belki de öyledir kim bilirHic oyle gorunmuyor ama adam sizinle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor
Çok doğru birşey yapıyorsunuzBir tek ben de ters tepmiştir bu herhalde annem tam da böyle bir kadın, o kadar ters tepmiş ki bende bazen hiç kötü niyet olmayan davranışlarda bile pençemi çıkarıyorum, esim diyorki ne oldu ,bir afalliyor gariban,o kadar kosullanmisim ki bu konuda maalesef
Bence siz boşanmak istemiyorsunuz yoksa bir insan bu kadar sabırlı olamaz gibi geliyor bana .Amacim sizi yargılamak degil bu arada ,muhtemelen esiniz de hep buna güvenmiş kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Bosanma aşamasına geldiğin eşe yemek yapmak ,onunla aynı evde minnos minnoş oturmak nedir yahuHalen makul bir anlaşma yolu var diye düşünüyorum ama ikna olmazsa tabiki neden olmasın
Adam evden gitmek istemiyor, şimdi kim uğraşacak kiralık ev bulmakla, o eve eşya almakla, kirası depozitosu, çıldırıpAynen
Adam hala kadından daha ne koparabilirim derdinde
Ek kartı kullansın, evde otursun temizlik yemek yapılsın ki iyice güçlenir kendi evini kurmaya hazır hale gelsin.
İyice kadını tükettiğinden emin olsun ki öyle gitsin.
Nefret ediyorum bu tarz adamlardan
İstemiyordum diyelim şimdi zaten nasıl dönerim ki inanın makul gelmiyorBence siz boşanmak istemiyorsunuz yoksa bir insan bu kadar sabırlı olamaz gibi geliyor bana .Amacim sizi yargılamak degil bu arada ,muhtemelen esiniz de hep buna güvenmiş kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Bosanma aşamasına geldiğin eşe yemek yapmak ,onunla aynı evde minnos minnoş oturmak nedir yahuben deli divane kocama kizginsam bile asla yemek yapmam,burnundan getirim
Pençe iyidir, ara sıra gerekmese de pençelemek lazımBir tek ben de ters tepmiştir bu herhalde annem tam da böyle bir kadın, o kadar ters tepmiş ki bende bazen hiç kötü niyet olmayan davranışlarda bile pençemi çıkarıyorum, esim diyorki ne oldu ,bir afalliyor gariban,o kadar kosullanmisim ki bu konuda maalesef
Zaten o kadar beceriksizdir ki keşke gitse hayatta kimin gölgesini kendi gölgesi sanmış görseAdam evden gitmek istemiyor, şimdi kim uğraşacak kiralık ev bulmakla, o eve eşya almakla, kirası depozitosu, çıldırıpMhtsmfhr gitsin diye uğraşıyor.
Olabilir kadının sakinliğinden acabalarından faydalanıp evi almak istiyor olabilir.Adam evden gitmek istemiyor, şimdi kim uğraşacak kiralık ev bulmakla, o eve eşya almakla, kirası depozitosu, çıldırıpMhtsmfhr gitsin diye uğraşıyor.
Bittim ben ne alıcak benden bundan sonra çalıştığım her ekstrayı kendime birikim yapıcam duygusal olarak da sıfırı tükettimOlabilir kadının sakinliğinden acabalarından faydalanıp evi almak istiyor olabilir.
Yada süreci uzatmak
Şimdi kim uğraşsın yeni ev bulup fazlasıyla yüklü kira anlaşmaları yapmaya
Konu sahibini kırmak istemiyorum ama adamın bu evlilikten her türlü karlı çıktığı aşikar hala bunu devam ettirmek istiyor.
