- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
Konunuzu baştan itibaren takip ediyorum. Muhteşem bir dönüşüm yaşamışsınız. Adam sizi daha mülayim tanıdığı için şok olmuştur herhalde :)Ben çıldırdım diyelim eve geldim baktım maç izliyor benim yaptığım lazanyayı yemiş avukatla görüştüm sen de görüştün mü herhangi bir avukatla dedim hayır dedi nedir planın dedim bir planım yok dedi bir an önce gitmelisin ben senin bakıcın değilim bu evde buna daha fazla maruz kalmak istemiyorum bir karar verdin ve artık harekete geçme zamanı dedim ama sen böyle demiyrodun zamana ihtiyacım var diyordun dedi artık böyle diyorum o yas sürecini geçtim bu evde bu şekilde yaşamak istemiyorum dedim zor geliyor ağır geliyor hayatımı kurmak istiyorum elimden aldığın herşey nedeniyle senin yüzünü görmek istemiyorum pazartesi bu işi hallet çık bu evden dedim neden bu kadar çıldırdın dedi bu senin kararın değil mi dedim bir an önce çık git bu evden ben ayrılmıcam bir bedel varsa ödeyen sen olacaksın ben yeterince bedel ödedim dedim
Ama yine de zor gider gibi geliyor. Evde hizmetçisi, destekçisi, sürekli şımartan biri var. Fazla ilgi zaten adamı bu kadar dengesiz ve şımarık yapmış.
Kesin kiralar çok yüksek, uygun ev bulamadım gibi bahanelerle gelecek. Adam şımartılmaktan sizi ise sevgisiz bırakmaktan haz alıyor. Bu da sadistliğin başka şekli herhalde.