Az ama Öz olsun diyenler....:)

geçen arkadaşımı aradım babası çıktı bende özel bırşey soylıycektim kıza babası duşta dedi bende bı an ne diyceğimi bilemedim ve bi ödev ismi vericektim dedim haa öylemi tamam dedi kapadı babası telefonu daha sonra ailesi kızı sıkıştırmış bi arkadaşın aradı erkek ismi vericekmiş kim ofalan diye aile katliamına dönmüş arkadaşım yüzüme bile bakmıyo bugun anlatmaya çalıştım bi yanlışlık olmuş dıye ama dinlemıyo başıma ne iş açtın diyo ne yapıcğımıda bılmıyorum cuma doğum gunum kutlamazsa kesin derim artık arkadaşlığımız bitti :KK43:(

babasıyla görüşüp açıklasan nasıl olur:26:

Ne olmuş buralarda, sabah en son ruj tarifi paylaşıyorduk, ortalık birbirine girmiş.

Çeteler, köstebekler, hesaplaşmalar...Kazen balyozu indirmiş, ergenekoncular mimlenmiş sanki.

Konunun açılması ortalığı birbirine katmış resmen. Bir şeyler düzeltilmek isteniyorsaydı keşke insanlarla birebir temasa geçilip barışmaları sağlansaymış, daha yapıcı bir hareket olurdu en azından.

Ne olmuş buralarda, sabah en son ruj tarifi paylaşıyorduk, ortalık birbirine girmiş.

Çeteler, köstebekler, hesaplaşmalar...Kazen balyozu indirmiş, ergenekoncular mimlenmiş sanki.

Konunun açılması ortalığı birbirine katmış resmen. Bir şeyler düzeltilmek isteniyorsaydı keşke insanlarla birebir temasa geçilip barışmaları sağlansaymış, daha yapıcı bir hareket olurdu en azından.

Of hiç sormayın
gelin kavga edin ceza alın diye topic açıldı sanki.
ben belki iyi olur herkes içini döker rahatlar demiştim ki konu kapandı sataşmalar halen devam ediyor. keşke millet olarak kavgayı dozunda bitirmeyi becerebilsek :KK50: üzülüyorum tüm kırılan kalplere...
olanlarla ve şahıslarla hiç bir alakam olmadığı halde rahatsız oldum. onlar ne yapıyor düşünmek istemiyorum tüm taraflar tabi.
artık başa çıkılmayan bir durum olmuş belli ki ama bana göre oldukça rencide ediciydi

Artık tartışmayalım bence konuştukça olaylar gidecek:26:

ee hayat nasıl geçiyorr :))

Ah ah hayat benimle oldukça fazla uğraşıyor şu sıralar:KK31:
Allah beterini göstermesin inşallah
yarın teslim yapmam gerekiyordu bir anda ateş baş ağrısı bel ağrısı yataklara düştüm okula da gidemeyeceğim şimdi yarın doooğru hastaneye pfff:KK5:

X