- 25 Nisan 2012
- 4.595
- 6
-
- Konu Sahibi Spesifikinsan
Canım ya kıyamam..Okul varken ben de çok yoruluyordum cidden zor iş bir sürü iş çıkarıyorlar sevgili hocalar
Ne güzel kitaplar almışsın zümrem okuyacak vaktin oluyor mu?Ben atandıktan sonraki zamana bıraktım romandı,filmdi vs...
Kız var ya ,insan isteyince her şeyi yapıyor.Aralık ayında 6 kitap bitirdim.En kısası 200 sayfa.
Hoşgeldin canım..Ne zaman gelmek istersen...Sana da happy new year ! :)Ooo narmikcim
Burda bi tek benim konum eksik herhalde
Neyse ben eksik kalıyım, bi oraya bi buraya yetişirim
Happy new year! narmikcim
Tarih öğretmenimisin bugu ? Ben de çok severim İlber Ortaylı yı..Bazı şeyleri ondan dinlemek bana büyük keyif veriyor....Tarihin arka odasını vaktim olduğunda izliyorum.....Tiyatro beni mahvetti zümrem.Dün 3 tane kitap aldım.
İmparatorluğun En Uzun Yüzyılı-İlber Ortaylı
Geri Gel Ey Osmanlı !-Mustafa Armağan
Abdülhamid Son Hükümdar-Oktay Tiryakioğlu
Tarihe aşığım...
Hoşgeldin canım..Ne zaman gelmek istersen...Sana da happy new year ! :)
Tarih öğretmenimisin bugu ? Ben de çok severim İlber Ortaylı yı..Bazı şeyleri ondan dinlemek bana büyük keyif veriyor....Tarihin arka odasını vaktim olduğunda izliyorum.....
Hoşgeldin canım..Ne zaman gelmek istersen...Sana da happy new year ! :)
Çok güzelsiniz.Ne de güzel gülmüşler. :))
Yoruma koptum,belgelemen de ayrıca harika olmuş. :))
Fazla merak da iyi değil tabii,bunu da unutmamak lazım.Maksat meraklar giderilmiş olsun...
bende geleyimmi aranıza kabul edermisiniz 1 ocak itibari ileMerhaba,
Benim de burada bir topiğim olsun dedim....
Hayatında az ama öz arkadaşlıklar,dostluklar isteyenler,huzur ve dinginlik arayanlar,hayattan makul beklentileri olanlar,aşırı hırslardan arınmış olanlar......
Gelin burada buluşalım...........
İkizleri varken bu kadın nasıl kk ye takılıyor diyenlere...İşte cevabım....
Eki Görüntüle 593166 Eki Görüntüle 593167 Eki Görüntüle 593168 Eki Görüntüle 593169
0 makyajla ve ev haliyle kk ahalisinin önüne çıkmak hiç de zor olmadı bu arada
bende geleyimmi aranıza kabul edermisiniz 1 ocak itibari ile
aaa farketmemiştim ama hayırlı olsun o zaman görüşmek dileği ileElbette...Biz de taze açtık burayı zaten...1 ocak itibariyle.....
aaa farketmemiştim ama hayırlı olsun o zaman görüşmek dileği ile
Topigin hayırlı olsun canımdingin guzel sohbetler daim olsun dilerim.
Ben de fırsat buldukça sizlere uğrarım.
Sağolasın canım..Birbirimize gider geliriz arada..Komşu gezmesi...
Sorma ben çok boşladım köyümü :2: Yılbaşı fotoğrafların düşman çatlatan cinsten
Sağolasın..Onlar henüz taze çekilmiş fotolardı...Yani az evvel...Çoğunluğunu da oğlum bizzat kendisi çekti...Ben de paylaştım hemen.....
Ooo neler de beceriyor öyleGerçi şimdiki çocuklar çok meraklı teknolojiye.