Az ama Öz olsun diyenler....:)

Dün yılbaşı sebebiyle 4 aydan beri fön bile çekmediğim saçıma (yıpranır ve uzamasını engeller diye) fön çektirdim... Ben de onu paylaşayım sizlerle :KK55:
$fotoğraf (2).JPG

saol canım :) sarımsak yumurta zeytinyağı , formülün bu mu?

Sarmısağı sütte 5 dakika kadar kaynatıp rendeliyorum. şampuanıma. Ayrıca sarmısak yağı denen iğrenç şeyi de ekliyorum.
Gerçekten iyi geliyorlar saça... Arkadaşımın saçları kopmuştu. Bu formülle baya toparlandılar 2 ayda. :KK34:

Sarmısağı sütte 5 dakika kadar kaynatıp rendeliyorum. şampuanıma. Ayrıca sarmısak yağı denen iğrenç şeyi de ekliyorum.
Gerçekten iyi geliyorlar saça... Arkadaşımın saçları kopmuştu. Bu formülle baya toparlandılar 2 ayda. :KK34:

her şeyi biliyorum da, sarımsak ve sütü bilmiyorum:KK53: kimden aldın bu tarifi?

Süper görünüyor maşallah :nazar: Rengini mi açtırdın ? Parlaklığı ,rengi harika Hayalcim :)

Hoşgeldin Surrendercim,sağolasın...:KK16:

Fönden dolayı daha parlak görünüyorlar bir de üzerimdeki elbiseden dolayı da ışık oyunu olmuş. Saçım koyu renk hala canımcım... :KK34:
Beyazlayana kadar kendi rengimi kullanmaya kararlıyım... :44: Boyamak kuaför falan çok meşakatli işler ya...
Kauförüm diyor ki senin gibi müşterim olsa batarım, yılda 1 defa saç kestirmeye geliyorsun. :KK24:
Fön yok bişey yok. Ne bu diyor. :KK37:

her şeyi biliyorum da, sarımsak ve sütü bilmiyorum:KK53: kimden aldın bu tarifi?

Bir yerde okudum buralarda... Sarmısağın kokusunu azaltmak için sütte kaynatıyorum. Öyle demişlerdi.
Çam terabentin mi kullanmadım, menekşe yağı mı, yılan yağı mı, sarmısak mı yağı mı :KK52::KK52::KK52:
Saçımla kafayı bozmuştum uzatacağım diye. Neyse bir nebze olsun istediğim kadar uzadılar. :KK34:

Bir yerde okudum buralarda... Sarmısağın kokusunu azaltmak için sütte kaynatıyorum. Öyle demişlerdi.
Çam terabentin mi kullanmadım, menekşe yağı mı, yılan yağı mı, sarmısak mı yağı mı :KK52::KK52::KK52:
Saçımla kafayı bozmuştum uzatacağım diye. Neyse bir nebze olsun istediğim kadar uzadılar. :KK34:

çok güzel uzamışlar:KK53:

X