- 5 Kasım 2014
- 56
- -13
- 286
- 34
- Konu Sahibi fataldanger
Şu an çok şiş o yüzden büyük duruyor. Kime oldunuz
ne alaka ? Öyle olsa buraya niye yazayım inecek mi diyeSen burnunu mu büyütmek istedin revizyonla?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an çok şiş o yüzden büyük duruyor. Kime oldunuz
ne alaka ? Öyle olsa buraya niye yazayım inecek mi diyeSen burnunu mu büyütmek istedin revizyonla?
Daha küçülsün istemiştim ama eski halinden daha büyük duruyor. Şuan 6. Gün doktor kesinlikle küçüleceğini söyledi . Eski halinden de daha küçük olucak dedi ama yani nebilyimYok yani revizyon olma sebebin neydi. Mesela kavisini begenmeyenler burun sırtını kaldırıyor
Ödemden şiş duruyodur o zaman. Zaten revizyonların iyileşme süreci daha uzun diyolarDaha küçülsün istemiştim ama eski halinden daha büyük duruyor. Şuan 6. Gün doktor kesinlikle küçüleceğini söyledi . Eski halinden de daha küçük olucak dedi ama yani nebilyim
Doktor da aynısını söyledi beklemekten başka çare yok zatenÖdemden şiş duruyodur o zaman. Zaten revizyonların iyileşme süreci daha uzun diyolar
Özelden atabilir misiniz bende ameliyat sonrası bı konu açmıştım birkaç konuda da yorumunuzu görmüştüm yazmıştımBurada fotoğraf paylaşmıyorum
Ben de bunu soracaktım benim gördüğüm burunlar zamanla inceliyor en olarak ama boy olarak daha da uzuyor demek ki kısalan da oluyormuş doktor öyle dediğine göre ama ben görmedim bana hep daha da uzayanlar denk geldi.Daha küçülsün istemiştim ama eski halinden daha büyük duruyor. Şuan 6. Gün doktor kesinlikle küçüleceğini söyledi . Eski halinden de daha küçük olucak dedi ama yani nebilyim
Bende anlamadım . Revizyon oldum. Aşırı kalın deriliyim. Bi de deri inceltmesi de yaptı nasıl uzadı anlamadımBen de bunu soracaktım benim gördüğüm burunlar zamanla inceliyor en olarak ama boy olarak daha da uzuyor demek ki kısalan da oluyormuş doktor öyle dediğine göre ama ben görmedim bana hep daha da uzayanlar denk geldi.
Bende anlamıyorum kimi görsem ameliyattan sonra burnu uzuyor çok az bir kesimin her halde buru kısalıyor kimler o şanslılar acab
Ödem geçince burun kısalacak diyor ama ben hiç böyle bi örnek görmedimBende anlamıyorum kimi görsem ameliyattan sonra burnu uzuyor çok az bir kesimin her halde buru kısalıyor kimler o şanslılar acaba
Ben çok bilgili biri değilim tabi ama gördüğüm evet en olarak inceliyor ama boy olarak uzuyor burada bu konulara çok daha hakim olanlar var keşke onlar yorum yapsaÖdem geçince burun kısalacak diyor ama ben hiç böyle bi örnek görmedim
Ben çok bilgili biri değilim tabi ama gördüğüm evet en olarak inceliyor ama boy olarak uzuyor burada bu konulara çok daha hakim olanlar var keşke onlar yorum yapsa
Bu arada sizin doktorunuz küçülecek demiş umarım öyle olur benim revizyon ile ilgili hiçbir bilgim yok ben ilk ameliyat için söylüyorum bunları
Yani küçülecek biliyorum da boy olarak küçülür mü bilinmezBu arada sizin doktorunuz küçülecek demiş umarım öyle olur benim revizyon ile ilgili hiçbir bilgim yok ben ilk ameliyat için söylüyorum bunları
Tabi ki küçülüyor onda hiç sıkıntı yok ama boy tam tersi uzuyor gördüğümYani küçülecek biliyorum da boy olarak küçülür mü bilinmez
Uzamayı ilk kez sizden duydumTabi ki küçülüyor onda hiç sıkıntı yok ama boy tam tersi uzuyor gördüğüm
Doğru söylemiş doktorunuz ama bu süre size kısa gibi gözükmesin 1 sene kalın deride 2 sene beklemelisiniz deri işlem gördü ve ödemi fazla bu ödem 6 ayda atacak bir ödem değil hele ki kalın deri ve revizyon ameliyatı ise..o yüzden ameliyat oluncaksa 1 . De tutturup bir daha o masaya yatmamak eğer olduysanız da bu dediklerimi göz önüne alıp beklemede kalmalısınız şu an istenizde elinizden bir şey gelmez kendi haline bırakın iyileşsin düşünmeyin zaman akıp gidiyor bir bakmışsınız 1 sene geçivermiş meşguliyetinizi farklı şeylere verin stres vücuda hiç iyi gelmiyorKızlar merhaba bende revizyon oldum. Bugün 6. Günüm. Tamponlar alındı bant yapıldı. Burnum aşırı kalın deriliymiş. Ya bende şunu sorucam şuan burnum eski halinden daha büyük ve uzun gözüküyor. Bu normal mi? Doktor deri yapımdan ve revizyon olduğu için normal dedi . Zaman geçtikçe boyu da genişliği de küçülecek dedi yaşan oldu mu bunu