Az ama Öz olsun diyenler....:)

konu neden hala aktif tutuluyor, tamam konuşuldu, tartışıldı ve bitti hala konuyu kapatmamaları tuhafıma gitti surr

onunda vardır bir zamanı canım sen neden bu kadar konuya bağlı kaldın ki?
boşver her koyun kendı bacağından sılır.
tatlı tatlı yemenın ,acı acı s......olur, derler.

onunda vardır bir zamanı canım sen neden bu kadar konuya bağlı kaldın ki?
boşver her koyun kendı bacağından sılır.
tatlı tatlı yemenın ,acı acı s......olur, derler.

çünkü editler müdahale etmiyor, sanki amaçları farklı gibime geldi..Kazen açmasaydı bu konuyu emin ol çoktan kapatılırdı konu..aptal yerine koymasınlar kimseyi kim demişse doğru demiş :)

çünkü editler müdahale etmiyor, sanki amaçları farklı gibime geldi..Kazen açmasaydı bu konuyu emin ol çoktan kapatılırdı konu..aptal yerine koymasınlar kimseyi kim demişse doğru demiş :)

canım neyden haberın var ki, bu şekilde herşeyden emin konuşabiliyorsun.yanlış anlama sakın beni

canım neyden haberın var ki, bu şekilde herşeyden emin konuşabiliyorsun.yanlış anlama sakın beni

heheh yok surr niye yanlış anlayım :) peki madem neden konu bu kadar çirkinleşmişken hala kapatılmıyor?? başka biri tarafından açılsaydı hemen konu kapatılırdı sankşi:26:?

Her yol denenmiş fayda etmemiş bu problemi çözmeye
Belki açık seçik ortamda kavga edince geçer belki kinleri

Biz takılmayalım bayanlar bu konuya daha fazla

ne gündü ama.. 2013, yılın banlamalarıyla, tartışmalarıyla başladı:18:

hayırdır sana n'oldu?

geçen arkadaşımı aradım babası çıktı bende özel bırşey soylıycektim kıza babası duşta dedi bende bı an ne diyceğimi bilemedim ve bi ödev ismi vericektim dedim haa öylemi tamam dedi kapadı babası telefonu daha sonra ailesi kızı sıkıştırmış bi arkadaşın aradı erkek ismi vericekmiş kim ofalan diye aile katliamına dönmüş arkadaşım yüzüme bile bakmıyo bugun anlatmaya çalıştım bi yanlışlık olmuş dıye ama dinlemıyo başıma ne iş açtın diyo ne yapıcğımıda bılmıyorum cuma doğum gunum kutlamazsa kesin derim artık arkadaşlığımız bitti (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…