Revizyon Düşünenler Bu Başlığa!

Yok yani revizyon olma sebebin neydi. Mesela kavisini begenmeyenler burun sırtını kaldırıyor
Daha küçülsün istemiştim ama eski halinden daha büyük duruyor. Şuan 6. Gün doktor kesinlikle küçüleceğini söyledi . Eski halinden de daha küçük olucak dedi ama yani nebilyim

Daha küçülsün istemiştim ama eski halinden daha büyük duruyor. Şuan 6. Gün doktor kesinlikle küçüleceğini söyledi . Eski halinden de daha küçük olucak dedi ama yani nebilyim
Ödemden şiş duruyodur o zaman. Zaten revizyonların iyileşme süreci daha uzun diyolar

Ben de 40 yaşımda oldum bu arada konuma gidip yorum yapar mısınız daha iyi olur mu 1 yıla kadar

Ben de bunu soracaktım benim gördüğüm burunlar zamanla inceliyor en olarak ama boy olarak daha da uzuyor demek ki kısalan da oluyormuş doktor öyle dediğine göre ama ben görmedim bana hep daha da uzayanlar denk geldi.

Ben de bunu soracaktım benim gördüğüm burunlar zamanla inceliyor en olarak ama boy olarak daha da uzuyor demek ki kısalan da oluyormuş doktor öyle dediğine göre ama ben görmedim bana hep daha da uzayanlar denk geldi.
Bende anlamadım . Revizyon oldum. Aşırı kalın deriliyim. Bi de deri inceltmesi de yaptı nasıl uzadı anlamadım

Bende anlamıyorum kimi görsem ameliyattan sonra burnu uzuyor çok az bir kesimin her halde buru kısalıyor kimler o şanslılar acaba

Kızlar merhaba bende revizyon oldum. Bugün 6. Günüm. Tamponlar alındı bant yapıldı. Burnum aşırı kalın deriliymiş. Ya bende şunu sorucam şuan burnum eski halinden daha büyük ve uzun gözüküyor. Bu normal mi? Doktor deri yapımdan ve revizyon olduğu için normal dedi . Zaman geçtikçe boyu da genişliği de küçülecek dedi yaşan oldu mu bunu
Doğru söylemiş doktorunuz ama bu süre size kısa gibi gözükmesin 1 sene kalın deride 2 sene beklemelisiniz deri işlem gördü ve ödemi fazla bu ödem 6 ayda atacak bir ödem değil hele ki kalın deri ve revizyon ameliyatı ise..o yüzden ameliyat oluncaksa 1 . De tutturup bir daha o masaya yatmamak eğer olduysanız da bu dediklerimi göz önüne alıp beklemede kalmalısınız şu an istenizde elinizden bir şey gelmez kendi haline bırakın iyileşsin düşünmeyin zaman akıp gidiyor bir bakmışsınız 1 sene geçivermiş meşguliyetinizi farklı şeylere verin stres vücuda hiç iyi gelmiyor 🤗

Kızlar ben 35 yaşındayım. 20 yaşımdan bu yaşa kadar bu çirkin burunla yaşadım. Yani gençliğimin en güzel zamanları bu çirkin burunla, çirkin yüzle geçti. Bundan sonra güzel olsam bile bu güzelliği yaşayacağım yıl beş altı yılı geçmeyecek. Boşa "estetik bağımlısı" etiketi yemesem mi...

Back
X