• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aZeLYa55 Dn Resimlerim

Eee tabi, böyle arada onları düşünüp besliyorsan ne mutlu sana..Zaten bir çocuk gibi zor bakımı...Hatta daha zor, eve her girişte ayakları yıkanıyor düşün, çok zahmetli, hele fazla titizsen benim gibi ömrün temizlikle geçer sırnaşık şey

ayy bu konuda zaten dertliyimm
elim işten sudan çıkmıyoo
her moladada buraya kaçıyorum
yoksa belim agrıyo malum kiloda varr
çocukların odayı günde en az 2 kere viledalıyorum sen düşünakannehir

ayy bu konuda zaten dertliyimm
elim işten sudan çıkmıyoo
her moladada buraya kaçıyorum
yoksa belim agrıyo malum kiloda varr
çocukların odayı günde en az 2 kere viledalıyorum sen düşünakannehir

Bu kadar işe kilo felan kalmaz yakında :dance:

canım benım yaa resımlerı simdi gördum cooooooooooook yakısmıssınız ya allah nazarlardan korusun sizi:nazar:allah mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dılıyorum canım kocaman öptümopuyorumnanaktan

canım benım yaa resımlerı simdi gördum cooooooooooook yakısmıssınız ya allah nazarlardan korusun sizi:nazar:allah mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dılıyorum canım kocaman öptümopuyorumnanaktan
Ayyyy teşekkür ederim, Allah razı olsun aplammm, Pihter'e söleme :kedi:

yok söylemem sıryerimseniben insan ablasınıda yazar ayakkabısının altına dimi:dilcikar:
Kız valla, burdan bi topicte herkeslerden isimlerini aldım, 2 ayakkabımın altıda full doluydu, o zamandan tanımış olsaydım seni yazmaz mıydım hiç ŞenizŞeniz

Kız valla, burdan bi topicte herkeslerden isimlerini aldım, 2 ayakkabımın altıda full doluydu, o zamandan tanımış olsaydım seni yazmaz mıydım hiç ŞenizŞeniz

tüh kaçırdım desene o zaman biz size nikah tazeleyelim yoksa evde kalırsam senden bilicem ona göre:roflol::roflol:

Azelyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
En yakışan çifti seçiyolarmışşşşşşşş,o topicede yazdım,azelya da katılsın dieee=))
Sende katılcanmı?:kedi:

kaydirigubbakcemile3 Hiç güleceğim yoktu, sana ne benim fikiriğimden, versem ne olur vermesem ne, kocam bu kadar karışmıyor yahu -tatlicadiarzu-

kardeşim buraya gelinlik resminizi koyduysanız olumlu olumsuz eleştirilere de açık olacaksınız.bunu göze alacaksınız.buraya her konulanı beğenmek zorunda değiliz.beğenmediysek beğenmedik deriz.
bu da benim fikrim.fikre saygı lütfen.size bu üslubu hiç yakıştıramadım.:olmaz::olmaz:

kardeşim buraya gelinlik resminizi koyduysanız olumlu olumsuz eleştirilere de açık olacaksınız.bunu göze alacaksınız.buraya her konulanı beğenmek zorunda değiliz.beğenmediysek beğenmedik deriz.
bu da benim fikrim.fikre saygı lütfen.size bu üslubu hiç yakıştıramadım.:olmaz::olmaz:
Siz herhalde bana yazılan yorumu doğru okuyamadınız hanımefendi?? Yardımcı olayım, yazan şu; "bu gelinlikle iyi frikik vermediniz" .Bu ne demektir ya, görüş belirtirken uslüp denilen birşey vardır.İnsan bir mutluluk diler, sonra beğenmedim der, bana göre değil der.Bu tarz bir uslüp sadece hazımsızlığın örneğidir..
Ben buraya fotoğraflarımı koyarken "gelinliğim nasıl" demedim.Sitede benden resim isteyen arkadaşlarımla paylaştım, merak edenlerin huzuruna sundum..
Demişsin ya," beğenmediysek beğenmedik deriz" diye..O zaman öyle de, saygısızlık yapmanın alemi yok, artı bana ders vermeye sakın sakın kalkmayın, gidin kininizi başkalarına kusun :oklava:

Back