Az ama Öz olsun diyenler....:)

Aday zamanla bulunur :KK23:
Bundan kelli buradasın artık bırakmam seni :KK4:

İnşallah hoş 3 senedir bulamadım inşallah bu sene bulurum zaten yaşta geliyor artık, hele birde mezun olmuşsan herkes evlenecek gözüyle bakıyor, e haliyle de insan arayış içerisine giriyor :) burdayım burdayım tabi konu kapatılmazsa...

Kazen saolsun çıkardı konuyla beraber..
Bu konuyu kapatalım boşverin.
Değmez hiç.
Sen neler yapıyosun doxy cim..

Doğru diyorsun anlamsız geldi zaten.
Ben öğrenciyim işte yüksek lisans bir yandan dersler bir yandan iş bulma çabaları öte yandan da sevgilim boğuşup gidiyorum işte.:KK37:

Çok bunaldım bu karmaşadan 6 aydır hayatımdan ekşın eksik olmadı :KK53: Bana da fenalıklar geldi makale yazmam lazım haftalardır ama yok olmuyor kk da takılayım dedim ve en sonunda sizleri buldum.

İnşallah hoş 3 senedir bulamadım inşallah bu sene bulurum zaten yaşta geliyor artık, hele birde mezun olmuşsan herkes evlenecek gözüyle bakıyor, e haliyle de insan arayış içerisine giriyor :) burdayım burdayım tabi konu kapatılmazsa...

Aynı ben her memlekete gittiğimde teyzeler gözümün içine bakıyor annemin ağzını arıyor yok mu bir şey diye benden meraklı bu millet yahu:KK9:
Gerçi aday da var ama bilmiyor mahalle eşrafı henüz:KK9:

Aynı ben her memlekete gittiğimde teyzeler gözümün içine bakıyor annemin ağzını arıyor yok mu bir şey diye benden meraklı bu millet yahu:KK9:
Gerçi aday da var ama bilmiyor mahalle eşrafı henüz:KK9:

senin yine varmış Doxy.. Daha ben aday bulacağım da, sevgilim olacakta o ilişkiyi sürdüreceğim de, evlenme teklifi edecekte ohoooooo :KK43: ben evde kaldım kesin :) sende aklına girmeye çalışsana, eğer ciddi değilse ciddileştir :)

Son düzenleme:
senin yine varmış Doxy.. Daha ben aday bulacağım da, sevgilim olacakta o ilişkiyi sürdüreceğim de, evlenme teklifi edecekte ohoooooo :KK43: ben evde kaldım kesin :) sende aklına girmeye çalışsana, eğer ciddi değilse ciddileştir :)

Bizim ciddi zaten kuzum ama daha zamanı var:KK34:. En son ailemle tanıştırdım. Sonuç olumlu. 2 yıldan önce evlilik düşünmüyoruz ama ben dedim anneme 1 er yıl arayla söz nişan yapalım diye annem istemiyor işte nişan yaparız 6 ay sonra nişan yaparız diyor :KK53: Fitne fesat meraklılarından çok korkuyor da annem :44:

Bizim ciddi zaten kuzum ama daha zamanı var:KK34:. En son ailemle tanıştırdım. Sonuç olumlu. 2 yıldan önce evlilik düşünmüyoruz ama ben dedim anneme 1 er yıl arayla söz nişan yapalım diye annem istemiyor işte nişan yaparız 6 ay sonra nişan yaparız diyor :KK53: Fitne fesat meraklılarından çok korkuyor da annem :44:

elemtere fiş kem gözlere şiş :nazar::nazar:
darısı bekarların başına :)

tek tatil günüm de sabah tartışarak, sonra da kim grup - kim çete okuyarak geçti :KK5:

yanarım yanarım da bir çete lideri olamadım ona yanarım, şöyle motorsikletli, deri eldivenli, dövmeli falan :KK76: offff çok havalı bea :KK53:

iyi oldu burası hakkaten, oturma odama gelmişim gibi hissediyorum :KK53:

İnşallah canım benim herkes için en hayırlısını diliyorum. Geç olsun güç olmasın boşver:KK34:

amin amin :) günüm kk da çeteleşme konusunu okumakla geçti, kimbilir belki sevgili adayımı bulacaktım ama evde takılı kaldım :KK43:

Haha ilahi :KK9:
Bende şimdiye 5 makale yazmıştım ama zor geliyor kk nın başından kalkmak:KK51:

kız kalk çabuk, yoksa makalende kk da yaşanan çeteleşmeyi yazarsın :KK9: hoş gruplaşmanın olması gayet doğal bence, bunda yadsınacak ne var ki, kazen abarttı bence..eğer kendisi o topiği açmasaydı kimse bu kadar fazla kırılmayacaktı..kazen topiği açmakla hata etti bence..kadınlar zaten tartışmaya meyilli,bu olayda eğlence oldu bazıları için :KK19:..lutfen kızmasınlar yorumumu okuyanlar, sadece fikrimi belirttim..her iki tarafta kendince haklıydı..kim olsa samimi olduğu kişiyi savunurdu :)

konu hala kapatılmamış, kazenin amacı sanırım kk yı birbirine düşürmek!

canım kk birbirine düştü bence, işte şimdi ÇETELEŞMELER başlayacak! acaba amaç kk'yı canlı tutabilmek veya dikkat çekmek için mi?

alakası yok bence:KK34: demek ki, editörler sıkılmış artık
her şeye kib yapan , her şeyi üzerine alınan insanlardan
alın size hodri meydan demişler
bence olay bu.:KK34:

alakası yok bence:KK34: demek ki, editörler sıkılmış artık
her şeye kib yapan , her şeyi üzerine alınan insanlardan
alın size hodri meydan demişler
bence olay bu.:KK34:

konu neden hala aktif tutuluyor, tamam konuşuldu, tartışıldı ve bitti hala konuyu kapatmamaları tuhafıma gitti surr :KK43:

X