ayşegül'ün çeyiz köşesi

4 lira mıı aaa çok uygunn ben de gidim ordan bakım o zaman peki boyle işlemeli falan mı ? Bi de eminönünde nerden aldın ? Resimleri eklersen süper olur telefondan yazıyorum nicki göremedim söylediğim kişi kendini anlamıştr umarım :s

arkadaşlar foruma resim yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilemedim yha google den bilgisayara indimek mi lazım resimleri buraya yüklemek için indirmedende yükleyebilirmiyim

hepside çok güzeller güle güle kullanın hep mutlu olun inş.ilk sayfadaki baharat takımı tam aradığım şey nerden aldın lütfen söylee:)

canım maşallah herşeyini fazlasıyla tamamlamışsın, hepsi ayrı ayrı çok güzeller. güzel günlerde sevdiceğinle beraber, aşkla kullanırsın inş.
amin inşş:) beğenmene çok sevindim teşekkür ederim canım

hepsi birbirinden güzel nevresim takimlarina bayildim hayirli olsunn
teşekkür ederim canım sağol

arkadaşlar foruma resim yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilemedim yha google den bilgisayara indimek mi lazım resimleri buraya yüklemek için indirmedende yükleyebilirmiyim

canım resimlerin bilgisayarında olması gerekiyor buraya yüklemek için.
hepside çok güzeller güle güle kullanın hep mutlu olun inş.ilk sayfadaki baharat takımı tam aradığım şey nerden aldın lütfen söylee:)
canım altılı olanı söylüyorsun heralde bende onu çok beğenmiştim ama kırık geldi geri gönderdim morhipodan almıştım:2:

bohçaların çok güzelmiş canım hepside hayırlı olsun
teşekkür ederim tatlım

Aysegülcümmm Konu düzenlemeyi nasil yapiyorsun beni ceyiz resimlerine yenilerini eklemek istiyorum ama olmuyor mesaj düzenleme panelerinden gelismis ayarlar sonra eklenti ekle orda üye olmadigim gibi seyler cikiyor yardimci olursan sevinirim

canım mesaj düzenlemeye giriyorsun ben genelde resimlerimi paintte düzenleyip image hack diye bir site var ordan form urlsini kopyala deyip sayfama yapıştırıyorum
daha kolayını söyleyeyim
örneğin sayfana bugün bunu aldım diye resim ekliyorsun ya resme sağ tıkla url kopyala de ilk sayfaya gelip insert imageye gel url yi yapıştır kutucuktaki tiki kaldırıyorsun bu kadar.

dün her zamanki gibi a101 gezisi gerçekleştirdim perşembe olmasından dolayı internette birebir resimlerini bulamadım ama giden zaten modeli görmüştür
buna benzer sapı pembe olan bir sütlük aldığım bu değil tabiki ama buna benziyor 2 ad. aldım çelik sahan

Son düzenleme:
kırıkmı geldii üzüldüm bence hep bu kargocuların umursamazlığı neyse boşver daha güzellerini bulursunkiii.mutluluklar:)

Canımcım güle güle kullan. Her zamanki gibi zevkli seçimler ve Ayşegül

veeee tabiki dediğim gibi kendini tutamamışsın

Son düzenleme:
kırıkmı geldii üzüldüm bence hep bu kargocuların umursamazlığı neyse boşver daha güzellerini bulursunkiii.mutluluklar:)
teşekkür ederim aynen bencede kargodan kaynaklanıyor yoksa adamlar tek tek çıtçıtlı naylonlara bile sarmışlar ama ona rağmen kırık geldi neyse sağlık olsun:))

Canımcım güle güle kullan. Her zamanki gibi zevkli seçimler ve Ayşegül

veeee tabiki dediğim gibi kendini tutamamışsın
teşekkür ederim hayatım
ve evet tutamıyorum kendimi annem artık al al bakalım nasıl olsa bunları koyucak yer bulamayacaksın ve bana vericeksin diyor

Güle güle kullan cnmm son aldıklarınıdaaa

teşekkür ederim canım

Aldığın şeyler çok güzel cnm Rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin inşallah.
Su bardakların da güzelmiş ama benim yemek takımıma ona benzer birşey çok abartı mı olur acaba diye düşündüm. sence? Ama dediğin gibiyse fiyatı süpey

bence abartı durmaz çünkü kendinden desenli olduğu için fazla abartılı gözükmüyor sade ve şık geldi benim gözüme hem zaten 18 tl beğenmezsem günlük yaparım yada anneme veririm diye düşündüm
hem benim bardağımın bir küçük boyuda var aldığım yerde takım yapmak istersen o şekildede alınabilir

son aldıklarında çok güzel güle güle kullan

teşekkür ederim canım

kızlar acil tarafından bilginize ve fikirlerinize ihtiyacım var

tost makinesi alıcam
bunu çok beğendim korkmazın
yoksa böyle bir şey mi daha kullanışlı olur ikisi de korkmaz ve renk olarak mor düşünüyorum

kesinlikle şiddetle korkmaz diyorum korkmaz
bende kırmızısından alıcam inşallah
özelliklerinede bakmıştım döküm demir ayriyetten aşığım ben ona aşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…