• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

kıskanma kıskanma ikea da fener çok istediğini al:1:

teşekkür ederim canım. gümüş beyaz kırmızı vardı gözüme kırmızı daha klas geldi onu aldım
o 3 lü mor mumlar camın içinde ve sadece 5 tl bidaha gittiğimde gene alıcam evi mumla doldurucam:1:

alıcam ki hehehe :1: :22:

bu şekerliği morhipodan aldım .aldığım ayabbılardan birni bir hafta geç göndericeklermiş o yüzden kargo çeki verdi bugünlük bende kaçırmayayım dedim:D
ekerl.png

Son düzenleme:
şekerliği mi aldın sadece görmemişim :1:
ayaksızını da anneme almıştım bende çok güzel bu şekerlik güle güle kullan :1:

şekerliği mi aldın sadece görmemişim :1:
ayaksızını da anneme almıştım bende çok güzel bu şekerlik güle güle kullan :1:

:)şuan fazla bir şey almama bütçem izin vermez ocağın altısından sonra inş. ben çay seti almayacağım için misafir için hoş durur diye düşündüm.

evet gayet hoş duruyo :1:
benimde bütçem müsade etmiyo etse neler alıcamda yavaş yavaş napalım ha diyince alınmıyo herşey :31:

evet gayet hoş duruyo :1:
benimde bütçem müsade etmiyo etse neler alıcamda yavaş yavaş napalım ha diyince alınmıyo herşey :31:

evet aynen ama gene bunada şükür aldıklarıma bakıyorumda büyük eksiklerimin çoğunu neredeyse halletmişim damat aday adayı olmayan biri için çok bile:1:

aa aday yok mu sen nişanlı değil miydin nişanını gördüğüm yanlış kişimiydi ala ala :1: nışan fotolarına bakmıstım ama :1:
evet sen mubarek hersey aldın ama ben hep ufak tefek inş banada nasıp olur :16:

aa aday yok mu sen nişanlı değil miydin nişanını gördüğüm yanlış kişimiydi ala ala :1: nışan fotolarına bakmıstım ama :1:
evet sen mubarek hersey aldın ama ben hep ufak tefek inş banada nasıp olur :16:

hatlar karışmış sanırım bende nişan falan yok:1: her şeyi kendim yapmak zorunda kalınca almaya çalışıyorum her şeyi şimdiden. seninde bir kaç ay sonra çoğu şeyin tamamlanır merak etme. bu arada sende söz nişan varmıydı

gerçekten hatlar karışmış :1: biz kendi aramızda sözlüyüz ama iki ailede görüşüyo askerlik bittikten sonra söz nişan bir yapıcaz hemen.. şuanda sadece altın alyansım yok yani gümüş sözlüyüm :16: tektaşım var ama :1:
askerden önce istemediğim için bişey yapmadık :5:

gerçekten hatlar karışmış :1: biz kendi aramızda sözlüyüz ama iki ailede görüşüyo askerlik bittikten sonra söz nişan bir yapıcaz hemen.. şuanda sadece altın alyansım yok yani gümüş sözlüyüm :16: tektaşım var ama :1:
askerden önce istemediğim için bişey yapmadık :5:

ay kıyamam sana askerdemi seninki. en kısa sürede kavuşursun inş. neyse en azından aileler tanışıcak falan stresi yok üzerinde:)) kaç yaşındasınız siz merak ettim

ay kıyamam sana askerdemi seninki. en kısa sürede kavuşursun inş. neyse en azından aileler tanışıcak falan stresi yok üzerinde:)) kaç yaşındasınız siz merak ettim

evet malesef askerde cantanem.hiç öyle sıkıntılarım yok çok rahatım gerçekten :16: 19 uma giricem askerden gelcek etcek 20 olucam evlenmemizde 22 23 ü bulur diye tahmin ediyorum belki dha erken küçüğüm yani :1:

evet malesef askerde cantanem.hiç öyle sıkıntılarım yok çok rahatım gerçekten :16: 19 uma giricem askerden gelcek etcek 20 olucam evlenmemizde 22 23 ü bulur diye tahmin ediyorum belki dha erken küçüğüm yani :1:

oo daha küçükmüşsün çok acele etme zaman geçsin biraz:)) sindire sindire. :1:

evet ama bendeki evlenimde hemen bitsin sıkışmimde değil bendeki bi aşk çeyize karşı tek çeyiz değil başkalarına almayıda çok seviyorum :16:

evet ama bendeki evlenimde hemen bitsin sıkışmimde değil bendeki bi aşk çeyize karşı tek çeyiz değil başkalarına almayıda çok seviyorum :16:

aynen canım bende çeyiz alma olayı aşk oldu evlenmeyi düşünmüyorum ama annemin demesi gibi yarın evlenecek gibi alıyorum da olıyorum:1::1: Allah cc. hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Canım aldıklarının hepsi çok güzel, Allah iyi günlerde sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin.. :)

Back