ayyy cinnet gecirip aticam artik kendimi :(

Pratik fikirler bulman lazım. Nereye kadar dayancak ki vücudun. Bi yere gideceksen puseti ac bagla küçüğü. Babalarina cekmisler heralde yerlerinde duramiyorlar. Büyüğe de anlat. Annecim ben hastayim üzülmemem gerekiyor yoksa daha kotu hastalanirmisim odevlerini kendin yapman lazım dikkatini toparlamaya calis lutfen de az korkut gözünü şımarmasınlar. Uzaktan demesi de kolay da soyle isini kolaylastircak bir kac sey düşün yoksa hayiflanmakla olmuyor ki.

durumuna uzuldum canımm ama kresse falan veremezmısın mesela yarım gun bılle versen bu senın ıcın bı avantaj mesela buyuk cocugu okula gotururken dıgerını krese bırakırsın sende ev de bıraz kafan dınlenır sakınce işlerını halledersın kucugu ya oglen alırsın yada aksam alırsın bence boylesı cok rahat olur ınan senın ıcınn ucretı ıse degısıyor kreslerın yarım gune 250 tum gun 400 ıstıyolar bence cok degıl yanı bızım saglıgımızdan onemlısı yok bencee esın bakarız dıyosa bunu degerlendırır bence sn kendını uzme fazla

Sosyal medyada bazi anneleri takip ediyorum hassas anne oyuncu anne fln 3er cocuklari var cocuklar arasi yas farki 1,5 fln onlar nasil basediyor acaba bi inceleseniz yazilarini belki faydasi olur?

bigunmutlaka

Allah sabır versin. Şöyle yaz tatilinde biraz kafa dinleyecek bir yerlere gitsen güzel olur.

Sosyal medyada bazi anneleri takip ediyorum hassas anne oyuncu anne fln 3er cocuklari var cocuklar arasi yas farki 1,5 fln onlar nasil basediyor acaba bi inceleseniz yazilarini belki faydasi olur?

bigunmutlaka
Selam canim bana sormadn biliyorum ama benim sahsi fikrim bizi yipratn cocuklar deglde isler yipratiyor.Ama o bahsettgnz insanlarin bôyle sikintilari oldugunu dùsùnmùyorum.Bilmem yanlsmi dùsùnùyorum.

Canim ya bu kadar bunaltma kendini bak cocuklarin iyi allah bi rahatsizlik vermedi kimileri var sakat oluyo onlarida bi dusunsene kucuk olani uyuduktan sonra yap islerini gece uyutt yap isleribi kiz okula gidiyor iyi bir bakimdan annenler yasadigin yere yakin degil mi

Annemde biz küçükken sizin gibiymiş sonra bunalıma girip çıkmış hoop şimdi sülalesi rahat.

Babam temizliği yapar, alışveriş vs hepsi babamda. Evde tek çeşit yemek yaparsa iyi sayılır. Babam yapar ya da dışardan getirir. Valla kızıyo muyum? Hayır.. Annelik başlı başına zorken bir yerden sonra salmak hakları.

Bu forumdaki kadınların kocalarını anlayamıyorum. Bir adam nasıl çocuğuyla ilgilenmez, kenara çekilir?
Benim çocukluğuma dair anılarımın çoğu babamla, adam gık demeden sabahın köründen gece vakitlerine kadar gezdirirdi habire. O park senin bu sinema benim şu pastane bizim her yere gittik, evde de hep yanına gider otururdum.
Bunlar çocuk çocuk diye tutturuyor, doğunca 'Ben daha ne yapayım' deyip köşeye çekilip gazete okuyorlar. Hiç alışık olmadığım şeyler bunlar, bizim sülalede hiç görmedim ben.

Kayinvaliden ya da annen yokmu aynı sehirdeyseniz haftasonları ara ara bırakın onlara esinizle beraber gezin bi nefes alın canım öyle şeyler düşünme sakin günahı bir kenara canına yazık ilerde çocukların inşallah güzel yerlere geldiğinde ki mutluluğunu düşün bardağın dolu tarafı illaki vardır ordan bak hayata bak bana ben bebeğim olsun diye icmedigim ilaç kalmadı artık tüp bebek diyo doktor Hasretim şu evde bi bebek sesine kokusuna şöyle göğsüme yatırıp saracagim bir minik bedene o kadar Hasretim ki daha yüzünü görmeden sesini duymadan kokusunu koklamadan hasretlik çekiyorum daha kotusunu düşün ve sukret rabbimden yüreğine ferahlık iste annelik çok kutsaldır belkide onlara verdiğin bir damla süt hamileyken çektiğin minicik bir sancı cennete sokacak seni

Esini buyuk kızının yanına oturt odevi sen yaptirtcaksin de. Kucugu al baska bi odaya git o oynasin sende ayaklarini uzat dinlen. Evide toplama kocanin gomleklerini utuleme. Kendi utulesin. Esine gorevler vrr yani. Yardimci ol deyince olmuyorsa en iyisi gorev vermek

Senin yatan çocuklarına duskun olan biraz kendilerine bırak bırak düşerek öğrendiler senden ayrilslar

Bu yazıyı okuduktan sonra çocuk mu? ııı h ,hemen hiç çıkmayan spiral taktırıcam.

Bebek için neden kreş düşünmüyorsunuz. Bebek 2 yaşını doldurana kadar gece mesainiz olmaz. İyi bir kreş bulabilirsiniz. Gece mesaisi başlarsa o zaman düşünür şartlara göre istifa eder yada çalışırsınız. Mutsuz bir anne kreşten daha başarılı gelmiyor bana.

Evin dagilmamasi icin bazi cozumler bulmak lazim.
Mesela heryere kilit tak dolap cekmece cocuk karistirmasin.
Sonra evin salonunu ve yatak odasini kilitli tut.
Biz wc ile banyoyu bile kilitliyoruz.
Cocuklarin odasindan oyuncak vs nin baska yere cikmasina izin verme cocuklar cikarsa oyunlari biter bitmez hemen topla erteleme.

Yemegi aksamdan yap ertesi gun ogle yemegi aksam yemegi derdin olmaz.
Gunduz cocuk uyuyorsa 1 saat bile olsa sen de uyu.
Kizin odevlerine bir gun baba birgun sen yardimci ol esine bu secenegi sun.

Her sabah 10 dk evi supur 10 dk topla.Haftada 1 genel temizlik yaparsin ki ondada cok hirpalama kendini esin 2 saat ilgilensin.

Cumartesi cocugu arabasina koy ve buyuk kizinla beraber park vs hic bise yoksa dolasip vitrin bakin emin ol cok iyi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…