Ayşegül Sıvrı ameliyat olmuş yada olacaklar toplanalım

Aslında kampanya degıl bana ılk 6500 dedı sonra Nasıl olur arkadaş dün aldı fılan dıye soyleyınce 5500 dedı o Zaman yanı tutturabıldıgıne bıraz
Kiz bende oyle demistim arkadaslara 5500 demissiniz diye yoksa 6bine anlasmistik yinede gidecektim. Kizlar ben ta Mersinden gelicem siz yakalari dert ediyorsunuz

Kiz bende oyle demistim arkadaslara 5500 demissiniz diye yoksa 6bine anlasmistik yinede gidecektim. Kizlar ben ta Mersinden gelicem siz yakalari dert ediyorsunuz
Kocam istiyorki arka sokak olsun tam yol arabamuzla 1.30 saat trafik yoksa surermis malum trafik olucak ıstanbul köprü trafıgı 3 4 saat gıderız bızım ev tekırdag da çocuklar var ve onlarda gelıcek yol cekılmez ufaklar 6 ve 2 yasında

Oy kiyamam benimkide 2 yasinda zor olacak biraz ama olsun artik beklemek yok bizde bikini giymek isteyorozz

Benimde biri 6 biri 2 yasinda cocuklarim var :) disardan gelince çocukla ameliyat olmak zor bakalim ne olacak esim bakar gerci
Sen tek mi gidiyorsun buarada ? Ben maalesef refakatçim olmadan düşcem yollara Bilmiyom artık donumu nasıl çekerim

Kızlar Ayşegül hanıma ameliyat olan bir bayanla konuştum,2 ay olmuş ,memnunum ama sağ göğsümde his kaybı var dedi,paylaşmış Dr.ile,oda merak etme daha erken,geri gelecek hislerin demiş :)

Kızlar Ayşegül hanıma ameliyat olan bir bayanla konuştum,2 ay olmuş ,memnunum ama sağ göğsümde his kaybı var dedi,paylaşmış Dr.ile,oda merak etme daha erken,geri gelecek hislerin demiş :)
Ya benimde sezeryandan ötürü dikiş yerimde uzuuun süre his kaybım olmuştu iğne batırsam hissetmiyordum çok paniklemiştim birdaha eskiye dönmem diye 1 sene sonra ancak normale döndü. Yani gelir onunda hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…