Ayrılsak da beraberiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok doğru birşey yapıyorsunuz

Halen makul bir anlaşma yolu var diye düşünüyorum ama ikna olmazsa tabiki neden olmasın
Bence siz boşanmak istemiyorsunuz yoksa bir insan bu kadar sabırlı olamaz gibi geliyor bana .Amacim sizi yargılamak degil bu arada ,muhtemelen esiniz de hep buna güvenmiş kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Bosanma aşamasına geldiğin eşe yemek yapmak ,onunla aynı evde minnos minnoş oturmak nedir yahu ben deli divane kocama kizginsam bile asla yemek yapmam,burnundan getirim

Adam evden gitmek istemiyor, şimdi kim uğraşacak kiralık ev bulmakla, o eve eşya almakla, kirası depozitosu, çıldırıp Mhtsmfhr gitsin diye uğraşıyor.

İstemiyordum diyelim şimdi zaten nasıl dönerim ki inanın makul gelmiyor

Pençe iyidir, ara sıra gerekmese de pençelemek lazım

Adam evden gitmek istemiyor, şimdi kim uğraşacak kiralık ev bulmakla, o eve eşya almakla, kirası depozitosu, çıldırıp Mhtsmfhr gitsin diye uğraşıyor.
Olabilir kadının sakinliğinden acabalarından faydalanıp evi almak istiyor olabilir.
Yada süreci uzatmak
Şimdi kim uğraşsın yeni ev bulup fazlasıyla yüklü kira anlaşmaları yapmaya
Konu sahibini kırmak istemiyorum ama adamın bu evlilikten her türlü karlı çıktığı aşikar hala bunu devam ettirmek istiyor.
Kadın evlilik boyunca hep kendinden ödün vermiş adam son bir kez ne alabilirim derdinde

Bittim ben ne alıcak benden bundan sonra çalıştığım her ekstrayı kendime birikim yapıcam duygusal olarak da sıfırı tükettim

Zaten o kadar beceriksizdir ki keşke gitse hayatta kimin gölgesini kendi gölgesi sanmış görse
Sizin yazdıklarınız çizdiğiniz eş profili üzerine yazmam gerekirse, eşiniz kendisini sırtlanacak başka bir kadın bulmadığı sürece, sana olan tutkum bitti ama planım yok, sana karşı eskisi gibi hissetmiyorum ama evden gitmek için kafamda bir süre belirlemedim deyip yayılıp duracak.

Siz kendi kendinize yetersiniz, tez zamanda kurtulursunuz inşaallah vallahi kurtulursanız bizim bile içimizin yağları eriyecek çünkü en sevmediğim insan tipi eşiniz, sevmiyor istemiyorsanız söylediğiniz anda kararınızı uygularsınız, bir öyle bir böyle mıy mıy, insan dediğin söylediğinin de kararlarının da arkasında duracak, böyle kocayı sevmeyi kenara bıraktım saygım olmaz fırıldak gibi resmen.

Kartı iptal edin niye etmiyorsunuz ?ayrica iğrenç bir insan eşiniz. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi lütfen

Hayalimde şöyle bir şey var: konu sahibi eşi işteyken kapının kilidini değiştirir. Adamın eşyalarını iki bavula sıkıştırıp kapının önüne koyar. Adam işten gelince bavullarını görür. Bunlar da ne diye düşünür. Anahtarıyla kapıyı açmaya çalışır. Ama o da nesi? Kapı açılmamaktadır. Zile basar, kapıya vurur. Bu sırada konu sahibi içerde huzur ve mutluluk içinde koltuğa yayılmış çay içip çerez yerken tv izlemektedir. Sonunda adam konu sahibini cepten aramaya başlar. Konu sahibi başta açmaz ama eşi çok ısrarcı aramaktadır. Sonunda telefonu açar: “Canım ben seni evden kovdum senin gideceğin yoktu. Eşyalarını bavula koydum bu da benim sana son iyiliğim olsun” der ve telefonu kapatır. Adam kapının önünde çıldırmaktadır. Onun delirmesi tüm kk kadınlarının yüreğine su serpmekte, herkesi kahkahalara boğmaktadır. Bir erkek daha hak ettiğini yaşamıştır artık. İşte bu gece biraz olsun rahat uyuma vaktidir.

Geçen gece çok ateşlenip hastanelik oldum. Yolda giderken bunu düşünmüştüm

Adam sanki tesadüfen yaşıyor plansız programsız valla bravo hayatı bukadar tiye alıyor ama boşanmaya da okey. İşlemlere başla senin bunu yapmani bekliyormuş zaten altından hep bişey çıkacak gibi hissediyorum nedense anlaşmalı bosanip sessiz sedasız bitirecek sonradan birisi çıkacak gibi geliyor umarım bunları görmezsin

Çok tatlısınız buna ramak kaldı zaten

Detay rica etsem. Nasıl birden uzlaştınız?
Ben çıldırdım diyelim eve geldim baktım maç izliyor benim yaptığım lazanyayı yemiş avukatla görüştüm sen de görüştün mü herhangi bir avukatla dedim hayır dedi nedir planın dedim bir planım yok dedi bir an önce gitmelisin ben senin bakıcın değilim bu evde buna daha fazla maruz kalmak istemiyorum bir karar verdin ve artık harekete geçme zamanı dedim ama sen böyle demiyrodun zamana ihtiyacım var diyordun dedi artık böyle diyorum o yas sürecini geçtim bu evde bu şekilde yaşamak istemiyorum dedim zor geliyor ağır geliyor hayatımı kurmak istiyorum elimden aldığın herşey nedeniyle senin yüzünü görmek istemiyorum pazartesi bu işi hallet çık bu evden dedim neden bu kadar çıldırdın dedi bu senin kararın değil mi dedim bir an önce çık git bu evden ben ayrılmıcam bir bedel varsa ödeyen sen olacaksın ben yeterince bedel ödedim dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…