Az ama Öz olsun diyenler....:)

Spesifikinsan

Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
14.774
678
Merhaba,

Benim de burada bir topiğim olsun dedim....

Hayatında az ama öz arkadaşlıklar,dostluklar isteyenler,huzur ve dinginlik arayanlar,hayattan makul beklentileri olanlar,aşırı hırslardan arınmış olanlar......

Gelin burada buluşalım...........

valla bir topik açsakmı derkene içimemi doğmuş ne açmışsın. ilk mesajı ben yazayım dedim.
ben geldim valla. iyi oldu bu..

valla bir topik açsakmı derkene içimemi doğmuş ne açmışsın. ilk mesajı ben yazayım dedim.
ben geldim valla. iyi oldu bu..

Kalplerimiz bir tatlım..Sen ya da ben farketmiyordu..Ben de uzun zamandır düşünüyordum da bir arkadaşın desteği ile hadi Bismillah dedim

Kafamız rahat olsun,huzursuzluk vs olmasın istedim..Hele eski tanıdıklar olunca daha iyi olacak...Yeni arkadaşlara da kapımız açık zaten...Kendini burada huzurlu hissettğini düşünen herkes ne zaman isterse uğrayabilir.....
aynen canım... yeni yılda taptaze bir topikle giriyoruz. ne güzel..

Hoşbuldum o zaman. Cuma gününe kadar pek katılamayabilirim size,tiyatromuz var,onun provasını yapıyoruz aylardır.Ara ara uğrarım.

Şimdi ders zamanı.

Görüşmek üzere.

Hoşbuldum o zaman. Cuma gününe kadar pek katılamayabilirim size,tiyatromuz var,onun provasını yapıyoruz aylardır.Ara ara uğrarım.

Şimdi ders zamanı.

Görüşmek üzere.

İyi provolar dileyelim o zaman...Ve iyi dersler...

Tabiiki ne zaman katılmak isterseniz...Kolay gelsin....:)

Son düzenleyen: Moderatör:

eskiler ve yeniler.. güzel bir mozaik bence.. sevdim bu renkliliği

Güzel topik ... Böyle topiklere şimdiye kadar hiç takılmamıştım,bu ilk olur herhalde. :)

Hoşgeldin lirikçim...Benim de bu bölümde açtığım ilk topik...Sakin ,huzurlu,dürüstçe paylaşımlar olur inşallah.....Dileyen her zaman gelsin,dileyen canı istediğinde gelsin...Huzurumuz yerinde olsun,ağzımızın tadı kaçmasın.......

Neler yapıyorsunuz,nasıl geçti yılbaşı geceniz ?

Biz ailecek evde olmayı tercih ettik :)

o zaman açılşa ağız tatlılığı olsun diye pastamızla ve gelenektir çiçeklerimizle teşrif edelim:)

Son düzenleme:
o zaman açılşa ağız tatlılığı olsun diye pastamızla ve gelenektir çiçeklerimizle teşrif edelim:)

Ben de bir şey eksik ama acaba ne diyordum...Mmmmmm...:) Pasta çok güzel görünüyor,hele çiçeklerin kokusu sanki buradaymışçasına burnuma geldi... Hele renkleri...İnsanı baktıkça rahatlatıyor....

Senin mutfakta usta olduğunu biliyorum...Belki burada da paylaşırsın arada

Merhabalar..Ben de geldim..Derse ara verdiğim zamanlarda size katılabilir miyim acaba
Narmik topiğin hayırlı olsun ben hala sana narmik diyorum bu arada alışmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…