Ameliyat sonrası burun şekli değişmesi(fotoğraflı)

Benımde öyle ön kısmında bombe olmustu deri altı yap birikmesi olmustu çünkü ameliyat sonrası öyle değildi. Kalın ciltlerin sorunu bu malesef. Revizyon oldum bu sebep de ağır bastı ama daha kalkık bir buruna sahip oldum suan. Bende kortizon iğnesini olabilirim eğer yeniden olursa ortalama 1 senede oluyor

Benımde öyle ön kısmında bombe olmustu deri altı yap birikmesi olmustu çünkü ameliyat sonrası öyle değildi. Kalın ciltlerin sorunu bu malesef. Revizyon oldum bu sebep de ağır bastı ama daha kalkık bir buruna sahip oldum suan. Bende kortizon iğnesini olabilirim eğer yeniden olursa ortalama 1 senede oluyor
Çok geçmiş olsun sizede,ilk ameliyat sonrası bombe oluşunca hiç kortizon yapılmadı mı yani doktorunuz direk revizyon mu yaptı?Benim doktorum orada kıkırdak yok benim yapabileceğim birşey yok artık demişti anladığım kadarıyla yağ birikmesi olsa dahi revizyon gerekiyor 😔

Çok geçmiş olsun sizede,ilk ameliyat sonrası bombe oluşunca hiç kortizon yapılmadı mı yani doktorunuz direk revizyon mu yaptı?Benim doktorum orada kıkırdak yok benim yapabileceğim birşey yok artık demişti anladığım kadarıyla yağ birikmesi olsa dahi revizyon gerekiyor 😔
Yok demedi cok güzel oldu burnun falan dedi:) hiç bilmiyordum bile o zamanlar sonradan öğrendim. baska doktora oldum tarzını beğendiğim doktora

Normalde sivilceli bir cildiniz mi var? Yağlı ve sivilceli ciltlerde bazen burun derisi iltihap topladığı için bunu öneriyorlar. gaga burun deformasyonu olmuş gibi görünüyor ama burun ucunuz düşmemiş, burun sırtınızda şişlik var. Bakın burun ucunuzu ellemedim sadece sırtını düzelttim ameliyat sonrasının aynısı oldu. Bana da kıkırdakla alakalı değil gibi geldi biraz
Ameliyat olalı neredeyse 4 yıl oldu ameliyat sonrası burun şeklim gayet güzeldi, zaman geçtikçe şekli bozulmaya başladı,her kontrolümde doktorum kalın derilisin deri altında yağ tabakası oluşuyor dedi ve kortizon yaptı,kortizon sonrası şekil normale dönüyor ama belirli bir zaman sonra yine eski halini alıyordu doktorum benim yapacak bir şeyim yok kıkırdakla alakalı değil deri ile alakalı dedi ve roaccutane tedavisi olmamı önerdi bu bir çözüm mü başına böyle bir şey gelen var mı?Fotoğrafları ekliyorum özellikle güldüğümde yandan çok çirkin görünüyor psikolojim bozuldu hiç ameliyat olmuş gibi değil burnum 😢 ilk fotoğraf doktorun ameliyat öncesi çizimi 2.ameliyat masasındaki 3. Ameliyattan sonra gayet memnundum,son fotoğraflar ise güncel özellikle son fotoğraf güldüğüm zaman dahada kötü görünüyor fikir verirmisiniz ne yapabilirim?Eki Görüntüle 3575445 Eki Görüntüle 3575446 Eki Görüntüle 3575447 Eki Görüntüle 3575448 Eki Görüntüle 3575449 Eki Görüntüle 3575450 Eki Görüntüle 3575451
sizinle bire bir aynı durumu yaşıyorum revizyonla ufak bir düzeltme önerdi doktorum buna gaga burun deformitesi diyorlar

yani burun ucunun hemen üstü kemiğe oturmadığı için bu görüntü oluşuyormuş
Peki bu durum doktordan kaynaklı mı çünkü doktorum benden kaynaklı bir durum olursa revizyonda ameliyathane ücreti alırım sadece demişti,zaten başka bir doktora revizyon olmam imkansız fiyatlar çok fazla maalesef.Emin olmak için şimdi bir profesöre geldim onada danışmak istiyorum bakalım o ne diyecek,duruma göre doktorumla konuşacağım.

