Az ama Öz olsun diyenler....:)

canım ya. işte birşeyler yapmaya çalışıyorum. teşekkür ederim. tabii paylaşırım...

Hayırlı olsun topiğinnGüzel dostluklara vesile olur inşallah

Şu bunalım halimde tam da öyle bir pastaya ihtiyacım var:26:Kalorisine bakmadan sabaha kadar yemek istiyorum

Hayırlı olsun topiğinnGüzel dostluklara vesile olur inşallah

Şu bunalım halimde tam da öyle bir pastaya ihtiyacım var:26:Kalorisine bakmadan sabaha kadar yemek istiyorum
Teşekkür ederim,hoşgeldin...İnşallah,bizim de dileğimiz bu
Merhabalar..Ben de geldim..Derse ara verdiğim zamanlarda size katılabilir miyim acaba
Narmik topiğin hayırlı olsun ben hala sana narmik diyorum bu arada alışmışım

Sen de hoşgeldin tubiş

Zarar yok,yönetim bile hala NarMik diyor bana..

Yeni arkadaşlar kendilerinden bahsederlerse daha iyi olur...Ben beni tanımayanlar için biraz kendimden bahsedeyim....

Aslen İzmirliyim...Eşimin işi gereği Düzce de yaşıyorum....Seramik tasarımcısıyım...Üst üste hamilelikler vs den sonra yeni yeni evimde kendi işime dair bir şeyler yapmaya başladım...:)

2,5 yaşında kız -erkek ikizlerim var....

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim,hoşgeldin...İnşallah,bizim de dileğimiz bu

Sen de hoşgeldin tubiş

Zarar yok,yönetim bile hala NarMik diyor bana..

Ciddi mi? Süpermiş bak ben de hala takıldım eski isme diyordum..
Bir kaç topikte rastlamıştım sana narmikcim o zamandan beri gördüğümde gülümsediğim bir üyesin,ikizlerin özellikle çok sevdim onları maşallah diyorum Allah uzun ömürler versin.

narmikcim topiğin hayırlı olsun....kafam biraz karıştı........herkesin ayrı ayrı topiği var.......biriki topikte birleşmek daha mı hareketli olurdu acaba....neyse....kabul edersenşüiz takılırım
yılbaşı gecesi ve bugün çalıştım....aldığım çift nöbet ücretiyle kendimi şimartmayı düşünüyorum

Bende hep ikizim olsun istemişimdir:) aynen senin gibi bi erkek bi kız:) Çok hoş:)
Bende ıspartada okuyorum(+2 yıl uzatmalardayım7 senedir okuyorum 4 yıllık üniyi)Nişanlıyım,349. DÖNEM Asker yareniyim bekliyorum..yaş 26

Seramik tasarımcısı..Ne kadar güzel..Ben de Türkçe öğretmeniyim,kpss ye hazırlanıyorum,dersaneye gidip geliyorum hafta içi,onun dışında pek zamanım kalmıyor kendime,tek dinlenebildiğim yer kk ve yatağım İnşallah burada güzel arkadaşlıklar kurarız da soluğu burada alırım hep

Sende iyi intiba bıraktığıma sevindim canım...Sağolasın...Genelde net üzerinde insanları tam bilemiyoruz ve elektriğimin uyduğu insan fazla değil malesef...Böyle olmasından da çok şikayetçi olduğumu söyleyemem....Dedim ya az ama öz olsun,dürüst olsun...Başka da bir şey istemem ..Fazlalığa gerek yok....Huzurumuz yerinde olsun yeter ki............

Evet kesinlikle katılıyorum az olsun ama öz olsun.

Hoşgeldin Pepecim..Keşke dediğin gibi olsa ama elektriğimizin uyduğu insanlar aynı olmayabiliyor...Gerginlikler ,aşırı hırslar beni soğutuyor...O yüzden hayatımda sakinlik,dinginlik ön planda....Herkes elektriği uyanla daha mutlu hissediyor kendini.....:)

Kısmet,Allah sağlıklı olanı versin canım..Ben de uzatmıştım..O yüzden sağlam dikişlerim... Allah kavuştursun diyeyim...Bu arada kızım da tepemde

Aynen, kafa dağıtmak ,değişik tecrubelerden faydalanmak için burası çok güzel...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…