Ve gün sonu raporu eve 17'de geldim. 2 adet baklava yedim.
Saat 19.00'da yoğurtlu soslu karnabahar yedim. Yanına da 6-7 adet badem koydum.
Şimdi saat 22.00 ve ben 1 bardak süt ile günü tamamlıyorum.
Bugün benim milat günlerimden biriydi. Diyete ilk başladığımda 110-111 kiloydum 109'u görmeye can atıyordum sonraki hedefim 106'ydı ve ilk ay 106'ya indim. İlk ay çok kilo gidiyor malum. Sonraki hedefim 102'ydi. 2. ayın sonunda 102'yi gösterdi tartı. 1.5 ay oynamadı yerinden. Direndi 102 kiloda 45 gün bekledim. Bu kez hedefim 99.9'du. 2012 bana onu da getirdi ocak ayında. Bundan sonra 97'ye kilitlendim ve işte bugün 97'yi de gördüm. Bu kiloda 2 ay kalmaya değer. Şuan eskiden atmaya kıyamadım hurçlarda bekleyen kıyafetlerimi çıkardım zevkle giyiyorum. Bu seneyi bu kıyafetlerle geçirmek istiyorum. "Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler" şarkını mırıldanıyorum belli belirsiz.
tebrikler aysel sevincini paylaşıyorum arkadaşımsporu sakın buırakma bence kilonu tetikleyen o oldu son dönemlerde .
Kahvaltı:
zeytin
peynir
ceviz
domates
Bu hafta yeme düzenim iyi gidiyor. Yeni düzenim, 20 Mart'ta 6 ayını doldurmuş olacak.Aynı hafta genel bir tahlil de yaptıracağım, bakalım bu düzenin yararı-zararı ne omuş.
Tansiyonum 14-9 civarındaydı eskiden, Şimdi hem kilo vermek hem de spor yapmak düzenledi tansiyonumu. 12-7 civarında artık. Kilo vermem az olsa da böyle sağlıklı sonuçlar almak da mutluluk verici.
çok iyi aysel kilo vermenin sağlığını düzeltmesi harika bişeysenin adına sevindim yavaş olmasını sorun yapma bence :92:
selam aysel.
özlemişim seni.
aslında günlüge yazmak insanı motive ediyor
aeben, güzel duyguların için teşekkürler
Düzenli yazmak yoldan çıkmayı önlüyor da her zaman işten güçten vakit bulamıyorsun.
Yazmaya çalışacağım yine de...
Sen neler yapıyorsun, fark mı kilonda?
Kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?