Ayrılsak da beraberiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çıldırdım diyelim eve geldim baktım maç izliyor benim yaptığım lazanyayı yemiş avukatla görüştüm sen de görüştün mü herhangi bir avukatla dedim hayır dedi nedir planın dedim bir planım yok dedi bir an önce gitmelisin ben senin bakıcın değilim bu evde buna daha fazla maruz kalmak istemiyorum bir karar verdin ve artık harekete geçme zamanı dedim ama sen böyle demiyrodun zamana ihtiyacım var diyordun dedi artık böyle diyorum o yas sürecini geçtim bu evde bu şekilde yaşamak istemiyorum dedim zor geliyor ağır geliyor hayatımı kurmak istiyorum elimden aldığın herşey nedeniyle senin yüzünü görmek istemiyorum pazartesi bu işi hallet çık bu evden dedim neden bu kadar çıldırdın dedi bu senin kararın değil mi dedim bir an önce çık git bu evden ben ayrılmıcam bir bedel varsa ödeyen sen olacaksın ben yeterince bedel ödedim dedim
Konunuzu baştan itibaren takip ediyorum. Muhteşem bir dönüşüm yaşamışsınız. Adam sizi daha mülayim tanıdığı için şok olmuştur herhalde :)
Ama yine de zor gider gibi geliyor. Evde hizmetçisi, destekçisi, sürekli şımartan biri var. Fazla ilgi zaten adamı bu kadar dengesiz ve şımarık yapmış.
Kesin kiralar çok yüksek, uygun ev bulamadım gibi bahanelerle gelecek. Adam şımartılmaktan sizi ise sevgisiz bırakmaktan haz alıyor. Bu da sadistliğin başka şekli herhalde.

Ben çıldırdım diyelim eve geldim baktım maç izliyor benim yaptığım lazanyayı yemiş avukatla görüştüm sen de görüştün mü herhangi bir avukatla dedim hayır dedi nedir planın dedim bir planım yok dedi bir an önce gitmelisin ben senin bakıcın değilim bu evde buna daha fazla maruz kalmak istemiyorum bir karar verdin ve artık harekete geçme zamanı dedim ama sen böyle demiyrodun zamana ihtiyacım var diyordun dedi artık böyle diyorum o yas sürecini geçtim bu evde bu şekilde yaşamak istemiyorum dedim zor geliyor ağır geliyor hayatımı kurmak istiyorum elimden aldığın herşey nedeniyle senin yüzünü görmek istemiyorum pazartesi bu işi hallet çık bu evden dedim neden bu kadar çıldırdın dedi bu senin kararın değil mi dedim bir an önce çık git bu evden ben ayrılmıcam bir bedel varsa ödeyen sen olacaksın ben yeterince bedel ödedim dedim
Ay zıkkım yesin inanılmaz ya. Bu tavırları sizi asla ciddiye almadığını gösteriyor pes. O kadar emin ki adam vazgeçilmez olduğundan kadının temizledigi evde yaşıyor, pisirdiklerini yiyor, keyfine bakıyor ve bir de onun zamanını hayallerini çalıyor. Bu salt kötülük bence artık. Bakin buraya yazıyorum siz boşanma aşamasına geçince ya da boşanınca bu adam kapınızda köpek olacak ama lütfen taviz vermeyin. Birdaha zamanınızı ve hayallerinizi çalmasına izin vermeyin. Umarım.sevdiginiz sevildiginiz insanla çocuk sahibi olur mutlu mutlu yaşarsınız.

Karakter yoksunu

Konunun başında sen birşey yapma o evden gitsin, sen dava açma o açsın diyen arkadaşlar okuyor mu acaba adamın şu dediklerini?

Ya bu ne yüzsüz adam? Bu ne rahatlık? Ay sinir oldum. Ciddiye mi almıyor nedir gerçekten dayaklık 🤦‍♀️

Benim için de senin için olduğu kadar zor ama kimse buna anlam veremiyor herkes beni suçluyor ailem sen belki senin ailen. Belki de şu an çok pişman olucağım bir kararı veriyorum bilemiyorum ki benim için de içimde yaşadıklarım kolay değil ama senin için durumun böyle olması sana iyi gelmiyorsa senin istediğin gibi yapalım dedi

Son anda pişman olmuş gibi yapıp ayrılmak istemeyecek yada süreci uzatmaya çalışıcak bu iğrenç yüzsüz adam.
Lütfen sizi tekrar manipüle etmesine izin vermeyin.
Sizi istediği yada sevdiği için değil konfor alanını kaybetmemek için ayrılmak istemeyecek.
Sizden ve sevginizden çok emindi afalladı şu anda.
Parazit resmen hayatınızda.
İnşallah bir an önce kurtulursunuz.

