- 3 Şubat 2009
- 10.038
- 17.469
- 823
- 44
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Spora yazilma isi yatti simdilik gezmesi baliga gitmeside belesci..bildigin cebinde para olmasada geri kalmiyor nerde beles oraya yerles oyle bi tip iste gerci belki haklidir erkenden evlenip iki de cocuk yaptik simdi kaldoramiyoruz ben anneyim mecburum toplumun deger yargisi boyle degilmi anne ne icin var yaa bisey deyim mi gerisini sen dusun tuvalete gircem kizim tv unitesine tirmanip atliliyo raflara hatta peteklere tirmaniyo inan iki kere dusunuyorum cok sıkısmayinca wc ye bile gidemiyorum en son sabah 7 de yedigimle duruyorum hazirloyorum kuruyorum anne kiz yeriz iceriz oynariz birlikte isi gucu yanlarunda yaparim diye ama cocuklar saolsun aldigim nefes haram resmen oyle insanliktan ciktim ki her iki lafimdan biri anasiz kalin sizde rahatlayin bende diyorum artik o kadar cigrimdan ciktim
Pratik fikirler bulman lazım. Nereye kadar dayancak ki vücudun. Bi yere gideceksen puseti ac bagla küçüğü. Babalarina cekmisler heralde yerlerinde duramiyorlar. Büyüğe de anlat. Annecim ben hastayim üzülmemem gerekiyor yoksa daha kotu hastalanirmisim odevlerini kendin yapman lazım dikkatini toparlamaya calis lutfen de az korkut gözünü şımarmasınlar. Uzaktan demesi de kolay da soyle isini kolaylastircak bir kac sey düşün yoksa hayiflanmakla olmuyor ki.