Ayşegül Sıvrı ameliyat olmuş yada olacaklar toplanalım

Canim gule gule kullan cicislerini. Ne kadar ucret odedin onu sorcaktim ?
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diye

16şubata randevu aldım yardımcı olacak kimse yok mu perşembe ameliyat olup pazar günü 8saatlik otobüs yolculuğu yapabilecek kadar iyileşir miyim
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diye

Canım rendavuyu 15 gün önce aldım 5500 dedi.bir daha da sormadim açıkçası

Olmussunuzdur sanirim hersey yolundadir..
Nasilsiniz memnunmusunuz suan herseyden
Bende cok kararsizim aysegül hanima gitmekten..

Ben Ayşegül hanıma 16 ocakta oldum. Çok memnun kaldım istediğim gibi oldu ve çok ilgilendi. 365 cc kas zarı altı takıldı bugün 6. Günüm
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacak diye

merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacak diye

Evet öyle ayarım rahatladım o zaman teşekkür ederim :))

16şubata randevu aldım yardımcı olacak kimse yok mu perşembe ameliyat olup pazar günü 8saatlik otobüs yolculuğu yapabilecek kadar iyileşir miyim

Ben daha olmadım

Ben AYSEGÜL hanıma oldum çok memnunum 3. Haftamdayım
Ara ara sancı batma ağrı giriyor
Ve cok hassas acıyor dokununca sağ tarafta da hissizliği var
Bunlar çok normal geçecek zamanla ne yapalım..

Endişelenmeyin gayet normal ağrılarınız. 1aydan uzun sürdü benim ağrılarım. 2ay olmak üzere artık ağrı yok, sıkınca çok hafif oluyor. Biraz yumuşadı gittikçe daha da yumuşuyor.

BENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZ

Ben AYSEGÜL hanıma oldum çok memnunum 3. Haftamdayım
Ara ara sancı batma ağrı giriyor
Ve cok hassas acıyor dokununca sağ tarafta da hissizliği var
Bunlar çok normal geçecek zamanla ne yapalım..
BENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZ

Endişelenmeyin gayet normal ağrılarınız. 1aydan uzun sürdü benim ağrılarım. 2ay olmak üzere artık ağrı yok, sıkınca çok hafif oluyor. Biraz yumuşadı gittikçe daha da yumuşuyor.

Canım hiç korkma benim 3 ayı geçti ve çok güzel herşey. Evet benimde ara ara batma gibi sancılarım oluyodu ama geçti hepsi bir sorun yok yani canım :))

Ben ekim ayında Göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ayşegül Hanımda yaptırmadım ameliyatı, kendisi benim bu ameliyata karar vermemle birlikte görüştüğüm ilk doktordu.Ataşehirdeki muayenehanesine gittim, İlk asistanı ile görüşüyorsunuz her dr da olduğu gibi sonra kendisi odasında sarılarak karşıladı ,konuştu bilgi verdi ölçü aldı uygunluğunu kontrol etti vs. Ben fiyat konusunda en son kendisinden biraz indirim yapığ yapamayacağını sordum, rica ettim. O güleryüzlü kadın gidip bir anda soğuk malesef ben para işlerine hiç karışmıyorum asistanımla görüşmeniz gerek, şuan hangi işlem ne kadara yapılıyor muhasebe kısmında dahi bir bilgim yok diyerek görüşmeyi kısa kesip resmen kovaladı. O dakikadan sonra tabiiki istediği rakamı verebilecek durumum olsa dahi bu kadar samimiyetsiz bir insanda bıçak altına yatmak mantksızdı kendi adıma. Bir doktorun tabiiki elinde herşey ve bunu bu şekilde lanse edip karşısındaki insanı bu derece kötü duruma düşürmesi bir dr için bence hiç yakışık değil.

Ne kadae fiyat verdi acaba ?

Gecmis olsun umarım istediğiniz gibi olmustur göğüsleriniz.
Siz kime yaptirdiniz acaba? Ben Dr Eser Aydogdu'ya yaptırmayı düşünüyorum ancak bazı şikayetler duydum forumda ve hakkında bir basligin kapatilmis olması beni rahatsız etti acikcasi.
Bayan doktor arayisindayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…