• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aysun kayacinin burnunu kim yapti

ben de aysun kayac'nın burnunu beğeniyorum ama favorim deniz akkaya ve petek dinçöz :)

Eklediğiniz aysun kayacı resimine bakarsanız burunda en az iki hata bulursuz. Ben beğenmiyorum onun burnunu dudaklar deseniz ayrı facia. kafamçokkarıştı

cnm delikleri guzel olmayabilir aysunun fakat burun ucu kalkikligi felan kastettim, cok hos petek dincozunkide super kalkikligi kavisi felan cok hosuma gidiyor, ebru yasarinkide guzel ama cok dogal ben daha cok havali burunlari seviyorum

aysun kayacininin dudaklari ordek gibi hic hosuma gitmiyor ama burnunu begeniyorum benim begendigim tarzlardan kalkikligi burun ucu peteginkinede bayiliyorum

deniz akkayaninkini bende begeniyorum onun yuzune cok yakisiyor fakat benim yuzum ufak ve zayif petekinden daha hos olur, yani ozel bir doktora gidip petegin burnundan istesem yine aynisi olmaz vallaha onunkide sans isi ya, sansina guzel olmus birde onun burnunda dolgu maddeside varmis kokteyl dokusu yada enjeksionu diyorlar galiba. nemcim senin burnundada dolgu vardi aynisindanmi??

yaaaaaa ben anket açınca petek mii deniz mi deyince herkes peteğinkine kusur buluyor. ben burnumu yaptırdıktan sonra peteğin burnunun üstüne burun tanınmıyor :olmaz: lütfen amaaaaa:1closedeyes:

Hic begenmiyorum hicbirini, Aysun kayaci Deniz Akkaya Petek Donciz falan.. Burun dedigin oylece dugme gibi basli basina guzel olmayacak, suratla sagladigi butunlukte en basta dogal duracak ki karsindaki insanda guzel bir etki birak, yapmacikliktan uzak.. benim icin guzel olmak kusursuza yakin olan degil, bir butunluk kavramidir bir dogallik ve samimiyet bicimidir ayni anda. Cirkin degil ama mesela Petegin burnu ne oyle ya ayicik gibi.. cekicilik sifir sifir sifir hatta eksilerde. Deniz Akkaya'nin da eski burnuna nazaran su burnu tabii ki fevkalade.. Aysun Kayaci'nin burnu cok enterasan. mandalla bastirilmis gibi, kalkik desen bir garip kalkik, kikirdak eklenme durumu falan var bence onda cunku garip bir burnu var Angelina Jolie'ninki gibi onden basik duruyor yandan gayet normal buyuklukteymis gibi hafif kavisli falan.. Ben boyle ahkam kesiyorum da su alcilar alinsin bakiym benimki neye benziyor cok merak ediyorum :utangac:

Hic begenmiyorum hicbirini, Aysun kayaci Deniz Akkaya Petek Donciz falan.. Burun dedigin oylece dugme gibi basli basina guzel olmayacak, suratla sagladigi butunlukte en basta dogal duracak ki karsindaki insanda guzel bir etki birak, yapmacikliktan uzak.. benim icin guzel olmak kusursuza yakin olan degil, bir butunluk kavramidir bir dogallik ve samimiyet bicimidir ayni anda. Cirkin degil ama mesela Petegin burnu ne oyle ya ayicik gibi.. cekicilik sifir sifir sifir hatta eksilerde. Deniz Akkaya'nin da eski burnuna nazaran su burnu tabii ki fevkalade.. Aysun Kayaci'nin burnu cok enterasan. mandalla bastirilmis gibi, kalkik desen bir garip kalkik, kikirdak eklenme durumu falan var bence onda cunku garip bir burnu var Angelina Jolie'ninki gibi onden basik duruyor yandan gayet normal buyuklukteymis gibi hafif kavisli falan.. Ben boyle ahkam kesiyorum da su alcilar alinsin bakiym benimki neye benziyor cok merak ediyorum :utangac:

öncelikle laracroft arkadasıma sonuna kadar katılıyorum burun öncelikle yüzle uyumlu olmalı tek başına değil.
benim beğendiğim katherıne heıgl ve charlize theron burunları bence süper burunlar tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim sevdiğim bunlar.

aynı merak bende de mevcutkaydirigubbakcemile3 alttaki bandajı değiştirirken altını gördüm bi garip geldi bide sadece ucu gözüküyor.insan nasıl meraklanıyor acaba gerisi nasıl diye...:hulya: off pzartesi gidiyorum laracroft bakalım hangi işlemlerden geçeceğim.:delphin:

aysun kayacının burnu ona yakışmıs ama deliklerinde yamukluk var ve bazı pozisyonlardan hiç hos durmuyor. doktorlar dizisinde izlediğim kadarıyla..
hatice şendil in burnu cok güzel bence..

aysun kayacının burnu ona yakışmıs ama deliklerinde yamukluk var ve bazı pozisyonlardan hiç hos durmuyor. doktorlar dizisinde izlediğim kadarıyla..
hatice şendil in burnu cok güzel bence..

evet hatice sendilin burnuda cok guzel gercekmi estetikmi bilemiyorum
burnu cok duzgun fakat eski fotolarindada ayni burnu

yaa bence aysun kayacının burnu bazı acılardan bakınca cok garip duruyor ama düz karşıdan ve yandan bakınca hoş..peteğin burnunu begeniyorum daha cok..

Back
X