• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy ben bir şey yaptım galiba...... (>.<)

emin ol Umut kızın gözünde kıymete binecektir senin bu mesajınla çünkü havada kalmış biraz aldatma iddian
ama bak somut delillerle atsaydın o mesajı Umut'un onu kiminle aldattığını isim veya başka bilgiler vererek aktarsaydın kızın Umut'la ilişkisini gözden geçirmesi söz konusu olabilirdi
hoş isim bile versen aldatıldığını bile bile adamların paçasına yapışan kızlar yok değil de bi ihtimal..
tüm bunlara rağmen gereksiz bişey yapmışsın aman hiç hoş değil falan diyemiycem gayet de iyi yapmışsın oh benim bile yağlarım eridi:27:

Hahahahaa :52: :51: Çok güldürdün beni canım son cümlen ya.
Söylediklerin doğru, inan ben de düşündüm söylediklerini.
Ama sonra düşündüm, benim için onun bir önemi yok. Dedim ya ne içimde kalıcak ALLAH aşkına !
Yeter aylardır içimde tutuyorum, bir yere kadar.
Somut bilgi düşünüyorum. Hiçbir şey de yok yani. Of. Sildim her şeyi.

çookkkk yanlış yapmışınız çok kızın aklı fikri var dimi bırakın . aklınıza gelmiş ve mutsuz olmuşsunuz ben mutsuzum onlar mutlu düşüncesi yaptıırmış bunu size:20::19:

Taş attım da kolum yorulmadı :) Boşver, ben bunu çok uğraşma olarak görmüyorum. İnan uğraşsaydım çok daha başka olurdu.

Anlıyorum canım, seni anlıyorum...
İnsanız, hepimizin hazmedemediği, kaldıramadığı durumlar olabilir.
Ki hiçbir kadın aldatılmayı kabullenemez evet!
Ama her kadın, böyle senin yaptığını yapmaz..
''Empati'' demişsin... Çok güzel, empatiden yanasın..
Peki, sen ister miydin sana böyle bir şey yapılmasını?
Kızın yerine koy kendini..
Bana öyle cevap ver şimdi canım...

Her zaman kadın yanlısı olduğumdan yaptığın şey yanlış değil bana göre.

Ama benim kesinlikle yapmayacağım bir şey, kızı düşüneceğim diye kendimi olayların içine atmam çünkü. Biten bitmiştir. Ne yeni hayatı ne sevgilisi ne de kırıkları ilgilendirir beni.

Farkındaysan sevgilin eski ama kendini ondan uzak tutamıyorsun, en başta sana zarar bu. Böyle yaparsan hep "takıntın" olarak kalacak. Kendi hayatına dön ve kendi ilişkilerinle ilgilen, seninle ilgilenmeyen insanların hayatında yer almaktan vazgeç, ne niyetle yapıyorsan yap bu yanlış.

Çok teşekkür ediyorum Lady :) Ben de kadınca hislerimin esiriyim şuanda .
İçimdeki yükü atıyorum. Bir bu kalmıştı. Yapıyorum sonunda.
O kızın aşk videoları paylaşmasını istemiyorum onun duvarında, ya Umut'ta "ilişkisi yok" yazıyor. Saf mı bu kız?
Niye çocuk gibi kalpli videolar atıyor?
Bak Umut o videoyu beğenir sadece. Eminim yani. Kız daha önce yaptığında böyle birşey, beğenmişti sadece.
Değer verse öyle mi olur ?

Anlıyorum canım, seni anlıyorum...
İnsanız, hepimizin hazmedemediği, kaldıramadığı durumlar olabilir.
Ki hiçbir kadın aldatılmayı kabullenemez evet!
Ama her kadın, böyle senin yaptığını yapmaz..
''Empati'' demişsin... Çok güzel, empatiden yanasın..
Peki, sen ister miydin sana böyle bir şey yapılmasını?
Kızın yerine koy kendini..
Bana öyle cevap ver şimdi canım...

İsterdim, gerçekten . Yemin ederim isterdim.
En azından gözüm kapalı güvenmezdim o kişiye.
İlişkileri mükemmel değil, iyi bile değil. Salak olmayan bir kız ise, benim dikkat ettiklerime o da dikkat etmiştir eminim.
Ve bu mesajda o dikkat ettiklerine bir + olucak.
Ha salaksa , çok körse zaten bir şey beklemiyorum kızdan.
Mükemmel giden , iyi giden sevdiğini hissettiğim bir sevgilim olsa, bu msj gelse inanmam.
Ama Umut gibi biriyle birlikteyken bu msj gelirse, dikkat ederdim ....

