• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

Canım aldıklarının hepsi çok güzel, Allah iyi günlerde sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin.. :)

teşekkür ederim canım amin inş:54:

canım benim ben neden senin dün ekledklerni yeni cicilerini göremiyorum yaaa şekerliğini falan :(

canım biraz gerilerde kaldı sohbet muhabbet derken son aldıklarımı bir daha ekleyeyim hepsini bak sende

$Görüntü0683.jpg $Görüntü0684.jpg $Görüntü0685.jpg $Görüntü0686.jpg $şekerl.jpg

en son aldıklarım. gerilerde kaldı biraz :10:

bu su bardaklarını da dün aldım uzun zamandır aklımdaydı ama alayım mı almayayım mı derken sonunda aldım
misafir bardağı olarak kullanmayı düşünüyorum resimden belki çok belli olmuyordur ama şekli boyutu falan çok hoşuma gitti
ilerde daha güzelini bulursam bunlarıda günlük kullanırım toplam 12 adet aldım 19 tl tuttu.

$Görüntü0688.jpg $Görüntü0689.jpg

bunlarda elime ulaşan ayakkabılarım yakından gerçektende resimdeki gibi kaliteli gözüküyorlar tam oldu ikiside ama bantlı olan çok yüksek onu giyebilirmiyim emin değilim:1:
yeşil olan çok rahat ama:10:
$Görüntü0690.jpg $Görüntü0692.jpg

Ayşegülcüm son aldıkların da çok güzeller, hepsini mutlulukla kullan arkadaşım :)

canım ya bişey sorucam :1: sayfamı düzenlemek istiyorum ama eklentiler değişmiyo sayfaya erişim hakkınız bulunmamaktadır gibi bildiriler çıkıyo nasıl yapabilirim onu :1:

Allah herkese senin gibi arkadaş nasip etsin hahayt :D Bi yerden gider bi yerden gelir tatlım :p . güle güle kullansın arkadaşın :))
aminn:1: teşekkür ederim canımm:54:

çeyizinde yok yok canım :) benim zevkime çok uygun :) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

aminn canım teşekkür ederim:54: çok sevindim beğenmene:16:

canım ceyızlerıne bı daha baktım cok guzeller bıtmş sayılır benım mutfak eşyalarım yok dah inş okullar tatıl olunca alıcam. sen çelik kepçe, kevgir, spatula almamışsın sanırım onları nereden almayı planlıosun???

canım ceyızlerıne bı daha baktım cok guzeller bıtmş sayılır benım mutfak eşyalarım yok dah inş okullar tatıl olunca alıcam. sen çelik kepçe, kevgir, spatula almamışsın sanırım onları nereden almayı planlıosun???

teşekkür ederim canım. ne kadar alırsan al hala daha bir sürü alacak var gözüm çok korkuyor valla:1: sende en kısa sürede tamamlarsın inş.
canım benim günlük çkb ve misafir çkb takımının içinde de çelik servis takımlarım var yani 2 set birde plastik aldım bi kaç tanede tahta alırsam başka almama gerek yok.

uzun zamandır çeyiz topiğime bir şeyler ekleyememiştim kredi kartı kesim tarihini bekliyordum:1: ama bu ayda çok bir şey alamıycam taksitlerim falan aldı başını gidiyor:37:
$e6f94c4a5eba2_0_304x424.jpg bu rengin baton kek kalıbı almıştım ikiside aynı renk olsun diye moru değilde bu rengi seçtim:35: aklımdan çıktı sonunda bunu alıcam diye takmıştım:1:
$1209254332991_0_304x424.jpg $2487149647781_0_304x424.jpg birde bu bohçaları aldım
hepiciğine 55,87 tl verdim ve markafoniden aldım

Back