- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi Spesifikinsan
bende geldımmm uyku yok 20 dakıkaya bakıcaktım kk daha cazip geldı
Ah ah hayat benimle oldukça fazla uğraşıyor şu sıralar
Allah beterini göstermesin inşallah
yarın teslim yapmam gerekiyordu bir anda ateş baş ağrısı bel ağrısı yataklara düştüm okula da gidemeyeceğim şimdi yarın doooğru hastaneye pfff
ay çok geçmiş olsunn canım yaaa evet ihmal etme git hastaneyene okuyosun cnm ?
hoşgeldin hürremcimmm :) nasılsın neler yapıyosun konuşmayalı
ıyıyım sekerım valla sorma konusmayalı bayagı oldu
nolsun canm yaaa yenı havadıs pek yok,benımkı kredi çekicek canm sımdıden dugun ıcın hemde elden bırkac kişiye borcu vardı onları da verıcekmıs çıksın aradan maaş aldıkca bırıktırırım dıyor , sızın nası gıdıo fatıhle tatlım annen ananen ıyıdır ınsallah coluk cocuk abarttım
Yüksek lisans yapıyorum canım. Ulaşım planlaması anabilim dalım. Şehir plancısıyım ben bu yıl mezun oldum
hahaha çoluk çocuk iyiler ellerinden öperleriyi fatihte napsın işte bildiğin gibii kilo alıyo da ondan şikayetçi o daa yarım kilo almışş ben ona kedicik falan diyodum ya bana yakında garfield olucam diyo telde
benımkı garfieldı da geçti aman dıkkat canm aldırma kılo, bellı bı yaştan snra kılo vermek cok zor benımkı veremıyoben spor yaptırtcam evlenınce de akşamları yemek vermıcem
Ayy ne güzelll bende mezun olduğum günleri görebilecek miyim acebaaa
Hehe görürsün inşallah canım
Herkesin aşk hayatı güzel gidiyor galiba maşallah maşallah nazar değmesin
sohbet eden arkadaşlar
huzurlu geceler :)
e iyimiş canım alabılır hatta bıraz daha bende zayıf erkek hiç sevmıyorum yaaa şöyle iri yarı kaslı hoş duruyorbenimkinin kilosu normal kız kendi abartıyoo 1.88 boya 82 kiloo :)) ben alsın istiyorum sporda yapıyor kasa dönüşecek o kiloo
Hehe görürsün inşallah canım
Herkesin aşk hayatı güzel gidiyor galiba maşallah maşallah nazar değmesin
sağol canım sanada huzurlu gecelerr :) ne oldu çıkıyor musunn :)
sohbet eden arkadaşlar
huzurlu geceler :)
inş kuzum :) evett seneye bahara sözlü bi hatun olarak gireceğim kısmetsee :) senın nasıl gidiyorr :)
evet canım.
huzurlu geceler.:)
aman aman Rabbim nazarlardan korusun ınsan korkuyor
e iyimiş canım alabılır hatta bıraz daha bende zayıf erkek hiç sevmıyorum yaaa şöyle iri yarı kaslı hoş duruyor
aman aman Rabbim nazarlardan korusun ınsan korkuyor
aynen bende sevmıyorumm hele askerdeyken çok zayıftı ya kıyamam bi deri bi kemik kalmıştıı ay özlemim cok fena arttı şuanda
Sağol tatlım sana da iyi geceler.
darısı başıma yavum. Bizimde iyi ama biraz yavaş gidiyor
önümüzdeki günler ne gösterir bilmemde ben daha 1-1.5 yıl söz nişan göremeyeceğim
sevgilim bir mezun olsun da iş durumuna göre bakacağız artık bu işlere girmeden kendi elimizde para olsun istiyoruz