• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

herşey harika... :)
Allah ağız tadıyla kulanmayı nasib etsin....

Son düzenleme:
ilk sayfamı sürekli bi düzenleme halindeyim inş. bu sefer başarılı olurum:))
09.01.2013 de son düzenlemem:6:

taç çk, mink çk, merinos tk., battaniyelerim - taç, sarev yorganım - taç uyku setlerim ve 2 ad. yastık

43601761.png

attachment.php

taç bornoz takımı, 2 ad. yastık alezi, beyaz masa örtüsü , çift kişilik gündelik yatak örtüm

39914672.png

taç, kristal, jua, daysın colours, nevresim takımlarım, özdilek ve hermes pike takımım

18262251.png

taç pike takımım, english home çk çarşaf ve yastık takımım, özdilek çk alezim., 2 ad. bohça
yeni2y.png

özdilek, jua ve mor menekşe havlularım ( bir kaç rengi daha var)
25270463.png

arzum ütü masam, mutfak saatim, askım, :nazar: , ev terliklerim, fenerim ve mumlarım:12:
yen1o.png
44945123.png

korkmaz su ısıtıcım, philips ütüm ve tefal blendırım, King saç kurutma makinem.
elek.png

biev bıçak setim, kahvaltı takımım, kahvaltı takımıma uysun diye aldığım yeşil çkb takımım, misafir için aldığım aryıldız çkb, ikea bıçaklarım vs..
64559617.png

korkmaz tombik jn. setim , taç döküm tence setim, kütahya tencere setim, sos tavam, efem yumurta sahanım, tefal tavam ve cem kızartma tencerem, taç tencere ve tavam
77187529.bmp

korkmaz midi ve maxi çaydanlıklarım, sos tencerem ve cezvelerim:16:
korkmazc.png

kek kalıbım, romantik tepsim:12:, baharat takımım canım o benim:16:, maşam, verda ve cam saklama kaplarım,süzgeçim, rendem,cam kase ve tabaklarım, pasta fanusum, peçeteliğim ve kaşıklığım

btak.png
pastae.png

kütahya günlük 30 parça yemek takımı ( tam model bu değil ama bu tarz bir şey), p.bahçe karaf benimki yeşil,sürahili takımımda mor, ikea peçetelik ve mumlarım,meyve bıçaklarım ve kahvaltılık küçük saklama kaplarım
acelyakahvaltik.jpg
mutfak.png

cam saklama kabım, paşabahçe şekerliğim, kek kalıbım ve şimdilik misafir için düşündüğüm bardaklarım
dz070113.png

ikea tepsim, süzgeç, kesme tahtası, ikea saklama kapları, servis seti, bulaşık fırçası. slikon maşa,cam çaydanlık, slikon kek kalıbı, krema pompası,limonluj, mutfak eldiveni, havan
52779462.png

diğer ıvır zıvırlar
58685710.png

migros ve mudodan aldığım kupalarım,silikon maşa fırça vs. , sabunluk, nihale, saklama kapları,silikon kek kalıpları vs
11159113.png

tupperware lerim . daha yeni başladım bir kaç tane daha alıcam inş.
attachment.php

attachment.php

iç çamaşırları

amazf.png

güle güle kullan cnm :))) herşeyin çok zevkli seçim olmuş

meraba kızlar,

bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ekim de düğün var:16: size birşey danışmak istiyorum kaç tane yorgan ve yastık aldınız ???:44::44:

meraba kızlar,

bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ekim de düğün var:16: size birşey danışmak istiyorum kaç tane yorgan ve yastık aldınız ???:44::44:

canım yorgan konusu benim içinde bir muamma ben taçtan 1 ad. çk lik mikrofiber yorgan sarevden 1 ad. tk yorgan bide 2 tane taçtan uyku setim var yeter gibi geliyor ama
annem tutturdu yün yorgan da yapayım diye ama bilmiyorum bu kadar şeyi nereye sığdırıcam:52:
yastık da daha iki tane aldım en az 6 tane almayı düşünüyorum

canım aldığınn herşey gerçekten çok zevkle seçilmiş tebrik ediyorum. güle güle mutlu günlerde kullanman dileğiyle... bu arada ben de tupperware temsilciliği yapıyorum. bu ay satış hedefimiz var ve ürünleri gelişinden veriyorum. toplu birşeyler alındıgında ya kargo ücretsiz ya da hediyelerimiz oluyor canım. eğer çeyizinde almayı düşündüğün tupper ürünleri varsa ya da fikir edinmeyi düşündüğün birşeyleri varsa yardımcı olabilirim canım....tekrar çeyiz hazırlığındaki kızlara kolay gelssinnn diyorum.....

canım aldığınn herşey gerçekten çok zevkle seçilmiş tebrik ediyorum. güle güle mutlu günlerde kullanman dileğiyle... bu arada ben de tupperware temsilciliği yapıyorum. bu ay satış hedefimiz var ve ürünleri gelişinden veriyorum. toplu birşeyler alındıgında ya kargo ücretsiz ya da hediyelerimiz oluyor canım. eğer çeyizinde almayı düşündüğün tupper ürünleri varsa ya da fikir edinmeyi düşündüğün birşeyleri varsa yardımcı olabilirim canım....tekrar çeyiz hazırlığındaki kızlara kolay gelssinnn diyorum.....

teşekkür ederim canım sağol:) tupper şuan almayı düşünmüyorum ama sen inş. satış hedefine ulaşırsın en kısa sürede:)

ayşegülcüm çeyizlerin çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.. leorarlı iç çamaşır takımını çok beğendim.Sormak istediğim o atlet takımı mı yoksa gecelikmi? birde onun markası nedir, ne kadara aldın? :)

ayşegülcüm çeyizlerin çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.. leorarlı iç çamaşır takımını çok beğendim.Sormak istediğim o atlet takımı mı yoksa gecelikmi? birde onun markası nedir, ne kadara aldın? :)

çok teşekkür ederim canım:) bizim bursda tedi mağazasından 6 tl gibi bir şeye almıştım atlet takım markasını bilmiyorum geçen ay kuzenim beğenince ona hediye ettim yoksa bakar yazardım sana markasını.

