ayyy cinnet gecirip aticam artik kendimi :(

Konu sahibi allasen birak laf yetistirme kimseye
Varolan enerjini de boyle tuketme

Bi dunya oneri geldi sana allahini seversen uygula
Walla pesss ben diyorum ki ben zaten iyiyken iyiyim hastaligimin depresif donemlerinde cigrimdan cikiyorum o zamanda tavsiyeyi konusmayi algilicak durumda olmuyorum kendimdeyken zaten hersey iyi tavsiyeleride dikkate aliyorum gercekten olan enerjimde daha fazla gitmesin bencede

Tamam peki

Senin anlatimindan insanlar sanki hep boyleymissin gibi algiladi

Rahatsizliklarinda gecirdigin zor gunlerin kotu bi hediyesi

Bak hayatinda bircok sey yoluna girmis
Bu gunlerde gececek diyorum ben sana

Cocuklar buyuyecek rahatlayacaksin
Gezip tozar kendinr bol bol vakit ayiracaksin
Simdilik su donemleri en az hasarla atlatmak icin onerileri dikkate al
Lutfen

Konunu kapattır bence.bunun için çok sebep var çünkü.
Sen aynı şeyleri yazıyorsun diğerleri aynı şeyleri söylüyor ve cidden buradan sana yardım edecek kimse yok bence.

Konunu kapattır bence.bunun için çok sebep var çünkü.
Sen aynı şeyleri yazıyorsun diğerleri aynı şeyleri söylüyor ve cidden buradan sana yardım edecek kimse yok bence.
Cok haklisin gec bile kaldim olmayan psikolojimde iyice elden gitti kimseden destek beklemiyorum icimi dokuyum diye yazdim bide hurraaa yuklenmeleri isabet oldu demekki herkesin desarz olma sekli farkli kimisi acik net derdini yazar rahatlar kimide saga sola laf sokup satasarak desarz olur valla yiprandigimla kaldim

Keske yavrum kollarımda olsaydı su an okuyunca agladim istemsiz az öncede şehit cocugun 6 yasinda kocaman adam gb babasına helallik verirken iki damla yaşını gordum icim burkuldu onunda babasi yaninda olsaydı.... hic birşeyin önemi yok canim ben seni anliyorum... hic uyum adim 24 saat salladım bisuru şey hep dert sandığım milyon tane olay ama hic birisi dert değilmiş hersey geçermiş. Sen annesin... güçlü mutlu olmalısın cennet niye annelerin ayaklarının altına serilmiş neden hakkı ödenmez... biliyorum onların cani bir yansa senin bin yanar inan onlar iyi olsun kollarında saglikla olsun geri kalan hersey darmadağın olsun... Cok ozledim evimin dağılmasını uykusuz geceleri yetmedi diye agladigim günlerimi çok özledim. Şikayet ettiğim niye bitek biz böyleyiz dedigim her ani çok özledim... hic uzulme hic bisey için değmez dünya yerle bir olsun seni kimse anlamasın esin bile destek olmasın ama onlar var ya evlat her şekilde bütün kusur ve eksileriyle tüm yaramazlklari pislikleri ve huysuzluklariyla senin olsun yaninda olsun kollarında olsun... kokularını icine çek ve sukret... dua et ve sakinles sen güçlü ol mutlu ol sen mutlu olursan hepiniz mutlu olursunuz küçüğüne bir bucuk yasinda deyince dayanamadım yorum yazdım affet...

Canım benim senin üç konunu da bilen biri olarak hastalık durumunu sadece bu konuda son 10 sayfada öğrendim ki sanırım bir çok arkadaş da benim gibi şok oldu.

Hastalığını yazmasaydin eğer hala üstüne gidilecekti çünkü cidden hep ahlanip vahlanip sadece çocuklarını sucluyor gibi görünüyordun.hatta onlardan bikmis istemiyor gibiydin.

Yani herkes senin anlatımın sonucu üstüne geldi.ancak ciddi rahatsızlıkların varmış çok geçmiş olsun.canını sıkma lütfen.sen iyi ol önemli olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…