çookkkk yanlış yapmışınız çok kızın aklı fikri var dimi bırakın . aklınıza gelmiş ve mutsuz olmuşsunuz ben mutsuzum onlar mutlu düşüncesi yaptıırmış bunu size:20::19:

Evet :) Ben bu düşüncemi inkar etmiyorum. Niyetim hem uyandırmak hem de niye ya diyorum. Yok öyle.

Çok teşekkür ediyorum Lady :) Ben de kadınca hislerimin esiriyim şuanda .
İçimdeki yükü atıyorum. Bir bu kalmıştı. Yapıyorum sonunda.
O kızın aşk videoları paylaşmasını istemiyorum onun duvarında, ya Umut'ta "ilişkisi yok" yazıyor. Saf mı bu kız?
Niye çocuk gibi kalpli videolar atıyor?
Bak Umut o videoyu beğenir sadece. Eminim yani. Kız daha önce yaptığında böyle birşey, beğenmişti sadece.
Değer verse öyle mi olur ?

Merhametten maraz doğar biliyor musun? Elin kızının görmediği değeri umursama.

Kızı düşünmüyor da sadece duruma sinir oluyorsan o duvara bakma.

Onlar sana yabancı. Sen onlar için "hiçbir şey" sin, bunu hep hatırla bak. Ve kusura bakma, onu düşünerek bile onurunu ayaklar altına alıyorsun, bu şekilde kendi yolunu çizip yeni bir ilişkiye başlaman imkansız. Şu an bitti de ve bitir, yoksa hiç bitmeyecek.Hep o kızın saflıklarını, eski sevgilinin şerefsizliklerini düşünüp duracaksın. Hayatının içinde hep onların hayatı olacak, kendi sevgilinle olan kavgalarınızı, sevinçlerinizi değil başka bir çiftin sorunlarını düşüneceksin. Çok rahatsız edici değil mi?

facebooku yapan o asosyall sayesinde hepimiz sosyaliz paranoyak yapıo bu bizi eskden telefon fihristleri vardı oda numara değişmişsse bulamazdın facebook çıktı mertlik bzoouldu onu beğendi demekki bu anlama gelio falan filan booşverin gitsin

Leonela seni tanıyamıyorum.:50: Resmen yaptığın şeylere kılıf uyduruyorsun.Bırak,ne halleri varsa görsünler. Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner.:ssz:

İsterdim, gerçekten . Yemin ederim isterdim.
En azından gözüm kapalı güvenmezdim o kişiye.
İlişkileri mükemmel değil, iyi bile değil. Salak olmayan bir kız ise, benim dikkat ettiklerime o da dikkat etmiştir eminim.
Ve bu mesajda o dikkat ettiklerine bir + olucak.
Ha salaksa , çok körse zaten bir şey beklemiyorum kızdan.
Mükemmel giden , iyi giden sevdiğini hissettiğim bir sevgilim olsa, bu msj gelse inanmam.
Ama Umut gibi biriyle birlikteyken bu msj gelirse, dikkat ederdim ....

İlişkileri çok kötü bile olsa, alakadar eder mi artık seni?
Ve anladım; sen yaptığının yanlış olduğunu zaten biliyorsun....
O yüzden doğruyu göstermeye çalışmayacağım; ki kime göre doğru ya da yanlış orası da ayrı bir mevzu.
Sen hıncını almaya çalışıyorsun; belki mutlu olmalarını istemiyorsun ya da kızı düşünüyorsun...
Hepsi olabilir...
Ne diyelim leonela, umarım bundan sonra üzülmezsin, seni gerçekten seven birinle karşılaşırsın ve mutlu olursun...
Sevgiler diliyorum...

Leonela kendine zulmedersin sadece.
Şöyle düşün bir kimse sana herhangi biri hakkın da msj atsa ne kadar ciddiye alırdın ?

İnsanlar yanında ki kimseye iyidir arkasını döndüğün de kötü olur, istediğin kadar anlat o kız kendisi görmedikçe anlayamaz ve sana hak veremez.

Merhametten maraz doğar biliyor musun? Elin kızının görmediği değeri umursama.

Kızı düşünmüyor da sadece duruma sinir oluyorsan o duvara bakma.

