- 5 Kasım 2010
- 5.342
- 38
-
- Konu Sahibi Spesifikinsan
Valla kk nın görmediğim yüzünü gördüm enteresan geldi neyse:26:Eğitim dersiVeremiyorum kendimi
Aday zamanla bulunur
Bundan kelli buradasın artık bırakmam seni
Kazen saolsun çıkardı konuyla beraber..
Bu konuyu kapatalım boşverin.
Değmez hiç.
Sen neler yapıyosun doxy cim..
Her yede olduğu gibi burda da gruplaşmalar var elbette.
Şuan hiçbir gruba ait değilim ortadayımHaklının yanındayım
İnşallah hoş 3 senedir bulamadım inşallah bu sene bulurum zaten yaşta geliyor artık, hele birde mezun olmuşsan herkes evlenecek gözüyle bakıyor, e haliyle de insan arayış içerisine giriyor :) burdayım burdayım tabi konu kapatılmazsa...
Aynı ben her memlekete gittiğimde teyzeler gözümün içine bakıyor annemin ağzını arıyor yok mu bir şey diye benden meraklı bu millet yahu
Gerçi aday da var ama bilmiyor mahalle eşrafı henüz
senin yine varmış Doxy.. Daha ben aday bulacağım da, sevgilim olacakta o ilişkiyi sürdüreceğim de, evlenme teklifi edecekte ohooooooben evde kaldım kesin :) sende aklına girmeye çalışsana, eğer ciddi değilse ciddileştir :)
Bizim ciddi zaten kuzum ama daha zamanı var. En son ailemle tanıştırdım. Sonuç olumlu. 2 yıldan önce evlilik düşünmüyoruz ama ben dedim anneme 1 er yıl arayla söz nişan yapalım diye annem istemiyor işte nişan yaparız 6 ay sonra nişan yaparız diyor Fitne fesat meraklılarından çok korkuyor da annem :44:
elemtere fiş kem gözlere şiş
darısı bekarların başına :)
İnşallah canım benim herkes için en hayırlısını diliyorum. Geç olsun güç olmasın boşver
amin amin :) günüm kk da çeteleşme konusunu okumakla geçti, kimbilir belki sevgili adayımı bulacaktım ama evde takılı kaldım
Haha ilahi
Bende şimdiye 5 makale yazmıştım ama zor geliyor kk nın başından kalkmak
konu hala kapatılmamış, kazenin amacı sanırım kk yı birbirine düşürmek!
konu hala kapatılmamış, kazenin amacı sanırım kk yı birbirine düşürmek!
boşver canım.kazen işini iyi bilir
vardır bir bildiği
canım kk birbirine düştü bence, işte şimdi ÇETELEŞMELER başlayacak! acaba amaç kk'yı canlı tutabilmek veya dikkat çekmek için mi?
alakası yok bencedemek ki, editörler sıkılmış artık
her şeye kib yapan , her şeyi üzerine alınan insanlardan
alın size hodri meydan demişler
bence olay bu.
alakası yok bencedemek ki, editörler sıkılmış artık
her şeye kib yapan , her şeyi üzerine alınan insanlardan
alın size hodri meydan demişler
bence olay bu.