Canım aldıklarının hepsi çok güzel, Allah iyi günlerde sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin.. :)
canım benim ben neden senin dün ekledklerni yeni cicilerini göremiyorum yaaa şekerliğini falan
son aldığın çeyizciklerin çok güzeller kuzum güle güle kullan
Ayşegülcüm son aldıkların da çok güzeller, hepsini mutlulukla kullan arkadaşım :)
canım ya bişey sorucamsayfamı düzenlemek istiyorum ama eklentiler değişmiyo sayfaya erişim hakkınız bulunmamaktadır gibi bildiriler çıkıyo nasıl yapabilirim onu
canım o eklenti resimleri bende ilk sayfamdan silemiyorum nasıl olucak bilmiyorum.
Eki Görüntüle 590647 bu ütüyü morhipodan 76 tl ye aldım arkadaşıma ev hediyesi. battım resmen bu ay
aminnAllah herkese senin gibi arkadaş nasip etsin hahaytBi yerden gider bi yerden gelir tatlım . güle güle kullansın arkadaşın :))
çeyizinde yok yok canım :) benim zevkime çok uygun :) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)
canım ceyızlerıne bı daha baktım cok guzeller bıtmş sayılır benım mutfak eşyalarım yok dah inş okullar tatıl olunca alıcam. sen çelik kepçe, kevgir, spatula almamışsın sanırım onları nereden almayı planlıosun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?