ayşegül'ün çeyiz köşesi

herşey harika... :)
Allah ağız tadıyla kulanmayı nasib etsin....

Son düzenleme:

güle güle kullan cnm :))) herşeyin çok zevkli seçim olmuş

meraba kızlar,

bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ekim de düğün var size birşey danışmak istiyorum kaç tane yorgan ve yastık aldınız ???:44::44:

meraba kızlar,

bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ekim de düğün var size birşey danışmak istiyorum kaç tane yorgan ve yastık aldınız ???:44::44:

canım yorgan konusu benim içinde bir muamma ben taçtan 1 ad. çk lik mikrofiber yorgan sarevden 1 ad. tk yorgan bide 2 tane taçtan uyku setim var yeter gibi geliyor ama
annem tutturdu yün yorgan da yapayım diye ama bilmiyorum bu kadar şeyi nereye sığdırıcam
yastık da daha iki tane aldım en az 6 tane almayı düşünüyorum

canım aldığınn herşey gerçekten çok zevkle seçilmiş tebrik ediyorum. güle güle mutlu günlerde kullanman dileğiyle... bu arada ben de tupperware temsilciliği yapıyorum. bu ay satış hedefimiz var ve ürünleri gelişinden veriyorum. toplu birşeyler alındıgında ya kargo ücretsiz ya da hediyelerimiz oluyor canım. eğer çeyizinde almayı düşündüğün tupper ürünleri varsa ya da fikir edinmeyi düşündüğün birşeyleri varsa yardımcı olabilirim canım....tekrar çeyiz hazırlığındaki kızlara kolay gelssinnn diyorum.....

teşekkür ederim canım sağol:) tupper şuan almayı düşünmüyorum ama sen inş. satış hedefine ulaşırsın en kısa sürede:)

ayşegülcüm çeyizlerin çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.. leorarlı iç çamaşır takımını çok beğendim.Sormak istediğim o atlet takımı mı yoksa gecelikmi? birde onun markası nedir, ne kadara aldın? :)

çok teşekkür ederim canım:) bizim bursda tedi mağazasından 6 tl gibi bir şeye almıştım atlet takım markasını bilmiyorum geçen ay kuzenim beğenince ona hediye ettim yoksa bakar yazardım sana markasını.

Ayşegül son aldıklarına bayıldım canım, özellikle dantelli yastıklarına

Öncelikle Kek kalıbın çok cici , dantelli BOHÇA larında çok şık banada böyle bişi lazım sanıyorum Azcık süslü havamız olsun

Bu ay bişi almıcam deriz ikinci sayfaya dayanamadım yeni çeyizlerim diye başlık atarız Çeyize her zaman kıyıda köşede bişiler vardır

Bu arada bohçaların fiyatı ne acaba? Annem burda bakmış bi yerde içinde bi sürü şeyle 50 liraya mı ne satıyolarmıs. Seccadesi falanı filanı gidip görmedim ayrıntıyı bilmiyorum :S Kar bi gitsin bende oraya gidicem

aynen almıycam almıycam diyorum dayanamıyorum valla herşeyi içinde 50 liraya çok iyi ama tabi kaliteli ve al benisi varsa:) benimde hiç bohçam yoktu dedim dursun köşede 14 tl ye markafoniden aldım tanesini

yastık gibi duruyor ama :78:hayırlı olsun canım, nereden aldığını ve kaça aldığını sorsam
teşekkür ederim hayatım:) markafoniden 14 tl ye aldım tanesini

yastık gibi duruyor ama :78:hayırlı olsun canım, nereden aldığını ve kaça aldığını sorsam

canım benim bohcalarım 2 tanesi bu modelden eminönünden almıştım hemde 4 milyon falan gibi bir fiyata düşünürsen bir oralara bak derim hatta resimlerini çekebilirsem koyayım buraya =)

canım benim bohcalarım 2 tanesi bu modelden eminönünden almıştım hemde 4 milyon falan gibi bir fiyata düşünürsen bir oralara bak derim hatta resimlerini çekebilirsem koyayım buraya =)

canım baya bir uyguna almışsın sen oraya gitme fırsatım olsa bende giderim ama yok malesef

canım maşallah herşeyini fazlasıyla tamamlamışsın, hepsi ayrı ayrı çok güzeller. güzel günlerde sevdiceğinle beraber, aşkla kullanırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…