- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşş:) beğenmene çok sevindim teşekkür ederim canımcanım maşallah herşeyini fazlasıyla tamamlamışsın, hepsi ayrı ayrı çok güzeller. güzel günlerde sevdiceğinle beraber, aşkla kullanırsın inş.
teşekkür ederim canım sağolhepsi birbirinden güzel nevresim takimlarina bayildim hayirli olsunn
arkadaşlar foruma resim yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilemedim yha google den bilgisayara indimek mi lazım resimleri buraya yüklemek için indirmedende yükleyebilirmiyim
canım altılı olanı söylüyorsun heralde bende onu çok beğenmiştim ama kırık geldi geri gönderdim morhipodan almıştım:2:hepside çok güzeller güle güle kullanın hep mutlu olun inş.ilk sayfadaki baharat takımı tam aradığım şey nerden aldın lütfen söylee:)
teşekkür ederim tatlımbohçaların çok güzelmiş canım hepside hayırlı olsun
Aysegülcümmm Konu düzenlemeyi nasil yapiyorsun beni ceyiz resimlerine yenilerini eklemek istiyorum ama olmuyor mesaj düzenleme panelerinden gelismis ayarlar sonra eklenti ekle orda üye olmadigim gibi seyler cikiyor yardimci olursan sevinirim
dün her zamanki gibi a101 gezisi gerçekleştirdim perşembe olmasından dolayı internette birebir resimlerini bulamadım ama giden zaten modeli görmüştür
Eki Görüntüle 601684 buna benzer sapı pembe olan bir sütlük Eki Görüntüle 601685 aldığım bu değil tabiki ama buna benziyor 2 ad. aldım çelik sahan
teşekkür ederim aynen bencede kargodan kaynaklanıyor yoksa adamlar tek tek çıtçıtlı naylonlara bile sarmışlar ama ona rağmen kırık geldi neyse sağlık olsun:))kırıkmı geldii üzüldüm bence hep bu kargocuların umursamazlığı neyse boşver daha güzellerini bulursunkiii.mutluluklar:)
teşekkür ederim hayatımCanımcım güle güle kullan. Her zamanki gibi zevkli seçimler ve Ayşegül
veeee tabiki dediğim gibi kendini tutamamışsın
Güle güle kullan cnmm son aldıklarınıdaaa
yeni cicilerini güle güle kullannn
Aldığın şeyler çok güzel cnm Rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin inşallah.
Su bardakların da güzelmiş ama benim yemek takımıma ona benzer birşey çok abartı mı olur acaba diye düşündüm. sence? Ama dediğin gibiyse fiyatı süpey
son aldıklarında çok güzel güle güle kullan