aysel110 Bebek adımlarıyla... Kayıtlı Üye 25 Eylül 2011 409 4 46 İstanbul 16 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aysel110 #361 Dünkü kahvaltının devamı da geldi, Allah'tan saat 7'den sonra bir şey yemedim de bir denge oluştu. Bu sabah 1 adet kaysı yumurta 2 kk tuzsuz beyaz peynir bolca zeytin badem bir parça ekmek ile kahvaltı ettim. Herkese iyi çalışmalar...
Dünkü kahvaltının devamı da geldi, Allah'tan saat 7'den sonra bir şey yemedim de bir denge oluştu. Bu sabah 1 adet kaysı yumurta 2 kk tuzsuz beyaz peynir bolca zeytin badem bir parça ekmek ile kahvaltı ettim. Herkese iyi çalışmalar...
aysel110 Bebek adımlarıyla... Kayıtlı Üye 25 Eylül 2011 409 4 46 İstanbul 27 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aysel110 #362 BU defa diyete pazar akşamı başlıyorum. Pazartesi başlayan diyetlerden farklı olsun. Sabah ve öğlen çok yemek yedim. O yüzden akşam yemeğinde sadece terbiyeli köfte ve cacık yedim. İyi akşamlar...
BU defa diyete pazar akşamı başlıyorum. Pazartesi başlayan diyetlerden farklı olsun. Sabah ve öğlen çok yemek yedim. O yüzden akşam yemeğinde sadece terbiyeli köfte ve cacık yedim. İyi akşamlar...