Onlar sana yabancı. Sen onlar için "hiçbir şey" sin, bunu hep hatırla bak. Ve kusura bakma, onu düşünerek bile onurunu ayaklar altına alıyorsun, bu şekilde kendi yolunu çizip yeni bir ilişkiye başlaman imkansız. Şu an bitti de ve bitir, yoksa hiç bitmeyecek.Hep o kızın saflıklarını, eski sevgilinin şerefsizliklerini düşünüp duracaksın. Hayatının içinde hep onların hayatı olacak, kendi sevgilinle olan kavgalarınızı, sevinçlerinizi değil başka bir çiftin sorunlarını düşüneceksin. Çok rahatsız edici değil mi?

Evet, her zaman maraz doğuyor. Evet, hiçbir şeyim bunu biliyorum. Yok zaten bitti gerçekten. Mesaj attım rahatladım.
Çok ddoğru ve güzel konuşuyorsun Lady , yoluma devam etmem için bunu da yapmam gerekiyordu, kendimce.

Leonela seni tanıyamıyorum.:50: Resmen yaptığın şeylere kılıf uyduruyorsun.Bırak,ne halleri varsa görsünler. Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner.:ssz:

Hayııııır. Ne kılıfı uydurduğumu düşünüyorsun ? :26:

İlişkileri çok kötü bile olsa, alakadar eder mi artık seni?
Ve anladım; sen yaptığının yanlış olduğunu zaten biliyorsun....
O yüzden doğruyu göstermeye çalışmayacağım; ki kime göre doğru ya da yanlış orası da ayrı bir mevzu.
Sen hıncını almaya çalışıyorsun; belki mutlu olmalarını istemiyorsun ya da kızı düşünüyorsun...
Hepsi olabilir...
Ne diyelim leonela, umarım bundan sonra üzülmezsin, seni gerçekten seven birinle karşılaşırsın ve mutlu olursun...
Sevgiler diliyorum...

Aynen, yaptığım hiç doğru bir şey değil.
Bana daha ALLAHA bırakmış olmak yakışırdı.
Ayrılığın 1.yılına bir kaç gün var. Ama dediğim gibi, şu sıra çevremde gördüklerim nefretimi kabarttı.
Hıncımı almaya çalışıyorum evet. Benim için ilk, mutsuz olmasını istemek var, bu da kabulüm.
Ama bu bahane ile kızında gözlerini açmak var.
İnşallah Güneş, çok teşekkür ederim güzel yorumların için.

Leonela kendine zulmedersin sadece.
Şöyle düşün bir kimse sana herhangi biri hakkın da msj atsa ne kadar ciddiye alırdın ?

İnsanlar yanında ki kimseye iyidir arkasını döndüğün de kötü olur, istediğin kadar anlat o kız kendisi görmedikçe anlayamaz ve sana hak veremez.

Evet, ille canı yanacak. Bak mesaj atarken bunu düşünmemiştim.
Canı yanmadan anlayamaz bebek, sobanın elini yakacağını. Sen ne kadar "uf" dersen de ...
Bana mesaj atsaydı biri, ben "acaba?" derdim. Ama bakalım...

Yaklaşık 2 sene eski sevgilimin (ilişki bile denemez) maillerini okudum. Zeki mail şifresini değiştirmeyi akıl edememişti.

Ne haltlar yiyor, kimlerle takılıyor, nerede vs vs. Düşün ki onu terkeden bendim, terketmek bile denmez, sallamadım o da kendi yoluna gitti.

2 sene iş attığı, karşılık aldığı-almadığı kızları takip ettim. Ciddi bir sevgilisi olmuştu, kızın ona ilanı aşkını defalarca okudum. Ben bir kere bile seni seviyorum dememişken kız neler neler döktürmüştü, işte ona çok takılmıştım. Kız ama bizimki değil. Bizimki ise anladığım kadarıyla kızı biraz kullanıyordu. Umarım o kız mutlu olmuştur, anladığım kadarıyla o da saf ve iyi niyetli bir kızdı.

Şimdi düşünüyorum da çok utanç verici bir şey, şu an Allaha şükür iyi bir ilişkim var, en azından kendi hayatımı, kendi sevgilimi, kendi sorunlarımı düşünüyorum. Başkalarının hayatlarına kıyısından köşesinden ilişmiyorum. Ve şunu da söyleyeyim, ben de kendimi durdurmayı çok denedim ama kendi irademle çok mümkün olmadı. Diyorum işte 2 senem böyleydi, gündüzleri dışarda insanlarla hoş beş, ufak tefek hoşlantyılar vs. Ama akşam olup evde pc başına oturunca hep onlar. Nasıl olduysa bir anda bitirdim, cidden nasıl oldu bilmiyorum ama bir şekilde bitti.

