aZeLYa55 Dn Resimlerim

yok canım erken çökmemişsin de sonuçta saç yapılı makyaj falan insan daha büyük gösteriyor. ama minyon tiplisiniz ikiniz de. yakışmışsınız maşallah. valla süper pahalıya kaçmadım diosun ama her şeyin çok kaliteli duruyor. zevk yani önemli olan sen de zevklisin demekki. ayrıca setin çok güzel durmuş hiç 30 lira gibi değil sanki incili pırlantalı set gibi çaktırma :)

yok canım erken çökmemişsin de sonuçta saç yapılı makyaj falan insan daha büyük gösteriyor. ama minyon tiplisiniz ikiniz de. yakışmışsınız maşallah. valla süper pahalıya kaçmadım diosun ama her şeyin çok kaliteli duruyor. zevk yani önemli olan sen de zevklisin demekki. ayrıca setin çok güzel durmuş hiç 30 lira gibi değil sanki incili pırlantalı set gibi çaktırma :)

Hahaha kaydirigubbakcemile3 annem de "pahalı de" der ama, yok neyse o, ucuz ucuz aldığımı sölüom işte herkese napim :utangac:

maşallah canım harika görünüyorsunuz çok yakışmışsınız allah nazarlardan saklasın
mutluluğunuz hergün katlanarak artsın inşallah
gelinliğine bayıldım bu arada pozlar da süper mekan da
hele en son resim harika
:nazar:

katolog resimleri gibi çok güzel çıkmışsınız
çokta yakışmışsınız mutluluklar

canim cok yakismissiniz birbirinize allah mesud etsin ayrica gelinliginde cok hosmus

bayılıyorum böyle dogal çekimlere çok hoş olmuşsunuz
tebrikler mutluluklar

bir ömür dolu dolu mutluluklar diliyorum

mutluluklar çok yakışmışsınız

canim cok yakismissiniz birbirinize allah mesud etsin ayrica gelinliginde cok hosmus

katolog resimleri gibi çok güzel çıkmışsınız
çokta yakışmışsınız mutluluklar

maşallah canım harika görünüyorsunuz çok yakışmışsınız allah nazarlardan saklasın
mutluluğunuz hergün katlanarak artsın inşallah
gelinliğine bayıldım bu arada pozlar da süper mekan da
hele en son resim harika
:nazar:

birbirinize çok yakışmışsınız.allah mutlu etsin.

Çok sağolun arkadaşlar, inanın okudukça çok mutlu oluyorum, tekrar tekrar heyecanlanıyorum, Allah'ta sizleri mesut etsin :Saruboceq:

çok tatlısınızzzzzzz maşallahhh:nazar:
Allah bi yastıkta kocatsın gülücükleer hiç eksik olmasın yüzünüzden inşş

Çoook süper çıkmışsınız, çok güzelsiniz maşallah ALLAH BİR ÖMÜR BOYU MUTLU KILSIN YUVANIZI...:nazar:a.s.

harika çıkmışsınız resimlerde.... mutluluğunuz daim olsun....

çok güzel çift olmuşsunsun rabbim bir ömür boyu mutlu etsin

Back
X