- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Kredi oduyoruz etud arastirdim ama 700 istiyo imkaanim yok ise girip versem kucuk 1,5 yasinda kim bakacak?? Calistigim sektorde gece vardiyali diye esim istemiyo asgari ucretli siradan bi ise girsem hem kres hem etud yetmez ki inan dusundum cozum uretmeye calistim ama yok isteBuyuk kizini etute versen biraz rahatliycaksin aslinda
Canim buyuk sabahci o okuldayken evi topla kucugu doyur..uykusu zaten 45 dk ondada daginikligi anca toplayip buyuk kizin odevini biraz yapiyoruz kucuk surekli bana yapisiyo ne oyuncaklar aldim eline boya verip yanima oturttum yok bunlar canavar...bugun son vukaati camasir makinesini bozdu uykusuzum yetisemiyorum e dogal olarak geriliyorum bi ben degilim o kesinde ben cok sabirsizim demekki ne bilimm...adama neler soyluyorum hafta sonu bir gunu bize ayiriyo gezdiriyo ilgileniyo benden bu kadar daha ne yapiyim diyo cikiyo kenara inan artik onla munakasaya bile gucum yokŞiştttttt sakin ol
Herkes geçiyo aynı aşamalardan
Küçük uyuyup büyük okula gidince ne yapıyosun mesela
Çık bi hava al
Kimse sana saçını süpürge et 7/24 evde dur tek uğraşın çocuk olsun demiyo
Hobi edin zor şeyler de değil hani ufak çaplı bi çiçek yetiştir ona bak için açılsın
Bak eşine geçen 'spora mı gitsem balık mı tutsam' diye binbir aktivite düşünüyordu
Dur de madem bişey yapasın var bizi gezdir, hazırlan hatta icazet beklemeden
Madem kilo aldın spora gidesin var al şu küçüğü hoplat zıplat kol kası yaparsın de eşine
Arada evdeyken de kendine bi kahve yap sürekli çocuklar çıt derse ne olacak diye düşünme
Bırak birazcık ağlasın kendi işlerini kendi görebilsinler
Ben senden daha acemiyim aslındaCanim buyuk sabahci o okuldayken evi topla kucugu doyur..uykusu zaten 45 dk ondada daginikligi anca toplayip buyuk kizin odevini biraz yapiyoruz kucuk surekli bana yapisiyo ne oyuncaklar aldim eline boya verip yanima oturttum yok bunlar canavar...bugun son vukaati camasir makinesini bozdu uykusuzum yetisemiyorum e dogal olarak geriliyorum bi ben degilim o kesinde ben cok sabirsizim demekki ne bilimm...adama neler soyluyorum hafta sonu bir gunu bize ayiriyo gezdiriyo ilgileniyo benden bu kadar daha ne yapiyim diyo cikiyo kenara inan artik onla munakasaya bile gucum yok
Zaten soylenenleri dikkate almak icin yaziyorum ilaclar cok yan etki yapiyor baska hastakiklarimida tetikliyor dozu ondan artirmiyolar kucuk kizimi gece kalkmamasi icin biberona alistiriyim dedim olmadi tutmuyor gece karnida tok yinede kucagima almadan susmuyor 4 kere uyaniyor buyuk te dikkat daginikligi var oturup yaninda durmazsam hersey yanlis oluyo 2 saatte iki satir zor yapiyo temizlikci tutcak para kalmiyor adam gunluk para birakiyor onla bile yartismaktan kendi derdimi ablatmaktan gina geldi kafa basmiyo tamam haklisin diyo ayni kafa devam..tinlamiyo aksam 1 saat bile kafasi kaldirmiyo zoraki ilgileniyo bunu hissedince ayri bi sibirleniyorumama artık sana söylenenleri hayata geçir ya da doktora tekrar git ve dozunu artırsın ilaçlarının
öncelikle evin dağınık olsun ne önemi var
1,5 yaşındaki çocuk gece uyumalı gece uyumayıp çok kalkıyorsa bir sıkıntısı vardır; onu bulmaya çalış
büyük kızının sorumluluğunu artık öğrenmesi lazım; ders çalışmak annenin değil çocuğun sorumluluğu
yapmazsa da ertesi gün öğretmenle o muhatap olsun öğretmeni ile durumu paylaşın ona göre uyarsın
tamam tabii ki ilgilenilir ödevine bakılır vs ama sürekli başında olmaz ki
eşin geç geliyordu yanılmıyorsam
çok geç değilse kızın bir kısım ödevini mutlaka o yaptırsın
en önemlisi de takma bunları
küçük uyuyunca kendine yarım saat abuk sabuk zaman ayır
ev işi ve çocuklar olmayan kitap oku, dantel ör
ne seviyorsan onu yap
bir de evi takma
toplama kirli olsun ne olacak ki; yaşanılan ev bal dök yala olmaz
eşin hallederiz derse haftalık 100 TL atsın ortaya temizlensin ev
Zaten soylenenleri dikkate almak icin yaziyorum ilaclar cok yan etki yapiyor baska hastakiklarimida tetikliyor dozu ondan artirmiyolar kucuk kizimi gece kalkmamasi icin biberona alistiriyim dedim olmadi tutmuyor gece karnida tok yinede kucagima almadan susmuyor 4 kere uyaniyor buyuk te dikkat daginikligi var oturup yaninda durmazsam hersey yanlis oluyo 2 saatte iki satir zor yapiyo temizlikci tutcak para kalmiyor adam gunluk para birakiyor onla bile yartismaktan kendi derdimi ablatmaktan gina geldi kafa basmiyo tamam haklisin diyo ayni kafa devam..tinlamiyo aksam 1 saat bile kafasi kaldirmiyo zoraki ilgileniyo bunu hissedince ayri bi sibirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?