- 5 Mart 2012
- 722
- 588
-
- Konu Sahibi Ceokaramsar
Annem bebeğe bakacak onlarla gitmektense tek gitmeyi tercih ettim panik &evhamlıdır annem biraz hiç çekemem :) Eşim flnda yok boşandımda birazcık
Cok tesekkur ederim cok amin:)Anneler hep panik aynı benimki de öyle
Hakkında hayırlısı olsun canım, evlenmek nasıl doğal birşeyse boşanmakta aynen öyle,gitmeyen bir şeyi süreklemenin alemi yok :) yeni olacak memislerinle hayatın tadını çıkar :)
25 miii benden 1gun sonraKizlar bende aldım randevuyu25 ağustos
Hahahah cok isterdim valla canim ama senin ameliyatin 24 u benim randevum 25i yani daha ameliyat tarihim belli diil25 miii benden 1gun sonraaz daha zorlasan ayni gun olur yataklari karsilikli koyar birbirimizin memeleri hakkinda konusurduk yaa tüh
Aynen ben de sevmedim para konusundaki tutumunu bana da 7000 fiyat verdi nasıl olur 5500 vermissiniz diyince tamam o şekilde olur size de dedi asistani işi ticarete donusturmusler hiç gerek yok isinamadim ben de bu sebeptenKızlar muayane olmadan daha ameliyat kaporası ıstıyor bayan ne kadar tuhaf daha burburımızı gormedık konuşmadık tanımıyoruz muayane olmadım fakat indirimli aneliyat olmak istiyorsam kapora yatıracakmışım içim tıksındırdı bu durum açıkcası vazgecıyorum ben bu doktordan 1000 fazla verır gıder bılındık bırıne olurum Aysegul bitmiştir benım için
Kararı kesin olanlara tarih vermek için kapora istiyor,onlarda bir açıdan haklı kendilerini garantiye almak istiyorlar buyüzden ben sakınca görmedim yatırdım bir kısmını.Ama istanbulda olsaydım muayeneye gitmeden tabiki yatırmazdım. Önce muayene olmak istiyorum demene karşılık mı para talep edildi?Kızlar muayane olmadan daha ameliyat kaporası ıstıyor bayan ne kadar tuhaf daha burburımızı gormedık konuşmadık tanımıyoruz muayane olmadım fakat indirimli aneliyat olmak istiyorsam kapora yatıracakmışım içim tıksındırdı bu durum açıkcası vazgecıyorum ben bu doktordan 1000 fazla verır gıder bılındık bırıne olurum Aysegul bitmiştir benım için
Daha randevu tarıhınde teyıt edecegız hemen kapora istedı tanımadığımız bırıne kaporamı verılır ameliyat olan benım nıye kapora verıcem evmı bu kaçıyormu sanki otelde yer ayırıyorum mülk kiralıyorum içime sınmedi demekki para bir tık önde asla olmam ona vazgectımAynen ben de sevmedim para konusundaki tutumunu bana da 7000 fiyat verdi nasıl olur 5500 vermissiniz diyince tamam o şekilde olur size de dedi asistani işi ticarete donusturmusler hiç gerek yok isinamadim ben de bu sebepten
Evet bencede çok gereksiz elbet gönlümüzce birini buluruz nasıl olsaDaha randevu tarıhınde teyıt edecegız hemen kapora istedı tanımadığımız bırıne kaporamı verılır ameliyat olan benım nıye kapora verıcem evmı bu kaçıyormu sanki otelde yer ayırıyorum mülk kiralıyorum içime sınmedi demekki para bir tık önde asla olmam ona vazgectım
Allah seni güldürdün benı ayolAyşegül hanımla ilgili tüm esrarı çözmek için kendimi feda edicem bekleyin
Hasan fındık vardı benim aklımdaki 2.doktor birde onunla görüş
Kizlar bende aldım randevuyu25 ağustos
Yazcam canim.sen simdi album yaparsan izlerim.albümü olmayani kimse izlemiyorAyy cok hoş sürecini yaz mutlaka. Album yaparsan da izle bizi canım
zzozlem kuzu senin randevu 4 eylüldü dimi ? Sen kapora yetirdin mi nasil eylule alabildin görüşmeyi ?
Kızlar muayane olmadan daha ameliyat kaporası ıstıyor bayan ne kadar tuhaf daha burburımızı gormedık konuşmadık tanımıyoruz muayane olmadım fakat indirimli aneliyat olmak istiyorsam kapora yatıracakmışım içim tıksındırdı bu durum açıkcası vazgecıyorum ben bu doktordan 1000 fazla verır gıder bılındık bırıne olurum Aysegul bitmiştir benım için