Az ama Öz olsun diyenler....:)

Canım ya kıyamam..Okul varken ben de çok yoruluyordum cidden zor iş bir sürü iş çıkarıyorlar sevgili hocalar:KK23:
Ne güzel kitaplar almışsın zümrem okuyacak vaktin oluyor mu?Ben atandıktan sonraki zamana bıraktım romandı,filmdi vs...

Kız var ya ,insan isteyince her şeyi yapıyor.:KK19: Aralık ayında 6 kitap bitirdim.En kısası 200 sayfa.:KK14:

Ooo narmikcim
Burda bi tek benim konum eksik herhalde :KK1:
Neyse ben eksik kalıyım, bi oraya bi buraya yetişirim :KK4:

Happy new year! narmikcim :KK1:
Hoşgeldin canım..Ne zaman gelmek istersen...Sana da happy new year ! :)
Tiyatro beni mahvetti zümrem.:KK14: Dün 3 tane kitap aldım.:KK52::KK52::KK52:

İmparatorluğun En Uzun Yüzyılı-İlber Ortaylı

Geri Gel Ey Osmanlı !-Mustafa Armağan

Abdülhamid Son Hükümdar-Oktay Tiryakioğlu

Tarihe aşığım...:KK17::KK17::KK16::KK16:
Tarih öğretmenimisin bugu ? Ben de çok severim İlber Ortaylı yı..Bazı şeyleri ondan dinlemek bana büyük keyif veriyor....Tarihin arka odasını vaktim olduğunda izliyorum.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgeldin canım..Ne zaman gelmek istersen...Sana da happy new year ! :)

Tarih öğretmenimisin bugu ? Ben de çok severim İlber Ortaylı yı..Bazı şeyleri ondan dinlemek bana büyük keyif veriyor....Tarihin arka odasını vaktim olduğunda izliyorum.....

Hayır.:KK1: Türkçe okuyorum,bu sene mezunum inşallah.:KK31: Bambaşka bir şey Tarih ya,aşk resmen.:nazar::nazar::KK16:

İkizleri varken bu kadın nasıl kk ye takılıyor diyenlere...İşte cevabım....:KK1: :nazar: :nazar: :nazar:

$IMG000107.jpg $IMG000108.jpg $IMG000109.jpg $IMG000110.jpg
0 makyajla ve ev haliyle kk ahalisinin önüne çıkmak hiç de zor olmadı bu arada :KK1: :KK1:

Merhaba,

Benim de burada bir topiğim olsun dedim....:KK17:

Hayatında az ama öz arkadaşlıklar,dostluklar isteyenler,huzur ve dinginlik arayanlar,hayattan makul beklentileri olanlar,aşırı hırslardan arınmış olanlar......

Gelin burada buluşalım...........:KK19:
bende geleyimmi aranıza kabul edermisiniz 1 ocak itibari ile:KK3:

Topigin hayırlı olsun canım :KK16: dingin guzel sohbetler daim olsun dilerim. :KK17:
Ben de fırsat buldukça sizlere uğrarım. :KK34:

:KK1: Sorma ben çok boşladım köyümü :2: Yılbaşı fotoğrafların düşman çatlatan cinsten :nazar:

Sağolasın..Onlar henüz taze çekilmiş fotolardı...Yani az evvel...Çoğunluğunu da oğlum bizzat kendisi çekti...Ben de paylaştım hemen.....

X