Kadın evlilik boyunca hep kendinden ödün vermiş adam son bir kez ne alabilirim derdinde
Sizin yazdıklarınız çizdiğiniz eş profili üzerine yazmam gerekirse, eşiniz kendisini sırtlanacak başka bir kadın bulmadığı sürece, sana olan tutkum bitti ama planım yok, sana karşı eskisi gibi hissetmiyorum ama evden gitmek için kafamda bir süre belirlemedim deyip yayılıp duracak.Zaten o kadar beceriksizdir ki keşke gitse hayatta kimin gölgesini kendi gölgesi sanmış görse
Kartı iptal edin niye etmiyorsunuz ?ayrica iğrenç bir insan eşiniz. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi lütfenBugün artık tekrar karşısına çıkıp bir fikrinin olup olmadığını bu evde bu şekilde yaşamaktan rahatsız olduğumu söyledim nedir planın dedim planı yokmuş bir süre var mı kafanda bu evi terketmek için dedim o da yokmuş üzgünüm ama bu şekilde yaşamam istemiyorum köşe kapmaca gibi oluyor ve sıkıldım bu durumdan dedim ne yapayım dedi ev bakabilirsin bu verdiğim dilekçeyle işlem başlatabiliriz dedim hımmm tamam dedi. Sinirlenmemek için evden çıktım artık cidden gücüm tükendi arafta beni bırakıyor her zamanki gibi ama sonuç yok hareket yok hiçbirşey yapmak istemiyor. Evden çıkıp gitmek istemiyorum ödül gibi olacak gelip evde yemek yiyor ona çıkardığım ek kartı kullanıyor hayat onun için devam ediyor. Ben ise bir manüplatif insanın kararlarına kalıyorum pazartesi günü işlemleri başlatıyorum
Uyandım çok şükür gaflet uykumdanKartı iptal edin niye etmiyorsunuz ?ayrica iğrenç bir insan eşiniz. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi lütfen
Adam sanki tesadüfen yaşıyor plansız programsız valla bravo hayatı bukadar tiye alıyor ama boşanmaya da okey. İşlemlere başla senin bunu yapmani bekliyormuş zaten altından hep bişey çıkacak gibi hissediyorum nedense anlaşmalı bosanip sessiz sedasız bitirecek sonradan birisi çıkacak gibi geliyor umarım bunları görmezsinBugün artık tekrar karşısına çıkıp bir fikrinin olup olmadığını bu evde bu şekilde yaşamaktan rahatsız olduğumu söyledim nedir planın dedim planı yokmuş bir süre var mı kafanda bu evi terketmek için dedim o da yokmuş üzgünüm ama bu şekilde yaşamam istemiyorum köşe kapmaca gibi oluyor ve sıkıldım bu durumdan dedim ne yapayım dedi ev bakabilirsin bu verdiğim dilekçeyle işlem başlatabiliriz dedim hımmm tamam dedi. Sinirlenmemek için evden çıktım artık cidden gücüm tükendi arafta beni bırakıyor her zamanki gibi ama sonuç yok hareket yok hiçbirşey yapmak istemiyor. Evden çıkıp gitmek istemiyorum ödül gibi olacak gelip evde yemek yiyor ona çıkardığım ek kartı kullanıyor hayat onun için devam ediyor. Ben ise bir manüplatif insanın kararlarına kalıyorum pazartesi günü işlemleri başlatıyorum
Uymamış haliniz bu muUyandım çok şükür gaflet uykumdan
Eve geldim konuştum bu hafta herşeyi hallediyoruz sevgili kk güzel kadınlarıUymamış haliniz bu mu
Çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun.Eve geldim konuştum bu hafta herşeyi hallediyoruz sevgili kk güzel kadınları
Detay rica etsem. Nasıl birden uzlaştınız?Eve geldim konuştum bu hafta herşeyi hallediyoruz sevgili kk güzel kadınları
Çok tatlısınız buna ramak kaldı zatenHayalimde şöyle bir şey var: konu sahibi eşi işteyken kapının kilidini değiştirir. Adamın eşyalarını iki bavula sıkıştırıp kapının önüne koyar. Adam işten gelince bavullarını görür. Bunlar da ne diye düşünür. Anahtarıyla kapıyı açmaya çalışır. Ama o da nesi? Kapı açılmamaktadır. Zile basar, kapıya vurur. Bu sırada konu sahibi içerde huzur ve mutluluk içinde koltuğa yayılmış çay içip çerez yerken tv izlemektedir. Sonunda adam konu sahibini cepten aramaya başlar. Konu sahibi başta açmaz ama eşi çok ısrarcı aramaktadır. Sonunda telefonu açar: “Canım ben seni evden kovdum senin gideceğin yoktu. Eşyalarını bavula koydum bu da benim sana son iyiliğim olsun” der ve telefonu kapatır. Adam kapının önünde çıldırmaktadır. Onun delirmesi tüm kk kadınlarının yüreğine su serpmekte, herkesi kahkahalara boğmaktadır. Bir erkek daha hak ettiğini yaşamıştır artık. İşte bu gece biraz olsun rahat uyuma vaktidir.
Geçen gece çok ateşlenip hastanelik oldum. Yolda giderken bunu düşünmüştüm
Ben çıldırdım diyelim eve geldim baktım maç izliyor benim yaptığım lazanyayı yemiş avukatla görüştüm sen de görüştün mü herhangi bir avukatla dedim hayır dedi nedir planın dedim bir planım yok dedi bir an önce gitmelisin ben senin bakıcın değilim bu evde buna daha fazla maruz kalmak istemiyorum bir karar verdin ve artık harekete geçme zamanı dedim ama sen böyle demiyrodun zamana ihtiyacım var diyordun dedi artık böyle diyorum o yas sürecini geçtim bu evde bu şekilde yaşamak istemiyorum dedim zor geliyor ağır geliyor hayatımı kurmak istiyorum elimden aldığın herşey nedeniyle senin yüzünü görmek istemiyorum pazartesi bu işi hallet çık bu evden dedim neden bu kadar çıldırdın dedi bu senin kararın değil mi dedim bir an önce çık git bu evden ben ayrılmıcam bir bedel varsa ödeyen sen olacaksın ben yeterince bedel ödedim dedimDetay rica etsem. Nasıl birden uzlaştınız?