastıkta kocatsın.Birbirine bu kadar yakışan bir çift bayağıdır görmemiştim.Allah nazardan saklasın

çok şıksınız
tebrikler
fotografları kim çekti acaba
özel bi fotografçı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…