son aldıkların çok güzeller canım mutlulukla aşkla kullan inş.
ilk sayfamı sürekli bi düzenleme halindeyim inş. bu sefer başarılı olurum:))
09.01.2013 de son düzenlemem
taç çk, mink çk, merinos tk., battaniyelerim - taç, sarev yorganım - taç uyku setlerim ve 2 ad. yastık
taç bornoz takımı, 2 ad. yastık alezi, beyaz masa örtüsü , çift kişilik gündelik yatak örtüm
taç, kristal, jua, daysın colours, nevresim takımlarım, özdilek ve hermes pike takımım
taç pike takımım, english home çk çarşaf ve yastık takımım, özdilek çk alezim., 2 ad. bohça
özdilek, jua ve mor menekşe havlularım ( bir kaç rengi daha var)
arzum ütü masam, mutfak saatim, askım,, ev terliklerim, fenerim ve mumlarım
korkmaz su ısıtıcım, philips ütüm ve tefal blendırım, King saç kurutma makinem.
biev bıçak setim, kahvaltı takımım, kahvaltı takımıma uysun diye aldığım yeşil çkb takımım, misafir için aldığım aryıldız çkb, ikea bıçaklarım vs..
korkmaz tombik jn. setim , taç döküm tence setim, kütahya tencere setim, sos tavam, efem yumurta sahanım, tefal tavam ve cem kızartma tencerem, taç tencere ve tavam
korkmaz midi ve maxi çaydanlıklarım, sos tencerem ve cezvelerim
kek kalıbım, romantik tepsim, baharat takımım canım o benim , maşam, verda ve cam saklama kaplarım,süzgeçim, rendem,cam kase ve tabaklarım, pasta fanusum, peçeteliğim ve kaşıklığım
kütahya günlük 30 parça yemek takımı ( tam model bu değil ama bu tarz bir şey), p.bahçe karaf benimki yeşil,sürahili takımımda mor, ikea peçetelik ve mumlarım,meyve bıçaklarım ve kahvaltılık küçük saklama kaplarım
cam saklama kabım, paşabahçe şekerliğim, kek kalıbım ve şimdilik misafir için düşündüğüm bardaklarım
ikea tepsim, süzgeç, kesme tahtası, ikea saklama kapları, servis seti, bulaşık fırçası. slikon maşa,cam çaydanlık, slikon kek kalıbı, krema pompası,limonluj, mutfak eldiveni, havan
diğer ıvır zıvırlar
migros ve mudodan aldığım kupalarım,silikon maşa fırça vs. , sabunluk, nihale, saklama kapları,silikon kek kalıpları vs
tupperware lerim . daha yeni başladım bir kaç tane daha alıcam inş.
iç çamaşırları
herşey harika... :)
Allah ağız tadıyla kulanmayı nasib etsin....
güle güle kullan cnm :))) herşeyin çok zevkli seçim olmuş
meraba kızlar,
bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ekim de düğün varsize birşey danışmak istiyorum kaç tane yorgan ve yastık aldınız ???:44::44:
canım aldığınn herşey gerçekten çok zevkle seçilmiş tebrik ediyorum. güle güle mutlu günlerde kullanman dileğiyle... bu arada ben de tupperware temsilciliği yapıyorum. bu ay satış hedefimiz var ve ürünleri gelişinden veriyorum. toplu birşeyler alındıgında ya kargo ücretsiz ya da hediyelerimiz oluyor canım. eğer çeyizinde almayı düşündüğün tupper ürünleri varsa ya da fikir edinmeyi düşündüğün birşeyleri varsa yardımcı olabilirim canım....tekrar çeyiz hazırlığındaki kızlara kolay gelssinnn diyorum.....
ayşegülcüm çeyizlerin çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.. leorarlı iç çamaşır takımını çok beğendim.Sormak istediğim o atlet takımı mı yoksa gecelikmi? birde onun markası nedir, ne kadara aldın? :)
çok teşekkür ederim canım:) bizim bursda tedi mağazasından 6 tl gibi bir şeye almıştım atlet takım markasını bilmiyorum geçen ay kuzenim beğenince ona hediye ettim yoksa bakar yazardım sana markasını.
