- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Devlet bakıcı parası falan vermiyor kim uyduruyor bunları?İşe başlayın bence de.
Devlet bakıcı parası veriyo ondan faydalanırsınız bakıcı parası vermenize gerek yok bu durumda.
Yazıldı mi bilmiyorum,devlet okulları c.tesi günleri ucretsiz etüt yapıyor bilginizeKredi oduyoruz etud arastirdim ama 700 istiyo imkaanim yok ise girip versem kucuk 1,5 yasinda kim bakacak?? Calistigim sektorde gece vardiyali diye esim istemiyo asgari ucretli siradan bi ise girsem hem kres hem etud yetmez ki inan dusundum cozum uretmeye calistim ama yok iste
Valla temizliğe toza takıntılı koca olmasın yeterki... Daha bu akşam adam eline süpürgeyi aldı süpürdü görende evi bilmem ne götürüyor sanacak deli ediyor beniama artık sana söylenenleri hayata geçir ya da doktora tekrar git ve dozunu artırsın ilaçlarının
öncelikle evin dağınık olsun ne önemi var
1,5 yaşındaki çocuk gece uyumalı gece uyumayıp çok kalkıyorsa bir sıkıntısı vardır; onu bulmaya çalış
büyük kızının sorumluluğunu artık öğrenmesi lazım; ders çalışmak annenin değil çocuğun sorumluluğu
yapmazsa da ertesi gün öğretmenle o muhatap olsun öğretmeni ile durumu paylaşın ona göre uyarsın
tamam tabii ki ilgilenilir ödevine bakılır vs ama sürekli başında olmaz ki
eşin geç geliyordu yanılmıyorsam
çok geç değilse kızın bir kısım ödevini mutlaka o yaptırsın
en önemlisi de takma bunları
küçük uyuyunca kendine yarım saat abuk sabuk zaman ayır
ev işi ve çocuklar olmayan kitap oku, dantel ör
ne seviyorsan onu yap
bir de evi takma
toplama kirli olsun ne olacak ki; yaşanılan ev bal dök yala olmaz
eşin hallederiz derse haftalık 100 TL atsın ortaya temizlensin ev
Korkuyorum kendimden gectim camin onune oyle bakiyorum kendimi bosluga birakasim var sonra bi kendime geliyorum kizlarima bakiyorum sacmaladigimi fark ediyorum sonra ev timarhane gibi bana geliyolar sadece sessizlik istiyorum hic bisey duymamak..
Kucagima yapisik surekli mizlayan 1,5 yadindaki kizim anne hadiii bi bak diye bagiran buyuk kizim...ev daginik tam baslayip toplayim derken arkamdan hizla dagiliyo botlar ayakkabilik salona tasiniyo cekmeceleri topluyorum tam tamam diyorum aninda arkamdan geri bosaltiyo ufaklik..oyle cok ses varki kafamda resmen ugultu...esim desen var guya ama aslinda hic yok...
Yapmam gereken seyler hic bitmiyo yardim eden yok hicc yardimci tutcak durum yok ise girsem bakici yok psikolojik destek zaten aliyorum
Simdi sukret vs.. gelicek.. ediyorum ..cocuklarim saglikli bin sukur ama coookk zorlaniyorum uyku desen gende 4 saat zor uyuyorum kizim musade etmiyor oburunun okul ders dunya kadar yanina oturmadan yapmiyo zaten gonulsuz..birebir ilgi istiyor
Esimle konustum kavga ettim yardim destek istedim hic yok demez hallederiz der ardi gelmez yildim artik herseyin yuku bende e biliyorum bi ben degilim turk kadini boyle fedakar cefakar..demekki ben sorunluyum demekki kafayi siyircam elimde degil demekki totom sıkıya gelmiyo ha benim hatam yok mu var madem bu kadar dayaniksizdin madem annelik seni cok geriyodu sana gore degildi ikinciyi yapmasaydin deyin cok dogru..ben hakettim kendimi unutup kendimi adamak beni gerdi tuketti ve ne yazikki bu yasadiklarimin bitcegine inancim yok ishan etmiyorum ama boyle yasamayada gucum yok kendimi gectim bana hersey mustehak allah kizlarimin yuzune baksin onlar icin bana guc versin
[/QUOTE
Ben de senin gibiyim esime dert yaninca hep bunu söyler
'Cennet annelerin ayaklari altindadir' bu yorgunlugun yogunlugun bi karşılığı olacak muhakkak uzmeyin tatlı canınızı
Allah yokluklari ile imtihan etmesin yorgunluk geçer
Selam canim bana sormadn biliyorum ama benim sahsi fikrim bizi yipratn cocuklar deglde isler yipratiyor.Ama o bahsettgnz insanlarin bôyle sikintilari oldugunu dùsùnmùyorum.Bilmem yanlsmi dùsùnùyorum.
Evet ya onlar nasil yapiyor? Ya da buz daginin gorunen tarafi mi? Cocugum yok ama simdiden cok korkuyorum.
Benim eltim gibi yapsana... iki çocuğu var evini belki iki yıldır temizlememis yerdeki parkenin bile kirden rengi değişmiş çocukların elbisesindeki kirden üzerindeki desen motif görünmüyor kadının saçını sıksan bi senelik yemeklik yağ çıkar yemek yapmaz hep hazır alırlar evsahibi mahkemeye vermiş evimi kirden batırdılar çıksınlar diye ama kadının umrumda değil sabah çocukları kreşe verip arkadaşlarıyla dışarda kahvaltıya gidiyor
Az vurdumduymaz olmak lazım bu hayatta
Oooo dahası var anlatım mi
böyle kaldım ...Bu gerçek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?