Az ama Öz olsun diyenler....:)

Dün yılbaşı sebebiyle 4 aydan beri fön bile çekmediğim saçıma (yıpranır ve uzamasını engeller diye) fön çektirdim... Ben de onu paylaşayım sizlerle

saol canım :) sarımsak yumurta zeytinyağı , formülün bu mu?

Sarmısağı sütte 5 dakika kadar kaynatıp rendeliyorum. şampuanıma. Ayrıca sarmısak yağı denen iğrenç şeyi de ekliyorum.
Gerçekten iyi geliyorlar saça... Arkadaşımın saçları kopmuştu. Bu formülle baya toparlandılar 2 ayda.

her şeyi biliyorum da, sarımsak ve sütü bilmiyorum kimden aldın bu tarifi?

Süper görünüyor maşallah Rengini mi açtırdın ? Parlaklığı ,rengi harika Hayalcim :)

Hoşgeldin Surrendercim,sağolasın...

Fönden dolayı daha parlak görünüyorlar bir de üzerimdeki elbiseden dolayı da ışık oyunu olmuş. Saçım koyu renk hala canımcım...
Beyazlayana kadar kendi rengimi kullanmaya kararlıyım... :44: Boyamak kuaför falan çok meşakatli işler ya...
Kauförüm diyor ki senin gibi müşterim olsa batarım, yılda 1 defa saç kestirmeye geliyorsun.
Fön yok bişey yok. Ne bu diyor.

her şeyi biliyorum da, sarımsak ve sütü bilmiyorum kimden aldın bu tarifi?

Bir yerde okudum buralarda... Sarmısağın kokusunu azaltmak için sütte kaynatıyorum. Öyle demişlerdi.
Çam terabentin mi kullanmadım, menekşe yağı mı, yılan yağı mı, sarmısak mı yağı mı
Saçımla kafayı bozmuştum uzatacağım diye. Neyse bir nebze olsun istediğim kadar uzadılar.

çok güzel uzamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…