Peki bu durum doktordan kaynaklı mı çünkü doktorum benden kaynaklı bir durum olursa revizyonda ameliyathane ücreti alırım sadece demişti,zaten başka bir doktora revizyon olmam imkansız fiyatlar çok fazla maalesef.Emin olmak için şimdi bir profesöre geldim onada danışmak istiyorum bakalım o ne diyecek,duruma göre doktorumla konuşacağım.
sizden kaynaklı olamaz o bölgeyi biraz daha indirmesi gerekiyordu bence..bu durum iyileşme dönemi sorunları diye geçiyor bildiğim..bende sadece ameliyathane ücreti ödeyeceğim doktorum ücret talep etmedi

ne dediğini banada yazabilirmisin merak ettim

Iyi bir doktora revizyon olun. Ayni doktora iki kere revizyon olup hayati mahvolanlar var. Lutfen bu isi ciddiye alin. Ikinci ameliyatlari kucumsemeyin. Ilk seferde yapamayan ikincide de yapamiyor, daha kotu bir hale getiriyor. Sagliginizi onemseyin..

Iyi bir doktora revizyon olun. Ayni doktora iki kere revizyon olup hayati mahvolanlar var. Lutfen bu isi ciddiye alin. Ikinci ameliyatlari kucumsemeyin. Ilk seferde yapamayan ikincide de yapamiyor, daha kotu bir hale getiriyor. Sagliginizi onemseyin..
Aslında doktorum özellikle revizyon konusunda çok önerilen bir doktor şu an yapıp yapmayacağını bile bilmiyorum 🤷‍♀️

En iyisine gidin. Onemli olan surec boyunca yaninizda olup icinizi ferahlatan bir doktora olmak
Belkide yanımda olur bilemiyorum önce bir görüşmem lazım.Revizyon konusunda çokça önerilen bir doktora ilk ameliyatımı oldum,bu saatten sonra başka doktorlara güvenmem daha da zor bence.

Belkide yanımda olur bilemiyorum önce bir görüşmem lazım.Revizyon konusunda çokça önerilen bir doktora ilk ameliyatımı oldum,bu saatten sonra başka doktorlara güvenmem daha da zor bence.
Kime olmustunuz? Ozelden yazabilir misiniz? Doktorunuzdan cok memnunsaniz ben de su an revizyon doktoru arsstiriyorum. Bilgi alisverisi yapariz

ne dediğini banada yazabilirmisin merak ettim
Görüşmem sonrası doktor rouncutane kullanmamın oraya bir etkisi olmayacağını söyledi ve bu tedaviyi saçma buldu açıkçası.Banada bu oluşumun nasıl olduğunu o kadar güzel anlattı ki tam anlamıyla anladım sıkıntıyı.Çatı şeklinde bir kemik var biz bunu kesip törpüleyerek tekrar birleştiriyoruz eğer o birleştirdiğimiz kısımlarda çok az bir temassızlık bile olsa orası dolup bombelik oluşabiliyor dedi.Sizinde dediğiniz gibi burun sırtını çok az indirerek burayı düzeltebilir dedi.

Görüşmem sonrası doktor rouncutane kullanmamın oraya bir etkisi olmayacağını söyledi ve bu tedaviyi saçma buldu açıkçası.Banada bu oluşumun nasıl olduğunu o kadar güzel anlattı ki tam anlamıyla anladım sıkıntıyı.Çatı şeklinde bir kemik var biz bunu kesip törpüleyerek tekrar birleştiriyoruz eğer o birleştirdiğimiz kısımlarda çok az bir temassızlık bile olsa orası dolup bombelik oluşabiliyor dedi.Sizinde dediğiniz gibi burun sırtını çok az indirerek burayı düzeltebilir dedi.
evet yani o kısma törpüleme yapması lazım bencede biraz daha buda lokalle zor olacağı için mecbur anestezi altında olması lazım

kıkırdak yok derken o bölge zaten kıkırdaktan oluşuyor üst kısım kemik..fazla dokuda birikmişse bile bunuda alabiliyorlarmış

kıkırdak yok derken o bölge zaten kıkırdaktan oluşuyor üst kısım kemik..fazla dokuda birikmişse bile bunuda alabiliyorlarmış
Fazla kıkırdak yok demek istedi yani bombelik kıkırdaktan değil fazla yağ dokusundan demişti.Bugünkü doktora özellikle kıkırdak var mı diye sordum var olmasa dahi oradaki doku ancak ameliyatla giderilir dedi.

Back
X