• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayselce110'un Diyet Günlüğü

senin topigni hic farketmemisim burda fazla takilmiyorum arkadaslarla ortak topigmiz var diyet deneyimlerde o yüzden hehehe
karatay diyetini yapiyormussun bende denemek istiyordum ama ekmek yerine ceviz yiyin diyor karatay ablamiz bende cevizle doymam ki :(
bide yüzüm artik sivilcelerle dolardi heheeh
zaten bu diyeti yapan iyi kilo veriyor sende öyle 10 kilo gitmis bile tebrik ederim :)

ilk başlarda çerezi çok yedim. Şimdilerde biraz da mecburiyetten -evde çerez kalmadı- az yiyorum. Ama diyete başladğımda ceviz badem ve fındık çok faydalı oldu. Dışarıda olduğum öğünlerde çantamdan çıkarıp yedim, bir kaç saat daha tok tuttu beni. Düşündüğün gibi sivilce de yapmadı. Ara öğünlerde bir dene istersen.

Günaydın herkese,
Klasik kahvaltı sonra muhabbetine hazır mısınız?

Peynir ve zeytin ile kahvaltı yaptım.

Dün sabah ve öğlen gayet güzel öğünler oluşturdum. Akşam misafirlerim vardı. Onlarla beraber ne yaptıysam ben de yedim. Hem de pek masum olmayan şeylerden. Saymasam daha iyi.

Bu hafta dikkat edeceğimi söylemiştim, her zaman planladığın gibi olmuyor işte.

99.9'u dün tekrardan gördüm. Tatil zamanlarını telefi etmiş oldum. Kaldığımız yerden devam...

bu diyet benim cildimi güzelleştirdi.
aklınızda olsun arkadaşlar

Ceviz, badem ve fındık benim cildimde de olumsuz bir etki bırakmamıştı. O sıralar ürtikerle boguştuğum için fayda ettiyse bile belli olmadı. Tabii kavrulmamış badem ve fındık tüketmiştim.Bu diyetin sağlık açısından da yararlarını gördüm: Yaptırdığım tahlillerde trigliserit ve kötü kolestrol düşmüştü. Sadece karaciğerde yağlanma var az miktar. Doktor o sırada kullandığım başka bir ilaçtan da kaynaklanabileceiğini söylemişti bu yağlanmanın. Nitekim bir ay sonraki tahlillerde o seviyeler de gerilemişti.

Dün ölçü günüydü
Gögüs:123
Bel: 106
Karın: 126
Kalça: 116
Kilo: 99.8
Geçen ay ile kilom neredeyse aynı. Ama sıkılaştım. Sporun faydasını görmüş oldum böylece :42:

Diyete ilk başladığım zaman ölçülerimi almamıştım. Sonraki bir zamanda aldığım ölçülerde
Gögüs: 128
Bel: 110
Karın: 130
Kalça:120
şeklindeydi. Kilomu hatırlamıyorum o sıralar. Galiba 102'li kilolarda almıştım bu ölçüyü demek ki en iyimser tahminle 110 kilodayken
Gögüs: 133
Bel: 116
Karın: 136
Kalça: 126
şeklinde olmalı 10 kiloda 10 cm inceldim. 54 beden artık çok rahat oluyor. 52 beden sıksa da giyebiliyorum :21:

Dün ve bugün 99.9-99.8 kiloları vardı tartıda. Şubat ayında 2'li rakamlara demirlermeyi umuyorum :16:

Bugün ne yedim:

Kahvaltı:
Zeytin
Peynir
Yumurta
Marul maydanoz

(1 dilim cheessecake yedim.)

Öğle:
Pastırma
Marul
Ayran
Badem

Akşam:
Kıymalı yumurta
Marul
Ayran

Cumartesi çarşıda gezerken 1 adet gofret yedim. Onun dışında iyiydi menü.

Herkese iyi akşamlar...

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeslere,

Pazar kahvaltısına devam ediyoruz.

Kahvaltı masası 2 saat açık bizim evde :1:

Kahvaltı:
1 adet küçük muz
5-6 adet badem
az peynir
12 adet tuzsuz zeytin
Marul
Maydanoz

1 dilim ballı kaymaklı ekmek ( bu da pazar kahvaltısı kaçamağı olsun) :20: olur olur arada kaçamak olmazsa diyet doğru olmaz.

