mutluluklar dilerim
Canım çok yakışmışsınız.
Ömür boyu mutluluklar.. Gelinliğin de çok yakışmış. Çok güzel bir geli olmuşsun. Maşallah.
allah mutlulugunuzu bozmasın harıkasınız benımde 2. Dugunum samsunda olmuştu sizin nerde oldu merak ettım ayrıca foto çekıldıgınız yer telefırıgın orası degılmı ılk defa gecen gelişimde gitmiştim manzarası superdi
çok yakışmışsınız birbirinize cnm allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu mutluluklarrr
Tebrikler cok tatlısınız ömür boyu mutluluklar...
ya harika resimler sende çok tatlısın gelinlik çok yakışmış ömür boyu mutlu olun mutlu kalın inşlaah nazardan uzak kalın e artık haberlerinizi bekleriz inşallah
baya arkadasım evlendı butun gelın fotolarına baktım onların ama gelın dedıgım olmamıştı :) mukemmel cicim gelınlıgın foto calısmaları super kutlarım Allah bır yastıkda kocatsın
cok güzel cıkmışınız. mutluluklar canıma.s.
Çok yakışmışsınız birbirinize... Bir ömür mutluluklar; diktiğiniz bu hayat ağacınızda en güzel güllerin açmasını temenni ediyorum.... :asigim:
canım o kadar güzel çıkmışsınızki bayıldım resimler harika mutluluklarr
ayy bayıldım fotoların cekımıne son resımde harıkaaa
mutluluklar !
Resimlerin çok güzel canım.Allah bir tastıkta kocatsın.Birbirine bu kadar yakışan bir çift bayağıdır görmemiştim.Allah nazardan saklasın
çok güzel bir gelin olmuşsun
allah bozmasın bir yastıkda kocayın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?