- 5 Mart 2012
- 722
- 588
-
- Konu Sahibi Ceokaramsar
Aynen ben de sevmedim para konusundaki tutumunu bana da 7000 fiyat verdi nasıl olur 5500 vermissiniz diyince tamam o şekilde olur size de dedi asistani işi ticarete donusturmusler hiç gerek yok isinamadim ben de bu sebepten
Yok bana 6bin dediler pazarlık aklıma gelmedi zaten burdaki doktorlarda 6binden aşağı yapmıyor diye. Baktım burdaki kızlar 5500 diyince konuştum banada o fiyat uygulandı ağustosta yaptırmam şartıyla eylülde tek fiyat 7bin gideceklermişHerhalde bunlar herkese baştan 5500 dediler,baktılar işler iyi gidiyor,fiyatı yükseltmeye çalışıyorlar
Yok bana 6bin dediler pazarlık aklıma gelmedi zaten burdaki doktorlarda 6binden aşağı yapmıyor diye. Baktım burdaki kızlar 5500 diyince konuştum banada o fiyat uygulandı ağustosta yaptırmam şartıyla eylülde tek fiyat 7bin gideceklermiş
Açıkcası benim bir tereddütüm yok hakkında hiç şikayete rastlamadım birkaç hastasıylada konuştum Allahın izniyle büyüyüp gelicez ya
Şimdi bende 27 ağustos randevum ama ameliyatı 10 eylül düşünüyorum valla 5.500 dedi bana ondan gidiyorum 7000 veremem ona göre ayarladim kendimi.gittiğimde derse öyle birşey konusacam bakalım.
Randevu yaparken soylerler sana zaten eylulde 7000 diye.. en kötü ihtimalle randevudan hemen sonra bir miktar ödeme yapmanı isterler bizim gibi :)
Canım rendavuyu 15 gün önce aldım 5500 dedi.bir daha da sormadim açıkçası
Annem bebeğe bakacak onlarla gitmektense tek gitmeyi tercih ettim panik &evhamlıdır annem biraz hiç çekemem :) Eşim flnda yok boşandımda birazcık
Canim ne kadar fiyat verdi ?Merhaba ben de kendisine muayeneye gittim. Gayet sıcak samimi buldum Peki ameliyat olan arkadaşlar nasıl geçti memnun musunuz?
Olmussunuzdur sanirim hersey yolundadir..ben 6500 e anlaştım, yarın oluyorum ameliyatımı
Kizlar kimse yokmu baska amelliyat olan fikir versin bende kararsizim aysegül hanimdan
İstanbul dan bir arkadaşım ayşegül hanıma gitti 7000 fiyat vermiş, aynı işlem için neden herkese farklı fiyat veriyo acaba? Bana hiç etik gelmedi açıkçası..5500-7500 arası tutturabildiğine sanırım...
Canom oldun mu sen ameliyati ? Nasilsin şuan ? Memnun kaldin mi doktordan silikonlardan ?ben 6500 e anlaştım, yarın oluyorum ameliyatımı