Ayşegül son aldıklarına bayıldım canım, özellikle dantelli yastıklarına
hmm anladım cnm teşekkür ederim.
uzun zamandır çeyiz topiğime bir şeyler ekleyememiştim kredi kartı kesim tarihini bekliyordumama bu ayda çok bir şey alamıycam taksitlerim falan aldı başını gidiyor
Eki Görüntüle 599717 bu rengin baton kek kalıbı almıştım ikiside aynı renk olsun diye moru değilde bu rengi seçtimaklımdan çıktı sonunda bunu alıcam diye takmıştım
Eki Görüntüle 599718 Eki Görüntüle 599719 birde bu bohçaları aldım
hepiciğine 55,87 tl verdim ve markafoniden aldım
teşekkür ederim canım ama o dantelliler bohça yastık değil
canım yorgan konusu benim içinde bir muamma ben taçtan 1 ad. çk lik mikrofiber yorgan sarevden 1 ad. tk yorgan bide 2 tane taçtan uyku setim var yeter gibi geliyor ama
annem tutturdu yün yorgan da yapayım diye ama bilmiyorum bu kadar şeyi nereye sığdırıcam
yastık da daha iki tane aldım en az 6 tane almayı düşünüyorum[/QU
bende sadece uyku setinin yorganı var bende 5-6 tane olsun diyorum ama yün mü alsam bilmiyorum karar veremedim canım:26:
ben evime böyle yorgan battaniye gibi şeyleri koyacağım büyük bi dolap yaptırıyorum yer konusunda endişem yok ama bakalım oooff sıkıntı geldi eşya eşye eşyaherşeyi biz alıyoruz şu an erkek olmayı istedim yani
Öncelikle Kek kalıbın çok cici , dantelli BOHÇA larında çok şıkbanada böyle bişi lazım sanıyorum Azcık süslü havamız olsun
Bu ay bişi almıcam deriz ikinci sayfaya dayanamadım yeni çeyizlerim diye başlık atarızÇeyize her zaman kıyıda köşede bişiler vardır
Bu arada bohçaların fiyatı ne acaba? Annem burda bakmış bi yerde içinde bi sürü şeyle 50 liraya mı ne satıyolarmıs. Seccadesi falanı filanı gidip görmedim ayrıntıyı bilmiyorum :S Kar bi gitsin bende oraya gidicem
teşekkür ederim hayatım:) markafoniden 14 tl ye aldım tanesiniyastık gibi duruyor ama :78:hayırlı olsun canım, nereden aldığını ve kaça aldığını sorsam
canım yorgan konusu benim içinde bir muamma ben taçtan 1 ad. çk lik mikrofiber yorgan sarevden 1 ad. tk yorgan bide 2 tane taçtan uyku setim var yeter gibi geliyor ama
annem tutturdu yün yorgan da yapayım diye ama bilmiyorum bu kadar şeyi nereye sığdırıcam
yastık da daha iki tane aldım en az 6 tane almayı düşünüyorum[/QU
bende sadece uyku setinin yorganı var bende 5-6 tane olsun diyorum ama yün mü alsam bilmiyorum karar veremedim canım:26:
ben evime böyle yorgan battaniye gibi şeyleri koyacağım büyük bi dolap yaptırıyorum yer konusunda endişem yok ama bakalım oooff sıkıntı geldi eşya eşye eşyaherşeyi biz alıyoruz şu an erkek olmayı istedim yani
senin yerin varsa o zaman çevrenin kalabalıklığını göz önünde bulundurarak alabilrsin bir kaç tane
yastık gibi duruyor ama :78:hayırlı olsun canım, nereden aldığını ve kaça aldığını sorsam
canım benim bohcalarım 2 tanesi bu modelden eminönünden almıştım hemde 4 milyon falan gibi bir fiyata düşünürsen bir oralara bak derim hatta resimlerini çekebilirsem koyayım buraya =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?