Ayşegül Sıvrı ameliyat olmuş yada olacaklar toplanalım

Neden hep kas zari alti yapiyor ki ben dual plan istiyorum yaparmi acaba ?

Benim 9 cm meme dokum vardı büyük olsun istiyodum aynı zamanda da. Eğer yeterli doku varsa kas zarı altı olması gereken zaten. Benim görüştüğüm bütün doktorlar meme dokum olduğundan kas zarı altı uygun görmüştü

Geçen eklemiştim yorum yapmıştın hatta unuttun galiba :)) bakan sayısı 14tü gizleme ayaranı yapamamışım diye kaldırdım tekrar yükleyebilirim ama :)

Merhaba;
Yaklaşık 2 hafta önce bende Ayşegül Hanım'a göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ameliyat gerçekten başarılı geçti, Ayşegül Hanımın eli çok hafif. İnanın 3 gün sonra günlük hayatıma dönebilecek kıvama geldim. Burada okuduğum veya duyduğum acılı ameliyat sonrası başıma hiç gelmedi ve acıya karşı dayanıksız biriyim. Kendisi herkesin dediği gibi çok ilgili ve kibar bir insan. Bence bu bir doktor için çok önemli bir unsur. Ben bu sitedeki yorumlardan çok fayda gördüğüm için kendimde bir yorum bırakmak istedim. Eğer kafasında soru işareti olan arkadaşlar varsa, benim deneyiminden de faydalanabilirler. Ben kendisini, göğüs büyütme ameliyatı düşünen herkese öneriyorum.

Merhaba;
Yaklaşık 2 hafta önce bende Ayşegül Hanım'a göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ameliyat gerçekten başarılı geçti, Ayşegül Hanımın eli çok hafif. İnanın 3 gün sonra günlük hayatıma dönebilecek kıvama geldim. Burada okuduğum veya duyduğum acılı ameliyat sonrası başıma hiç gelmedi ve acıya karşı dayanıksız biriyim. Kendisi herkesin dediği gibi çok ilgili ve kibar bir insan. Bence bu bir doktor için çok önemli bir unsur. Ben bu sitedeki yorumlardan çok fayda gördüğüm için kendimde bir yorum bırakmak istedim. Eğer kafasında soru işareti olan arkadaşlar varsa, benim deneyiminden de faydalanabilirler. Ben kendisini, göğüs büyütme ameliyatı düşünen herkese öneriyorum.
Canim gule gule kullan cicislerini. Ne kadar ucret odedin onu sorcaktim ?

Ben de ayşegül hanıma olmayı düşünüyorum ama hiç başka doktor araştırmadım korkuyorum biraz Ameliyat olmuş arkadaşlar memnun musunuz ameliyat sonrası süreç nasıl geçiyor çok ağrınız oldu mu

16şubata randevu aldım yardımcı olacak kimse yok mu :KK43: perşembe ameliyat olup pazar günü 8saatlik otobüs yolculuğu yapabilecek kadar iyileşir miyim

16şubata randevu aldım yardımcı olacak kimse yok mu :KK43: perşembe ameliyat olup pazar günü 8saatlik otobüs yolculuğu yapabilecek kadar iyileşir miyim

Valla canim ilk 3 gun cok hassas geciyor ozellikle, en azindan 1 haftayi doldurup sonra yolculuk yapsan daha iyi olur diye dusunuyorum

Ameliyat oldum çok şükür ☺ Ayşegül Hanım kollarını omuzdan kullanma havaya kaldırma dedi ama tek başıma yaşıyorum. Nişanlımla aynı apartmandayız o yardım etmeye çalışıyor ama zor oluyor haliyle. Ne zaman kollarımı rahat kullanabilirim acaba bir süre söylemedi

X