Az ama Öz olsun diyenler....:)

slm bende katılmak isterim
ikizlerine bayıldım bende bir anneyim 4 yasında bir kızım var Allah yavrularımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin.
kızımda ikiz kardeslerı olsun ıstıyor hep

...

hoşgeldiniz...

Heves ettim ama ben,ben de değiştirmek istiyorum galiba

öylemi bir nick düşündünüzmü peki..

Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin.Amin :) Siz ne düşünüyorsunuz peki ? Kardeş konusunda ? :)
Sanat çocuk büyütmek,üstelik bir de ikiz seninkiler,çok zorlanıyor musun ya da bebekken zorlandın mı?

Benim en büyük sanatım onlar zaten...... Bebekken çok zorlandım evet..Tek başıma,yabancı ,ailelerden uzak bir memlekette tecrubesiz bir anne olarak prematüre 2 bebek bakmak hiç kolay değildi....Şu an kreşe gidiyorlar gerçi..İyi ki de göndermişim diyorum..Gelişimlerine katkısı çok güzel oldu...Bir annenin muhakkak dinlenebilmesi lazım....24 saat birlikte olmak mümkün değil artık...Şimdi bebekliklerindeki gibi emzir,doyur,alt al ,gazını çıkar iş bitmiyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi diyelim iyi olsun işte..Yorucu da aynı zamanda..

Tiyatro beni mahvetti zümrem. Dün 3 tane kitap aldım.

İmparatorluğun En Uzun Yüzyılı-İlber Ortaylı

Geri Gel Ey Osmanlı !-Mustafa Armağan

Abdülhamid Son Hükümdar-Oktay Tiryakioğlu

Tarihe aşığım...

Ooo narmikcim
Burda bi tek benim konum eksik herhalde
Neyse ben eksik kalıyım, bi oraya bi buraya yetişirim

Happy new year! narmikcim

Canım ya kıyamam..Okul varken ben de çok yoruluyordum cidden zor iş bir sürü iş çıkarıyorlar sevgili hocalar
Ne güzel kitaplar almışsın zümrem okuyacak vaktin oluyor mu?Ben atandıktan sonraki zamana bıraktım romandı,filmdi vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…