Eee tabi, böyle arada onları düşünüp besliyorsan ne mutlu sana..Zaten bir çocuk gibi zor bakımı...Hatta daha zor, eve her girişte ayakları yıkanıyor düşün, çok zahmetli, hele fazla titizsen benim gibi ömrün temizlikle geçer sırnaşık şey
ayy bu konuda zaten dertliyimm
elim işten sudan çıkmıyoo
her moladada buraya kaçıyorum
yoksa belim agrıyo malum kiloda varr
çocukların odayı günde en az 2 kere viledalıyorum sen düşünakannehir
Ayyyy teşekkür ederim, Allah razı olsun aplammm, Pihter'e söleme :kedi:canım benım yaa resımlerı simdi gördum cooooooooooook yakısmıssınız ya allah nazarlardan korusun siziallah mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dılıyorum canım kocaman öptümopuyorumnanaktan
Ayyyy teşekkür ederim, Allah razı olsun aplammm, Pihter'e söleme :kedi:
Kız valla, burdan bi topicte herkeslerden isimlerini aldım, 2 ayakkabımın altıda full doluydu, o zamandan tanımış olsaydım seni yazmaz mıydım hiç ŞenizŞenizyok söylemem sıryerimseniben insan ablasınıda yazar ayakkabısının altına dimi:dilcikar:
Kız valla, burdan bi topicte herkeslerden isimlerini aldım, 2 ayakkabımın altıda full doluydu, o zamandan tanımış olsaydım seni yazmaz mıydım hiç ŞenizŞeniz
ohaoldumsmileohaoldumsmiletüh kaçırdım desene o zaman biz size nikah tazeleyelim yoksa evde kalırsam senden bilicem ona göre:roflol::roflol:
ohaoldumsmileohaoldumsmile
O zaman ben bi ara nikah kurdalemden yollıyım sana yut kaydirigubbakcemile3
Allah korusun :mymeka:tamam canım anlaştıkkaydirigubbakcemile5 boğulurmuşum bidekaydirigubbakcemile3
Allah korusun :mymeka:
kaydirigubbakcemile3 Hiç güleceğim yoktu, sana ne benim fikiriğimden, versem ne olur vermesem ne, kocam bu kadar karışmıyor yahu -tatlicadiarzu-bu gelinlikle iyiki frikik vermedin.
kaydirigubbakcemile3 Hiç güleceğim yoktu, sana ne benim fikiriğimden, versem ne olur vermesem ne, kocam bu kadar karışmıyor yahu -tatlicadiarzu-
Siz herhalde bana yazılan yorumu doğru okuyamadınız hanımefendi?? Yardımcı olayım, yazan şu; "bu gelinlikle iyi frikik vermediniz" .Bu ne demektir ya, görüş belirtirken uslüp denilen birşey vardır.İnsan bir mutluluk diler, sonra beğenmedim der, bana göre değil der.Bu tarz bir uslüp sadece hazımsızlığın örneğidir..kardeşim buraya gelinlik resminizi koyduysanız olumlu olumsuz eleştirilere de açık olacaksınız.bunu göze alacaksınız.buraya her konulanı beğenmek zorunda değiliz.beğenmediysek beğenmedik deriz.
bu da benim fikrim.fikre saygı lütfen.size bu üslubu hiç yakıştıramadım.lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?