Canım bırak boş ver kolay değil biliyorum ama uyardığın halde birlikteliklerini gördükçe daha sinir olacaksın .
Bak sakın yanlış anlama biraz da açık konuşmak istiyorum , seninle olduğu gibi diğer kimselerle aynı olacağı anlamına gelmez.
Günlük hayatımız da tanıdığımız kişilerin hepsine aynımı davranıyoruz, yeri farklıdır herkezin ona göre davranırız.

Seninle frekansı tutmamış olabilir belki onlar iyi olacaklar , bilmem anlatabildim mi.
Kötülüğü eski erkek arkadaşına yapmıyorsun sadece bırak kendi görsün .

Yaklaşık 2 sene eski sevgilimin (ilişki bile denemez) maillerini okudum. Zeki mail şifresini değiştirmeyi akıl edememişti.

Ne haltlar yiyor, kimlerle takılıyor, nerede vs vs. Düşün ki onu terkeden bendim, terketmek bile denmez, sallamadım o da kendi yoluna gitti.

2 sene iş attığı, karşılık aldığı-almadığı kızları takip ettim. Ciddi bir sevgilisi olmuştu, kızın ona ilanı aşkını defalarca okudum. Ben bir kere bile seni seviyorum dememişken kız neler neler döktürmüştü, işte ona çok takılmıştım. Kız ama bizimki değil. Bizimki ise anladığım kadarıyla kızı biraz kullanıyordu. Umarım o kız mutlu olmuştur, anladığım kadarıyla o da saf ve iyi niyetli bir kızdı.

Şimdi düşünüyorum da çok utanç verici bir şey, şu an Allaha şükür iyi bir ilişkim var, en azından kendi hayatımı, kendi sevgilimi, kendi sorunlarımı düşünüyorum. Başkalarının hayatlarına kıyısından köşesinden ilişmiyorum. Ve şunu da söyleyeyim, ben de kendimi durdurmayı çok denedim ama kendi irademle çok mümkün olmadı. Diyorum işte 2 senem böyleydi, gündüzleri dışarda insanlarla hoş beş, ufak tefek hoşlantyılar vs. Ama akşam olup evde pc başına oturunca hep onlar. Nasıl olduysa bir anda bitirdim, cidden nasıl oldu bilmiyorum ama bir şekilde bitti.

Ben de bazen düşünüyorum nasıl bitecek ?
Ben ALLAHa güveniyorum. İlahi adalete inanıyorum. Ama görünce sinirlendim işte.
Dayanamıyorum. Mutsuzluk üstüne mutluluk kurma düşüncesi, bir kadının zamanında benim düştüğüm gibi salak durumuna düşmesi.
Hele de öyle biri için. Sinirleniyorum.
Bir anda bir bakmışsın, yok mu oldu ?
Yeni ilişkin başlayınca mı gerçekleşti, yoksa bu takıntın yok olduktan sonra mı yeni ilişkin oldu peki ?

Canım bırak boş ver kolay değil biliyorum ama uyardığın halde birlikteliklerini gördükçe daha sinir olacaksın .
Bak sakın yanlış anlama biraz da açık konuşmak istiyorum , seninle olduğu gibi diğer kimselerle aynı olacağı anlamına gelmez.
Günlük hayatımız da tanıdığımız kişilerin hepsine aynımı davranıyoruz, yeri farklıdır herkezin ona göre davranırız.

Seninle frekansı tutmamış olabilir belki onlar iyi olacaklar , bilmem anlatabildim mi.
Kötülüğü eski erkek arkadaşına yapmıyorsun sadece bırak kendi görsün .

Yok kız mesaj atmazsa üstelemeyeceğim zaten. O kıza değer verseydi emin ol bunu hissederdim.
Zamanında çok değer verdiği birini de görmüştüm benden önce.
Bilmiyorum belki benden fazla değer veriyor olabilir. Ama yeterince değil biliyorum.

az önce birine söyledim sana da söyleyeyim.bir söz var;bir gün öyle biri çıkıp gelir ki ve sen bütün gidenlere teşekkür edersin.

Back