Ayşegül Sıvrı ameliyat olmuş yada olacaklar toplanalım

benim de yaklaşık 3 hafta oluyor farklı bir şey yapmadım açıkçası

Endişelenmeyin gayet normal ağrılarınız. 1aydan uzun sürdü benim ağrılarım. 2ay olmak üzere artık ağrı yok, sıkınca çok hafif oluyor. Biraz yumuşadı gittikçe daha da yumuşuyor.
2 ayda ne kadar yumuşadı sizce? biri dokunsa hemen anlarmı silikon olduğunu..yada sarıldığınızda falan ağrı oluyormu..
normal meme yumuşaklığına gelmesede diri bir meme gibimi duruyor

Bende araştırıyorum. Ekrem Keskin i düşünüyorum ama karar veremedim. 10-14 bin dedi.

Mehmet Yazar var pek fazla meme ameliyatı paylaşmamış ama kendisi asla paragöz olmayan ve yaptığının arkasında duran bir doktor ve aynı zamanda heykeltraş. Hakkında çok fazla yorum sörmedim burada ama burada adı çok sık geçen bir dr arkadaşımın hayatını kararttı. Şova reklama pek aldanmamak lazım. Arkadaş benini aldırmak istemiş birini bırakmış karekteristik diye istese alıp parasını alabilirdi :)

Bahadır İmer var o da oldukça tecrübeli, instagram adresinden bol bol bakabilirsiniz.

bunlar arasında gidip geliyorum. :)

sizin var mı kafanızda birileri.

Bende yaklaşık 8 ay önce Ayşegül Sivri ye ameliyat oldum genel olarak memnunum ama iki meme ucu arasında bi asimetri var sol meme başım biraz yan tarafa bakıyor ve sol tarafda iz dokusu biraz belirgin belki benim cilt yapımla alakalı bilmiyorum. Şimdilik bi şey yapmayacam çocuk düşünüyorum emzirme doneminden sonra muhtemelen biraz şekil bozukluğu olacaktır memede o zaman revizyon olurum diye düşünüyorum biraz daha büyük boy silikon ile. Aklımda Defne Erkara bu sefer

Güzelim bu forumda Defne ve Ayşegül hanımın mağduru çok...

doğru söylüyorsun belkide bu sefer bayan doktorlardan uzak durmam gerekiyor, muhtemelen erkek doktorlar işinin daha ehli ve daha objektif. ilk ameliyat kararımı instagram fotolarına bakarak karar vermiştim ama bu sefer hasta yorumlarına dikkat ederek vermeye çalışacagım. Ayşegül Sivri ye revizyonumu tekrar olmam zaten. hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…