- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
-
- Konu Sahibi Spesifikinsan
valla bir topik açsakmı derkene içimemi doğmuş ne açmışsın. ilk mesajı ben yazayım dedim.Merhaba,
Benim de burada bir topiğim olsun dedim....
Hayatında az ama öz arkadaşlıklar,dostluklar isteyenler,huzur ve dinginlik arayanlar,hayattan makul beklentileri olanlar,aşırı hırslardan arınmış olanlar......
Gelin burada buluşalım...........
valla bir topik açsakmı derkene içimemi doğmuş ne açmışsın. ilk mesajı ben yazayım dedim.
ben geldim valla. iyi oldu bu..
Ben de gelebilir miyim ?:26:
aynen canım... yeni yılda taptaze bir topikle giriyoruz. ne güzel..Kalplerimiz bir tatlım..Sen ya da ben farketmiyordu..Ben de uzun zamandır düşünüyordum da bir arkadaşın desteği ile hadi Bismillah dedim
aynen canım... yeni yılda taptaze bir topikle giriyoruz. ne güzel..
Hoşbuldum o zaman.Cuma gününe kadar pek katılamayabilirim size,tiyatromuz var,onun provasını yapıyoruz aylardır.Ara ara uğrarım.
Şimdi ders zamanı.
Görüşmek üzere.
Kafamız rahat olsun,huzursuzluk vs olmasın istedim..Hele eski tanıdıklar olunca daha iyi olacak...Yeni arkadaşlara da kapımız açık zaten...Kendini burada huzurlu hissettğini düşünen herkes ne zaman isterse uğrayabilir.....
eskiler ve yeniler.. güzel bir mozaik bence.. sevdim bu renkliliği
değilmi.. konu sahibinin ilgi alanna göre yazmışım farketmeden:)Mozaik dedin beni fethettin zaten
amanda aman . kimlerde burdaymış. bende takılmazdım . ama artık takılıyorum arada. keyifli oluyor..Güzel topik ...Böyle topiklere şimdiye kadar hiç takılmamıştım,bu ilk olur herhalde. :)
Güzel topik ...Böyle topiklere şimdiye kadar hiç takılmamıştım,bu ilk olur herhalde. :)
o zaman açılşa ağız tatlılığı olsun diye pastamızla ve gelenektir çiçeklerimizle teşrif edelim:)Hoşgeldin lirikçim...Benim de bu bölümde açtığım ilk topik...Sakin ,huzurlu,dürüstçe paylaşımlar olur inşallah.....Dileyen her zaman gelsin,dileyen canı istediğinde gelsin...Huzurumuz yerinde olsun,ağzımızın tadı kaçmasın.......
bizde evdeydik. arkadaşımda. ev muhabbeti oldu yani..Neler yapıyorsunuz,nasıl geçti yılbaşı geceniz ?
Biz ailecek evde olmayı tercih ettik :)
o zaman açılşa ağız tatlılığı olsun diye pastamızla ve gelenektir çiçeklerimizle teşrif edelim:)