Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortaligi karistirmak istiyordun madem; eski sevgilisi degil, yeni sevgilisiyim deseydin
az önce birine söyledim sana da söyleyeyim.bir söz var;bir gün öyle biri çıkıp gelir ki ve sen bütün gidenlere teşekkür edersin.
Hahahaha harbiden ya... Ama o zaman gerçek kimlik lazım :)
Ne kimligi TC kimligi mi. Kiz seni mi sorustaracak. Benim gercek face kapali Umut kiskancligindan birakmiyor dersin bir de haha Kurtcuk atacaksin kafasina icini icini yiyecek. Sonra da bunaltacak Umut'cugunu. Eski demekten daha mantikli bence.
Bak ona yetmemiş benim kafam aah sen de , bu performansını kullansan az fena değilsin hııııııııııııı
Ben de bazen düşünüyorum nasıl bitecek ?
Ben ALLAHa güveniyorum. İlahi adalete inanıyorum. Ama görünce sinirlendim işte.
Dayanamıyorum. Mutsuzluk üstüne mutluluk kurma düşüncesi, bir kadının zamanında benim düştüğüm gibi salak durumuna düşmesi.
Hele de öyle biri için. Sinirleniyorum.
Bir anda bir bakmışsın, yok mu oldu ?
Yeni ilişkin başlayınca mı gerçekleşti, yoksa bu takıntın yok olduktan sonra mı yeni ilişkin oldu peki ?
Kullanmadigimi kim soyledi.
Takıntı bitti ilişki başladı
Kafanda bitireceksin denir ya aynen öyle oldu, aynı maili 100lerce kez okumanın verdiği bıkkınlık da olabilir belki.
ben kızın cevabını merak ediyorum canım ya acaba ne yazacak?
Bu yeni/eski/öteki/ beriki sevgili durumları ne kadar abartılıyor ya
Sanki tek derdiniz sevgili arkadaşım ya. Sizene eski sevgilisinden, yeni sevgilisinden
Bazı şeylere haddinden fazla anlam yüklüyorsunuz
Biraz kendinize, geleceğinize önem verin kendinizi geliştirmeye çaba gösterin
Bu tip oyunlarla elinize bir şey geçmez, sonucunda yine üzülen siz olursunuz
Madem bu şahıs "eski sevgili" kapattığınız defterleri tekrar açmayın
Bu yeni/eski/öteki/ beriki sevgili durumları ne kadar abartılıyor ya
Sanki tek derdiniz sevgili arkadaşım ya. Sizene eski sevgilisinden, yeni sevgilisinden
Bazı şeylere haddinden fazla anlam yüklüyorsunuz
Biraz kendinize, geleceğinize önem verin kendinizi geliştirmeye çaba gösterin
Bu tip oyunlarla elinize bir şey geçmez, sonucunda yine üzülen siz olursunuz
Madem bu şahıs "eski sevgili" kapattığınız defterleri tekrar açmayın
cevap yok mu hala?
Leonela eski diyorsun ama eskide bırakmıyorsunBen de şu olaya fena gıcığım, tek derdim bu demedim.
Bunu dert olarak da görmüyorum aman aman. Sadece fikir almak niyet. Yoksa ALLAH korusun, anasını babasını kaybetmiş, boşanmış, boşanmak üzere vs gibi insanlara eş değil. Bana göre onların ki dert.
Kendimi geliştirmediğim ve geleceğime önem vermediğim nereden belli ?
Bu da ayrı bir şey.
Son iki cümlendeki yorumların konu ile alakalı teşekkür ederim.
Yanlis oldugunun o da farkinda ama elimde degil diyor. Herkes cabuk atlatamiyor bu eski meseleleri. Biraz acitmak istiyor karsisindakini.