Pazarı nasıl geçirdim:

Kahvaltıdan sonra çocuklarla birer gofret :20: yedik.

Öğle yemeğinde
1 tabak Kıymalı ıspanak
Ayran
Badem
yarım tabak mantı :20:

Akşama doğru da Yarım kase çekirdek :20:

Sabahki ballı tereyağlı ekmeği :20: de sayarsak tam bir kaçamaklık günü olmuş.

Geceyi süt ile tamamlamayı düşünüyorum.

Herkese şimdiden iyi haftalar...
BU hafta 2'li rakamlara demir atmayı umuyorum.

Günaydın,

Yeni bir hafta başlıyor.

99.6 bu sabahki kilom.

Gittikçe sıkılaşıyorum:

Göğüs: 120
Bel: 105
Karın: 125
Kalça: 115

Bugün iş çıkışı spora gideceğim. Haftasonu sporsuz geçti. Cumartesi çarşıda çok dolaştım sporun yerine saydım. Pazar günü tembellikle ettim. Onu da tatil sayalım.

Kahvaltı:
Peynir
Zeytin
Maydanoz
Badem

Öğle yemeğimi şimdi yedim:
Bol kıymalı üstüne 2 yumurta ve kaşar eklenmiş ıspanak yemeği
Marul
Ayran
Badem

Akşam üzeri spora gideceğim.

Afiyet olsun.

Günü tamamladık, uyku vakti... :31:

Sabah ve öğle menümü yazmıştım.

Akşam üzeri spora gittim.

Saat 6'da
1 tabak pırasa
Ayran
Badem yedim.

Saat 7'de de 1 tabak haşlanmış karnabahar (sarımsaklı yoğurtlu ve soslu)

Saat 10'da 1bardak süt.

Herkese iyi geceler...

Günaydın....

20 tane tuzsuz zeytin yedim herhalde, kaşar peyniri ve badem eşliğinde.

Tuzsuz zeytinde insan nasıl yediğinin farkına varmıyor eğer kaseyle masaya koyarsanız. Bundan sonra 8-10 tane zeytin sayılacak ve bir çağ tabağının içine konup öyle masaya getirilecek.

Herkese iyi günler...

tebrikler azimlisin örnek aldım seni ileride seni 40 bedenolarak okuyacağıma inanıyorum

Hadi öğlen yemeğini yiyelim:

Ben yedim geldim gerçi :1:

Tavuk Izgara
Salata
Ayran
Badem

99.6'da sabitlendim. Bedenim 2'li rakamlara alışmaya çalışıyor. Şubat ayında bir defa daha 100 ve üstünü görmemek dileğiyle...

Saat 4, yemek yiyeli 2.5 saat oldu ama ben acıktım.

Kilo vermeye başlayınca bedenim bunu frenlemeye çalışıyor.
Pes etmek yok. Bu kilolar bana fazla ve hiç ihtiyacım yok. Güle güle gitsinler bir daha da geri gelmesinler...

Günaydınlar...

15 adet zeytin
1 kk peynir
1 adey kaysı yumurta
8-10 adet badem

biraz fazla olmuş yediklerim beni bile yazarken yuh dedim.

Allah'tan diyet listesinde hepsi de var da ben de kendimi suçlu hissetmiyorum.

Herkese iyi günler...

Öğlen saat 2'de yedim öğünümü

5-6 adet badem
6 adet çiğköfte
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Marul, turp

Çiğköfteyi görünce dayanamadım. İçinde et de var. Hem bulgur beyaz un ve pirince göre masum sayılır değil mi?

Merhabalar herkese,

Bu sabah geç uyandım biraz kahvaltıda da canım bir şey istemedi. Biraz üşüttüm sanırım, uyanınca boğazlarım kupkuruydu.

Kahvaltıda çay içtim sıcak sıcak. 6-7 zeytin ve 6-7 adet de badem yedim.

Öğle: sabah az yiyince öğlen 12.30'da acıktım. Evde olduğum için uygun şeyler hazırlayabildim.
Salata (Marul, turp, havuç, mor lahana ve yeşil mercimekli)
2 yumurtalı yağsız kıyma ve domates soslu omlet.
Ayran
8-10 adet badem

Güzel günler geçirin...

Back