Az ama Öz olsun diyenler....:)

ay çok geçmiş olsunn canım yaaa evet ihmal etme git hastaneye ne okuyosun cnm ?

hoşgeldin hürremcimmm :) nasılsın neler yapıyosun konuşmayalı

ıyıyım sekerım valla sorma konusmayalı bayagı oldu
nolsun canm yaaa yenı havadıs pek yok,benımkı kredi çekicek canm sımdıden dugun ıcın hemde elden bırkac kişiye borcu vardı onları da verıcekmıs çıksın aradan maaş aldıkca bırıktırırım dıyor , sızın nası gıdıo fatıhle tatlım annen ananen ıyıdır ınsallah coluk cocuk abarttım

hahaha çoluk çocuk iyiler ellerinden öperler iyi fatihte napsın işte bildiğin gibii kilo alıyo da ondan şikayetçi o daa yarım kilo almışş ben ona kedicik falan diyodum ya bana yakında garfield olucam diyo telde

benımkı garfieldı da geçti aman dıkkat canm aldırma kılo, bellı bı yaştan snra kılo vermek cok zor benımkı veremıyo ben spor yaptırtcam evlenınce de akşamları yemek vermıcem

benımkı garfieldı da geçti aman dıkkat canm aldırma kılo, bellı bı yaştan snra kılo vermek cok zor benımkı veremıyo ben spor yaptırtcam evlenınce de akşamları yemek vermıcem

benimkinin kilosu normal kız kendi abartıyoo 1.88 boya 82 kiloo :)) ben alsın istiyorum sporda yapıyor kasa dönüşecek o kiloo

Hehe görürsün inşallah canım

Herkesin aşk hayatı güzel gidiyor galiba maşallah maşallah nazar değmesin

inş kuzum :) evett seneye bahara sözlü bi hatun olarak gireceğim kısmetsee :) senın nasıl gidiyorr :)

benimkinin kilosu normal kız kendi abartıyoo 1.88 boya 82 kiloo :)) ben alsın istiyorum sporda yapıyor kasa dönüşecek o kiloo
e iyimiş canım alabılır hatta bıraz daha bende zayıf erkek hiç sevmıyorum yaaa şöyle iri yarı kaslı hoş duruyor
Hehe görürsün inşallah canım

Herkesin aşk hayatı güzel gidiyor galiba maşallah maşallah nazar değmesin

aman aman Rabbim nazarlardan korusun ınsan korkuyor

sohbet eden arkadaşlar
huzurlu geceler :)

Sağol tatlım sana da iyi geceler.

inş kuzum :) evett seneye bahara sözlü bi hatun olarak gireceğim kısmetsee :) senın nasıl gidiyorr :)

darısı başıma yavum. Bizimde iyi ama biraz yavaş gidiyor
önümüzdeki günler ne gösterir bilmemde ben daha 1-1.5 yıl söz nişan göremeyeceğim
sevgilim bir mezun olsun da iş durumuna göre bakacağız artık bu işlere girmeden kendi elimizde para olsun istiyoruz

e iyimiş canım alabılır hatta bıraz daha bende zayıf erkek hiç sevmıyorum yaaa şöyle iri yarı kaslı hoş duruyor

aman aman Rabbim nazarlardan korusun ınsan korkuyor

aynen bende sevmıyorumm hele askerdeyken çok zayıftı ya kıyamam bi deri bi kemik kalmıştıı ay özlemim cok fena arttı şuanda

aynen bende sevmıyorumm hele askerdeyken çok zayıftı ya kıyamam bi deri bi kemik kalmıştıı ay özlemim cok fena arttı şuanda

Ah bizim daha askerlik duruyor
hiç de kıyamam zayıflamasına
Bakalım neler gelecek başımıza askere gidince

amin darısı başına canım :) bizde o günlerden geçtik yaa okulu vardı bitti, askerliği vardı bitti, iş bulacaktı buldu şimdi geriye işi resmiyete dökmek kaldı :) sevgilimde bide hani ev eşyaları ortak alınıyor ya kız tarafı ve erkek tarafı şeklinde ben kimseye benim kullanacağım şeyin borcunu ödetmem herşeyi ben alıcam diyo napıcaz bilmiyorumm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…