- 3 Şubat 2009
- 10.038
- 17.469
- 823
- 44
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Spora yazilma isi yatti simdilik gezmesi baliga gitmeside belesci..bildigin cebinde para olmasada geri kalmiyor nerde beles oraya yerles oyle bi tip iste gerci belki haklidir erkenden evlenip iki de cocuk yaptik simdi kaldoramiyoruz ben anneyim mecburum toplumun deger yargisi boyle degilmi anne ne icin var yaa bisey deyim mi gerisini sen dusun tuvalete gircem kizim tv unitesine tirmanip atliliyo raflara hatta peteklere tirmaniyo inan iki kere dusunuyorum cok sıkısmayinca wc ye bile gidemiyorum en son sabah 7 de yedigimle duruyorum hazirloyorum kuruyorum anne kiz yeriz iceriz oynariz birlikte isi gucu yanlarunda yaparim diye ama cocuklar saolsun aldigim nefes haram resmen oyle insanliktan ciktim ki her iki lafimdan biri anasiz kalin sizde rahatlayin bende diyorum artik o kadar cigrimdan ciktim
Amin. InsallahAllah kolaylık versin Canım,elbet büyücek bu çocuklar rahatlarız inş,konu sahibi arkadaşımda inş tez vakitte rahata kavuşur bir nebze olsun.
Selam canim bana sormadn biliyorum ama benim sahsi fikrim bizi yipratn cocuklar deglde isler yipratiyor.Ama o bahsettgnz insanlarin bôyle sikintilari oldugunu dùsùnmùyorum.Bilmem yanlsmi dùsùnùyorum.Sosyal medyada bazi anneleri takip ediyorum hassas anne oyuncu anne fln 3er cocuklari var cocuklar arasi yas farki 1,5 fln onlar nasil basediyor acaba bi inceleseniz yazilarini belki faydasi olur?
bigunmutlaka
Senin yatan çocuklarına duskun olan biraz kendilerine bırak bırak düşerek öğrendiler senden ayrilslarSpora yazilma isi yatti simdilik gezmesi baliga gitmeside belesci..bildigin cebinde para olmasada geri kalmiyor nerde beles oraya yerles oyle bi tip iste gerci belki haklidir erkenden evlenip iki de cocuk yaptik simdi kaldoramiyoruz ben anneyim mecburum toplumun deger yargisi boyle degilmi anne ne icin var yaa bisey deyim mi gerisini sen dusun tuvalete gircem kizim tv unitesine tirmanip atliliyo raflara hatta peteklere tirmaniyo inan iki kere dusunuyorum cok sıkısmayinca wc ye bile gidemiyorum en son sabah 7 de yedigimle duruyorum hazirloyorum kuruyorum anne kiz yeriz iceriz oynariz birlikte isi gucu yanlarunda yaparim diye ama cocuklar saolsun aldigim nefes haram resmen oyle insanliktan ciktim ki her iki lafimdan biri anasiz kalin sizde rahatlayin bende diyorum artik o kadar cigrimdan ciktim
Sosyal medyada bazi anneleri takip ediyorum hassas anne oyuncu anne fln 3er cocuklari var cocuklar arasi yas farki 1,5 fln onlar nasil basediyor acaba bi inceleseniz yazilarini belki faydasi olur?
bigunmutlaka
Bebek için neden kreş düşünmüyorsunuz. Bebek 2 yaşını doldurana kadar gece mesainiz olmaz. İyi bir kreş bulabilirsiniz. Gece mesaisi başlarsa o zaman düşünür şartlara göre istifa eder yada çalışırsınız. Mutsuz bir anne kreşten daha başarılı gelmiyor bana.Kredi oduyoruz etud arastirdim ama 700 istiyo imkaanim yok ise girip versem kucuk 1,5 yasinda kim bakacak?? Calistigim sektorde gece vardiyali diye esim istemiyo asgari ucretli siradan bi ise girsem hem kres hem etud yetmez ki inan dusundum cozum uretmeye calistim ama yok iste
Yaz tatili mi? Aylardan aralık. Konu sahibi yaza kadar depresyonun dibini görür.Allah sabır versin. Şöyle yaz tatilinde biraz kafa dinleyecek bir yerlere gitsen güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?