• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

kesinlikle şiddetle korkmaz diyorum korkmaz :1:
bende kırmızısından alıcam inşallah :1:
özelliklerinede bakmıştım döküm demir ayriyetten aşığım ben ona aşık :16:

teşekkür ederim canım benimde aklımda hep korkmaz vardı alıcam inş bu aralar
mor çok güzelmiş ayşegülcümm morr diyorum ben:16:

mora bende bayılıyorum canım modele karar verirsem kesinlikle mor alıcam:16:

bu üstteki pahalı biliyosundur zaten ama alttaki modelden yine mor var korkmazın daha uygun ama şıklık olarak tabiki üstteki ben ilk morunu görmüştüm sonra çok üzüldüm kırmızı yok diye gezinirken kırmızısından da görmüştüm havalara uçtum ama ben son zamanlara bırakıyorum bunları nasıl olsa modeli kafama oturtturdum :1:

bu üstteki pahalı biliyosundur zaten ama alttaki modelden yine mor var korkmazın daha uygun ama şıklık olarak tabiki üstteki ben ilk morunu görmüştüm sonra çok üzüldüm kırmızı yok diye gezinirken kırmızısından da görmüştüm havalara uçtum ama ben son zamanlara bırakıyorum bunları nasıl olsa modeli kafama oturtturdum :1:

biliyorum fiyatlarını ama tostkolik daha çekici geliyor ama genede bir sorayım dedim sizlere:)

Ayşegülcüm tost makinenin moru çok tatlı bir mor çok beğendim. Mutfağıma uyar diyorsan neden olmasın. Ayrıca çokta kullanışlı görünüyor. Hayırlı olsun canım. Güle güle kullan :)

kızlar acil tarafından bilginize ve fikirlerinize ihtiyacım var

tost makinesi alıcam
Eki Görüntüle 606378 bunu çok beğendim korkmazın
Eki Görüntüle 606379 yoksa böyle bir şey mi daha kullanışlı olur ikisi de korkmaz ve renk olarak mor düşünüyorum

canım mutfakta kullandığın renklere bağlı bence. ankastre beyaz esyan varsa korkmaz olur. siyah yada beyazda mor hoş durur.
ama mor çok güzelmişşşşş:)
ben daha almadım yeşili varmı canım bunun bide fiyatları nasıl?

canım mutfakta kullandığın renklere bağlı bence. ankastre beyaz esyan varsa korkmaz olur. siyah yada beyazda mor hoş durur.
ama mor çok güzelmişşşşş:)
ben daha almadım yeşili varmı canım bunun bide fiyatları nasıl?

bende biraz önce morunu aldım canım bildiğim kadarıyla mor kırmızı beyaz metal renkleri var ben 143 tl ye aldım

çeyizimin yeni gözdesi:16:
$makethumb.jpg korkmaz tostkolik 143 tl ye deve yükünden aldım

hayırlı olsun canım çok iyi bi seçim yapmışsın :)
deve yükünden aldım demişsin güvenilir mi daha önce hiç alışveriş yaptın mı baktımda şimdi bi sorim dedim :1:
kargo parası olmasa gerçekten uyguna satıyolar :12:

Son düzenleme:
Çok güzel canım :)

teşekkür ederim canım:54:
hayırlı olsun canım çok iyi bi seçim yapmışsın :)
deve yükünden aldım demişsin güvenilir mi daha önce hiç alışveriş yaptın mı baktımda şimdi bi sorim dedim :1:
kargo parası olmasa gerçekten uyguna satıyolar :12:

canım daha önce alışveriş yapmadım ama çok olumsuz yorum yok ve telefonlarına kolay ulaşılıyor ee en ucuz da orada bulunca taksitle aldım gitti bir eksiğim daha gitti:)

ayşegülcüm çok çok beğendim aifyetle sağlıcaklar güzel tostlar yapasın inşallah en şirinliğe aday bir elektikli :)

çeyizimin yeni gözdesi:16:
Eki Görüntüle 607056 korkmaz tostkolik 143 tl ye deve yükünden aldım

cnm çok güzel bayıldım valla:nazar::16: acaba bende alsam mı kızlar nişanlım al tost yaparsın diyo ama ikimizde çalışacağımız için kahvaltı fırsatımı olmayacak ancak pazar günleri kullanabilirim o da herzaman olacağını sanmıyorum sizce gereklimi tost makinesi :31:

güle güle kullan canım çok güzel. sevdiceğinle güzel kahvaltılarınıza güzel katkılarda bulunur :16:

Çok şeker yahu:nazar:

evet öyle dimi:16:
ayşegülcüm çok çok beğendim aifyetle sağlıcaklar güzel tostlar yapasın inşallah en şirinliğe aday bir elektikli :)
evet rengi çok şeker inş yakından da bu kadar güzeldir teşekkür ederim canım:54:

cnm çok güzel bayıldım valla:nazar::16: acaba bende alsam mı kızlar nişanlım al tost yaparsın diyo ama ikimizde çalışacağımız için kahvaltı fırsatımı olmayacak ancak pazar günleri kullanabilirim o da herzaman olacağını sanmıyorum sizce gereklimi tost makinesi :31:
canım bence çalışanlar için de ideal kahvaltı yapmaya zamanın yoksa tostunu yapar iş yerinde veya yolda giderken yersin birde ızgara özelliği olduğu içinde tercih ettim

çok güzel güle güle kullan
teşekkür ederim canım:54:

güle güle kullan canım çok güzel. sevdiceğinle güzel kahvaltılarınıza güzel katkılarda bulunur :16:

amin canım teşekkür ederim:54:

Back