- Konu Sahibi Spesifikinsan
Sorma..Pc açıp kapatabiliyor,mausu kullanabiliyor..Fotoğraf çekmeye çok meraklı.......
Aile fotoğrafları bundan sonra ondan desene, bol bol çeksin evdeyken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma..Pc açıp kapatabiliyor,mausu kullanabiliyor..Fotoğraf çekmeye çok meraklı.......
Dün yılbaşı sebebiyle 4 aydan beri fön bile çekmediğim saçıma (yıpranır ve uzamasını engeller diye) fön çektirdim... Ben de onu paylaşayım sizlerle
Eki Görüntüle 593183
çok güzel saçların
Selam suricimmm Ah ah 1,5 senedir çabalarımın sonunda uzadılar son 10 cm diyorum.
Dün kuaför fön çekene kadar kriz geçirdi.
Teşekkür ederim...
harikalar bayıldım
Daha güzelleri senin olsun dilerim Sarmısak diyorum başka birşey demiyorum.
Süper görünüyor maşallah Rengini mi açtırdın ? Parlaklığı ,rengi harika Hayalcim :)Dün yılbaşı sebebiyle 4 aydan beri fön bile çekmediğim saçıma (yıpranır ve uzamasını engeller diye) fön çektirdim... Ben de onu paylaşayım sizlerle
Eki Görüntüle 593183
selam :) hayırlı olsun topiğin seramikmozaik
Süper görünüyor maşallah Rengini mi açtırdın ? Parlaklığı ,rengi harika Hayalcim :)
Hoşgeldin Surrendercim,sağolasın...
saol canım :) sarımsak yumurta zeytinyağı , formülün bu mu?
Sarmısağı sütte 5 dakika kadar kaynatıp rendeliyorum. şampuanıma. Ayrıca sarmısak yağı denen iğrenç şeyi de ekliyorum.
Gerçekten iyi geliyorlar saça... Arkadaşımın saçları kopmuştu. Bu formülle baya toparlandılar 2 ayda.
Süper görünüyor maşallah Rengini mi açtırdın ? Parlaklığı ,rengi harika Hayalcim :)
Hoşgeldin Surrendercim,sağolasın...
her şeyi biliyorum da, sarımsak ve sütü bilmiyorum kimden aldın bu tarifi?
Bir yerde okudum buralarda... Sarmısağın kokusunu azaltmak için sütte kaynatıyorum. Öyle demişlerdi.
Çam terabentin mi kullanmadım, menekşe yağı mı, yılan yağı mı, sarmısak mı yağı mı
Saçımla kafayı bozmuştum uzatacağım diye. Neyse bir nebze olsun istediğim kadar uzadılar.
çok güzel uzamışlar
Hayyalcim,bu arada avatarındaki kız uzaktan aynı sen...