- 26 Kasım 2009
- 878
- 314
- 36
-
- Konu Sahibi Ceokaramsar
Kiz bende oyle demistimAslında kampanya degıl bana ılk 6500 dedı sonra Nasıl olur arkadaş dün aldı fılan dıye soyleyınce 5500 dedı o Zaman yanı tutturabıldıgıne bıraz
Sadece o bolgeyi koy kafani koyma Canim bizim gibimiKoyarim musait bi vakitte :) aslinda tesetturluyum diye koymayi hic dusunmuyordum ama baktim burda sen koymayinca seni izlemiyo kimse sende onlari gormuyosun
Kocam istiyorki arka sokak olsunKiz bende oyle demistimarkadaslara 5500 demissiniz diye yoksa 6bine anlasmistik yinede gidecektim. Kizlar ben ta Mersinden gelicem siz yakalari dert ediyorsunuz
Yusra canim sen ankarada mi yaşıyorsun ?Koyarim musait bi vakitte :) aslinda tesetturluyum diye koymayi hic dusunmuyordum ama baktim burda sen koymayinca seni izlemiyo kimse sende onlari gormuyosun
Oy kiyamam benimkide 2 yasinda zor olacak biraz ama olsun artik beklemek yok bizde bikini giymek isteyorozzKocam istiyorki arka sokak olsuntam yol arabamuzla 1.30 saat trafik yoksa surermis malum trafik olucak ıstanbul köprü trafıgı 3 4 saat gıderız bızım ev tekırdag da çocuklar var ve onlarda gelıcek yol cekılmez ufaklar 6 ve 2 yasında
Konsun hayirli olsun canimBurda fıkır alışverışı yapıp sureclerımızı paylaşalım
Evet canim ya uzaklığı sıkıntı bende bu yüzden baska doktora gittim S endemi avrupa yakadinda oturuyorsunBen teyıt edıcem gün belli değil yarın netleşecek yerı çok uzak bana eşim sorun çıkarıyor ışi izin alması o yüzden
Kiz bende oyle demistimarkadaslara 5500 demissiniz diye yoksa 6bine anlasmistik yinede gidecektim. Kizlar ben ta Mersinden gelicem siz yakalari dert ediyorsunuz
Yusra canim sen ankarada mi yaşıyorsun ?
Oy kiyamam benimkide 2 yasinda zor olacak biraz ama olsun artik beklemek yok bizde bikini giymek isteyorozz
24 ü tatlm 13gün kaldi :)
izliyorum olmayan birşeyi görmende sakınca yokAskperisi canim beni izlermisin? Merak ediyorum benden once olacaksin oncesi sonrasi halini gormek istiyorum. Kac cc yaptiracaksin dokun az mi benim gibi :/ off off
Sen tek mi gidiyorsun buarada ? Ben maalesef refakatçim olmadan düşcem yollara Bilmiyom artık donumu nasıl çekerimBenimde biri 6 biri 2 yasinda cocuklarim var :) disardan gelince çocukla ameliyat olmak zor bakalim ne olacak esim bakar gerci
Sen tek mi gidiyorsun buarada ? Ben maalesef refakatçim olmadan düşcem yollara Bilmiyom artık donumu nasıl çekerim
Kızlar Ayşegül hanıma ameliyat olan bir bayanla konuştum,2 ay olmuş ,memnunum ama sağ göğsümde his kaybı var dedi,paylaşmış Dr.ile,oda merak etme daha erken,geri gelecek hislerin demiş :)
izliyorum olmayan birşeyi görmende sakınca yok
Ya benimde sezeryandan ötürü dikiş yerimde uzuuun süre his kaybım olmuştu iğne batırsam hissetmiyordum çok paniklemiştim birdaha eskiye dönmem diye 1 sene sonra ancak normale döndü. Yani gelir onunda hissiKızlar Ayşegül hanıma ameliyat olan bir bayanla konuştum,2 ay olmuş ,memnunum ama sağ göğsümde his kaybı var dedi,paylaşmış Dr.ile,oda merak etme daha erken,geri gelecek hislerin demiş :)
Annem bebeğe bakacak onlarla gitmektense tek gitmeyi tercih ettim panik &evhamlıdır annem biraz hiç çekemem :) Eşim flnda yok boşandımda birazcıkEşim ben ve 2 cocugum.. bakalım nasil gececek süreç, sen neden tek gidiyorsun ki :/