- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
-
- Konu Sahibi Spesifikinsan
Teşekkür ederim:) Öp benim için pamuk ellerinden Allah saadetinizi arttırsın inşallah:)
tekrar okypete e geri dönmeyi düşünüyorum... bu uzun bir nick üstelik. okyi daha severim
aynen. birde benle özdeşleşmişti sanki.. hatta eskiler bazen oky yazıyor burada alşkanlktan. oky iyi olacak.Okypete daha mı orijinal ne sanki
aynen. birde benle özdeşleşmişti sanki.. hatta eskiler bazen oky yazıyor burada alşkanlktan. oky iyi olacak.
Benim kuduruklarımla ilgilenmem lazım..Gelirim yine....
slm bende katılmak isterim
ikizlerine bayıldım bende bir anneyim 4 yasında bir kızım var Allah yavrularımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin.
kızımda ikiz kardeslerı olsun ıstıyor hep
...
Heves ettim ama ben,ben de değiştirmek istiyorum galiba
hoşgeldiniz...
öylemi bir nick düşündünüzmü peki..
Aklımda hiçbir şey yok ama ben de istiyorum,orijinal bir şey olmalı sizinki gibi
evet . yani insann içine sinmeli..
bu arada ben bölümüme bir konu açacağım. gelirim tekrar..
Arkadaş moderatör.
Aaaa ne kadar cahilim
Bugum naber nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar?
Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin.Amin :) Siz ne düşünüyorsunuz peki ? Kardeş konusunda ? :)slm bende katılmak isterim
ikizlerine bayıldım bende bir anneyim 4 yasında bir kızım var Allah yavrularımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin.
kızımda ikiz kardeslerı olsun ıstıyor hep
...
Sanat çocuk büyütmek,üstelik bir de ikiz seninkiler,çok zorlanıyor musun ya da bebekken zorlandın mı?
Şükür yaa.Senin ?
Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin.Amin :) Siz ne düşünüyorsunuz peki ? Kardeş konusunda ? :)
Benim en büyük sanatım onlar zaten......
İyi diyelim iyi olsun işte..Yorucu da aynı zamanda..
Tiyatro beni mahvetti zümrem.Dün 3 tane kitap aldım.
İmparatorluğun En Uzun Yüzyılı-İlber Ortaylı
Geri Gel Ey Osmanlı !-Mustafa Armağan
Abdülhamid Son Hükümdar-Oktay Tiryakioğlu
Tarihe aşığım...