Ayşegül son aldıklarına bayıldım canım, özellikle dantelli yastıklarına :16:

uzun zamandır çeyiz topiğime bir şeyler ekleyememiştim kredi kartı kesim tarihini bekliyordum:1: ama bu ayda çok bir şey alamıycam taksitlerim falan aldı başını gidiyor:37:
Eki Görüntüle 599717 bu rengin baton kek kalıbı almıştım ikiside aynı renk olsun diye moru değilde bu rengi seçtim:35: aklımdan çıktı sonunda bunu alıcam diye takmıştım:1:
Eki Görüntüle 599718 Eki Görüntüle 599719 birde bu bohçaları aldım
hepiciğine 55,87 tl verdim ve markafoniden aldım

Öncelikle Kek kalıbın çok cici , dantelli BOHÇA larında çok şık :p banada böyle bişi lazım sanıyorum :D Azcık süslü havamız olsun :D

Bu ay bişi almıcam deriz ikinci sayfaya dayanamadım yeni çeyizlerim diye başlık atarız :D Çeyize her zaman kıyıda köşede bişiler vardır :D

Bu arada bohçaların fiyatı ne acaba? Annem burda bakmış bi yerde içinde bi sürü şeyle 50 liraya mı ne satıyolarmıs. Seccadesi falanı filanı gidip görmedim ayrıntıyı bilmiyorum :S Kar bi gitsin bende oraya gidicem :D

canım yorgan konusu benim içinde bir muamma ben taçtan 1 ad. çk lik mikrofiber yorgan sarevden 1 ad. tk yorgan bide 2 tane taçtan uyku setim var yeter gibi geliyor ama
annem tutturdu yün yorgan da yapayım diye ama bilmiyorum bu kadar şeyi nereye sığdırıcam:52:
yastık da daha iki tane aldım en az 6 tane almayı düşünüyorum[/QU
bende sadece uyku setinin yorganı var bende 5-6 tane olsun diyorum ama yün mü alsam bilmiyorum karar veremedim canım:26:
ben evime böyle yorgan battaniye gibi şeyleri koyacağım büyük bi dolap yaptırıyorum yer konusunda endişem yok ama bakalım oooff sıkıntı geldi eşya eşye eşya :27::27::27: herşeyi biz alıyoruz şu an erkek olmayı istedim yani

Öncelikle Kek kalıbın çok cici , dantelli BOHÇA larında çok şık :p banada böyle bişi lazım sanıyorum :D Azcık süslü havamız olsun :D

Bu ay bişi almıcam deriz ikinci sayfaya dayanamadım yeni çeyizlerim diye başlık atarız :D Çeyize her zaman kıyıda köşede bişiler vardır :D

Bu arada bohçaların fiyatı ne acaba? Annem burda bakmış bi yerde içinde bi sürü şeyle 50 liraya mı ne satıyolarmıs. Seccadesi falanı filanı gidip görmedim ayrıntıyı bilmiyorum :S Kar bi gitsin bende oraya gidicem :D

aynen almıycam almıycam diyorum dayanamıyorum:1: valla herşeyi içinde 50 liraya çok iyi ama tabi kaliteli ve al benisi varsa:) benimde hiç bohçam yoktu dedim dursun köşede:D 14 tl ye markafoniden aldım tanesini

yastık gibi duruyor ama :78:hayırlı olsun canım, nereden aldığını ve kaça aldığını sorsam :16:
teşekkür ederim hayatım:) markafoniden 14 tl ye aldım tanesini

yastık da daha iki tane aldım en az 6 tane almayı düşünüyorum[/QU
bende sadece uyku setinin yorganı var bende 5-6 tane olsun diyorum ama yün mü alsam bilmiyorum karar veremedim canım:26:
ben evime böyle yorgan battaniye gibi şeyleri koyacağım büyük bi dolap yaptırıyorum yer konusunda endişem yok ama bakalım oooff sıkıntı geldi eşya eşye eşya :27::27::27: herşeyi biz alıyoruz şu an erkek olmayı istedim yani

senin yerin varsa o zaman çevrenin kalabalıklığını göz önünde bulundurarak alabilrsin bir kaç tane

yastık gibi duruyor ama :78:hayırlı olsun canım, nereden aldığını ve kaça aldığını sorsam :16:

canım benim bohcalarım 2 tanesi bu modelden eminönünden almıştım hemde 4 milyon falan gibi bir fiyata düşünürsen bir oralara bak derim hatta resimlerini çekebilirsem koyayım buraya =)

canım benim bohcalarım 2 tanesi bu modelden eminönünden almıştım hemde 4 milyon falan gibi bir fiyata düşünürsen bir oralara bak derim hatta resimlerini çekebilirsem koyayım buraya =)

canım baya bir uyguna almışsın sen oraya gitme fırsatım olsa bende giderim ama yok malesef:19:

canım maşallah herşeyini fazlasıyla tamamlamışsın, hepsi ayrı ayrı çok güzeller. güzel günlerde sevdiceğinle beraber, aşkla kullanırsın inş.:nazar::nazar::nazar:

Back