ayyy cinnet gecirip aticam artik kendimi :(

Bende arka arkaya büyüttüm cocuklarimi çok zor ama geçecek bu günler sadece biraz sabır.Allah yardım etsin..Bol bol dua et..

ah canım ya Allah yardımcın olsun hepimiz geçtik o yollardan şimdi arkkama bakınca sanki o kadar sıkıntıyı ben çekmedim hepsi geçecek inan bana ama sen iyi ol ki çocukların da iyi olsun bırak bir gün de ev dağınık kalsın çocuklu kadınsın sen önceliğin onlar gerisi hikaye

Tamamen aynı ruh halini yaşıyorum.Cinnet geçirmekten korkuyorum.Uykularım iyice bozuldu , buraya takılıyorum biraz kafamı oyalamaya.Ev işlerini bıraktım yapmıyorum hiç umrumda değil.Yemek de yapmıyorum zaten rejimdeyiz benden dolayı.Hergün değişik stil salata iyi oluyor.Siz de öyle yapın.ev işlerini bırakın gitsin ya canından kıymetli mi?zaten arkanı döner dönmez aynı vaziyet.Seni o kadar iyi anlıyorum ki var ya.Önce sen kendi canının kıymetini bilecen ki eşin de anlasın görsün hissetsin.Belli bi döngüye adapte edin kendinizi örneğin oyun-dinlen.ödev-dinlen.salata-dinlen.gazete-dinlen.ufak çaplı temizlik-dinlen.mama yap-dinlen.Bu biraz iyi gelir bence.Allah yardımcımız olsun.

2 çocuk zor ..
Rabbim kolaylık versin ..
Bazen salıver, boşver. .
Kendine vakit ayır ..

Yazıldı mi bilmiyorum,devlet okulları c.tesi günleri ucretsiz etüt yapıyor bilginize

Benden bahsetmişsin sanki.ben de doktora gidip antidepresana başlarsam azıcık sakinleşirim diye bekliyorum ve birbuçuk yaşındaki küçüğümü memeden kesersem ancak...

Valla temizliğe toza takıntılı koca olmasın yeterki... Daha bu akşam adam eline süpürgeyi aldı süpürdü görende evi bilmem ne götürüyor sanacak deli ediyor beni

Maalesef bende sinirli ve sabirsiz bir yapıya sahibim ,Allah bana 1 çocukluk kota vermiş diyorum Allah günah yazmasin ikinci çocuğu asla ama asla istemiyorum Allah olmayanlara versin diyorum tek evladım var onu saglikla büyütüp ortaya cikarayim diye bakıyorum ,Allah size sabır versin çok zor olmalı ben bile tek çocuk olmasına karşın çok zorlaniyorum bazen ,2 yasında ilgi bebeği ,kimsemiz yok olduğumuz şehirde ,hava soğuk dışarı cikaramiyorum oda bize yapışıyor ne yapsin çocuk temizlik filan hakgetire 2-3 haftada bir kere anca yapıyorum yemeği onun sakin zamanlarında yapıyorum ne yapayim büyüyünce geçecek diye düşünüyorum bu günleri arayacagim ,istesemde yapmayacak diyorum ama hakkını yiyemem eşim çok yardımcı olur temizliği beraber yaparız ben yemek yaparken ilgilenebildigi kadar ilgilenir ,boşver sende tek başına her yere yetisemezsin iki çocukla imkânsız bırak pis kalsın yemegide ne zaman musaitsen o zaman yap esin belki o zaman anlar .bu psikolojiyle sağlıklı olup sağlıklı çocuk yetistiremezsin senden önemli mi bırak dağınık kalsın ,bu günlerde geçecek ama sen kendinden geçmiş olmamaya çalış

annem hep derdi bu çocuklarda büyür, yârin seni beni beğenmez olurlar sende kendine ettiğinle sinir hastasi olduğunda kalirsin diye. hâkliymiş valla.

Aslında dagınık evi kafanıza takmasanız olacak benimde 1 yasinda oglum ve 3.5 yaşında bir kızım var ve inanın aynen sixinki gibi ben topluyorum ikiside ufak ve aninda peşimden dagitiyorlar mutfak salon odalari yatak odam heryer... ama ben cok takmiyorum canlari sagolsun küçükler daha 2 yila rahatlarim herhalde. Yeni uyudu ikiside ve ben kendime anca bu saatte zaman ayirabiliyorum.gündüz oturmama bir bardak cay icmeme imkan yok.. gündüz yedirme icirme uyutma ve oynama aksam eşim işten gelince çamaşır ütü temizlik yapiyorum o da çocuklara bakiyor.bu günlerde gececek çocuklarinixla keyfini cikarin ev işlrinide takmayin birakin daginik kaldin kimseyi ilgilendirmez eviniz.

Arkadaşım sen çok bunalmışsın ama bi gün eşinin tatilde olduğu bir gün kızları babalarına bırak çık bi markete git, bi alışverişe git çok değil ya 1 saat olsa gene iyi ne bileyim bi çık dolaş. parkta otur çekirdek ye ya da git bi yerde kahve iç gel. Emin ol iyi gelecektir. Eşin de tek başına başa çıkamadığında çocuklarla seni biraz da olsa anlar diye umuyorum. Sakin olmaya çalış sadece.

Selam canim bana sormadn biliyorum ama benim sahsi fikrim bizi yipratn cocuklar deglde isler yipratiyor.Ama o bahsettgnz insanlarin bôyle sikintilari oldugunu dùsùnmùyorum.Bilmem yanlsmi dùsùnùyorum.

Aleykum selam cnm sadece isler degil esler de buyuk faktor onlarin esleri de cocuklarla ilgileniyordur diye dusunuyorum
Maddiyat da cok onemli tabi konu sahibi maddi yonden sknti cekmese buyugu etute verip bi de eve yardimci alip rahatlayacak da iste durumu yok

Evet ya onlar nasil yapiyor? Ya da buz daginin gorunen tarafi mi? Cocugum yok ama simdiden cok korkuyorum.

Ben de merak ediyorum nasil yapiyorlar gayet de basa cikiyor gorunuyorlar

böyle kaldım ...Bu gerçek mi ?

böyle kaldım ...Bu gerçek mi ?
Oooo dahası var anlatım mi
Bu evlendiğinde hamileydi ve bize uzak oturuyordu... ben gerizekalı 300 km yol gittim bi hafta boyunca çayına kadar önüne indirdim yemeğini yaptım evini temizledim ben saniyomki gebelikten yapmıyo... bi de üstüne azar isittiydim yaw sana temizleme demedim temizle ama herşeyi aynı yerine geri indir yahu herşey yerlerde hangi birini nereye indiriiimmm
Neyse ben tabi kaçtım bi hafta sonra... ama bunlar iki sene önce geldi bize 10kmlik yere taşındı.iki üç kere gittim her seferinde bana evini temizletmeye kalktı bi de arkamdan kaynıma artık ne konuşmussa baktım bişeyler ters...bi de yalancılık huyu varmış onu da anladik kestim ilişkimi hem de hiç bise demeden... şimdi yanıma yaklastirmiyorum... cocuklari gelir gider kaynımla ama o gelemez almıyom evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…