Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle şiddetle korkmaz diyorum korkmaz
bende kırmızısından alıcam inşallah
özelliklerinede bakmıştım döküm demir ayriyetten aşığım ben ona aşık
mor çok güzelmiş ayşegülcümm morr diyorum ben
bencede moru almalısın tatlım :)
bu üstteki pahalı biliyosundur zaten ama alttaki modelden yine mor var korkmazın daha uygun ama şıklık olarak tabiki üstteki ben ilk morunu görmüştüm sonra çok üzüldüm kırmızı yok diye gezinirken kırmızısından da görmüştüm havalara uçtum ama ben son zamanlara bırakıyorum bunları nasıl olsa modeli kafama oturtturdum
kızlar acil tarafından bilginize ve fikirlerinize ihtiyacım var
tost makinesi alıcam
Eki Görüntüle 606378 bunu çok beğendim korkmazın
Eki Görüntüle 606379 yoksa böyle bir şey mi daha kullanışlı olur ikisi de korkmaz ve renk olarak mor düşünüyorum
canım mutfakta kullandığın renklere bağlı bence. ankastre beyaz esyan varsa korkmaz olur. siyah yada beyazda mor hoş durur.
ama mor çok güzelmişşşşş:)
ben daha almadım yeşili varmı canım bunun bide fiyatları nasıl?
çeyizimin yeni gözdesi
Eki Görüntüle 607056 korkmaz tostkolik 143 tl ye deve yükünden aldım
Çok güzel canım :)
hayırlı olsun canım çok iyi bi seçim yapmışsın :)
deve yükünden aldım demişsin güvenilir mi daha önce hiç alışveriş yaptın mı baktımda şimdi bi sorim dedim
kargo parası olmasa gerçekten uyguna satıyolar
Çok şeker yahuçeyizimin yeni gözdesi
çeyizimin yeni gözdesi
Çok şeker yahu
evet rengi çok şeker inş yakından da bu kadar güzeldir teşekkür ederim canımayşegülcüm çok çok beğendim aifyetle sağlıcaklar güzel tostlar yapasın inşallah en şirinliğe aday bir elektikli :)
canım bence çalışanlar için de ideal kahvaltı yapmaya zamanın yoksa tostunu yapar iş yerinde veya yolda giderken yersin birde ızgara özelliği olduğu içinde tercih ettimcnm çok güzel bayıldım valla acaba bende alsam mı kızlar nişanlım al tost yaparsın diyo ama ikimizde çalışacağımız için kahvaltı fırsatımı olmayacak ancak pazar günleri kullanabilirim o da herzaman olacağını sanmıyorum sizce gereklimi tost makinesi
teşekkür ederim canımçok güzel güle güle kullan
güle güle kullan canım çok güzel. sevdiceğinle güzel kahvaltılarınıza güzel katkılarda bulunur