Ya zaten ek kartı iptal etse, evde yemek pişirmese, yarın avukatla görüşüp hemen boşanma işlemlerini başlatsa tamamdır, adam maddi manevi yokluğa düşeceğinden çark edecektir de işte o süreçte Mhtsmfhr Mhtsmfhr ’in duruşu önemli.
Adamın derdini biliyorum ben, çocuk istemedi çünkü sorumluluk. Konu sahibi bu konuda diretseydi sorumluluğunu almayacaktı, sen istedin sen al bak diyecek, yayılmasına devam edecekti. İstiyor ki suya sabuna dokunmadan köşede yaşayayım. Çocuk büyüyünce de çıkarım karşısına babayım derim. Olldu. 🙃

Son düzenleme:
Benim için de senin için olduğu kadar zor ama kimse buna anlam veremiyor herkes beni suçluyor ailem sen belki senin ailen. Belki de şu an çok pişman olucağım bir kararı veriyorum bilemiyorum ki benim için de içimde yaşadıklarım kolay değil ama senin için durumun böyle olması sana iyi gelmiyorsa senin istediğin gibi yapalım dedi

Pasanin icinde yasadiklari = arpasinin fazla gelmesi, rahat batmasi.

Simdi ben hani vazgecilmezdim, benden nasil vazgecti soku yasiyor. Gecince paspas olacak kapinizda affet diye.

Tekrar konuşalım diyecek.zaman verelim diyecek.bir süre ayrı kalalım diyecek.
Hemen bosanmayalim diyecek.
Hatta şimdi gitsin baksın evi depozitosu eşyası hemen yan çizecek.
Konu sahibi hayat sizin hayatınız. Tekrar evliliğinizi devam da edebilirsiniz. Biz üçüncü kişiyiz illa ayrılın diyemeyiz.
Evleri ayırın bir süre deneyin.girur yapmayın gerekirse tekrar oturup konuşun ilerdebirkac ay sonra. bence bu evlilik bir şansı daha hak ediyor ama sizin şartlarınızda.
Yani sizi manupule etmeden. Sizin cepte olmadığınızı vasat diye bosayabileceginizi görsün.
Benim düşüncem bu yönde.

Bir sonuca varmamis aslında konuşmanız. Yarın eşiniz başka. Daha ılımlı şeyler söyleyecek, sizde yumuşayacaksiniz. Aynı düzen devam edecek.

Ayy nasıl mutlu oluyorum böyle sağlam duruşlu kadınları gördükçe 😍 Konunun başındaki siz ile şimdiki siz arasında o kadar fark var ki. Eski öz güveninizi topladınız resmen. Aynen devam edin kararlılığınızda. Hatta biraz daha bu tavrını sürdürürse davayı siz açın. Bir avukatla da görüşün kapının kilidini değiştirmek dava için olumsuz bir etki yapar mı? Gitmemek için direnirse koyun kapıya eşyalarını değiştirin kilidi. Yüzsüz herife bak! Sen tüp bebek tedavisinde karını yüz üstü bırak, kadın kendini toplasın bu sefer sen R dönüşü yap. Var mı öyle bir dünya?
Adam sizden bu tepkileri hiç beklemiyordu. Üzülüp ağlayacağınızı, boşanmamak için yalvaracağınızı düşünüyordu. Çünkü sizi o kadar sindirmiş ve manipüle etmişti ki. Yakında ben boşanmak istemiyorum, pişman oldum der.

Son düzenleme:
Bir sonuca varmamis aslında konuşmanız. Yarın eşiniz başka. Daha ılımlı şeyler söyleyecek, sizde yumuşayacaksiniz. Aynı düzen devam edecek.
Normalde de öyle sert bir konuşma yaşamıyoruz sakin sakin konuşuyoruz tekrar ediyorum buradan dönemeyiz hiçbir zaman sert bağrış çağrış yaşamadık hep sakindik ama bu çok farklı buradan dönüş yok o kuşku bitirdik artık

Ayy nasıl mutlu oluyorum böyle sağlam duruşlu kadınları gördükçe 😍 Konunun başındaki siz ile şimdiki siz arasında o kadar fark var ki. Eski öz güveninizi topladınız resmen. Aynen devam edin kararlılığınızda. Hatta biraz daha bu tavrını sürdürürse davayı siz açın. Bir avukatla da görüşün kapının kilidini değiştirmek dava için olumsuz bir etki yapar mı? Gitmemek için direnirse koyun kapıya eşyalarını değiştirin kilidi. Yüzsüz herife bak! Sen tüp bebek tedavisinde karını yüz üstü bırak, kadın kendini toplasın bu sefer sen R dönüşü yap. Var mı öyle bir dünya?
Adam sizden bu tepkileri hiç beklemiyordu. Üzülüp ağlayacağınızı, boşanmamak için yalvaracağınızı düşünüyordu. Çünkü sizi o kadar sindirmiş ve manipüle etmişti ki. Yakında ben boşanmak istemiyorum, pişman oldum der.
İnanın en çok bana dokunan kısmı o tüm hayallerimi aldı götürdü dün kendisine de söyledim seni herşey için affedebilirim ama bu hakkımı elimden aldığın için hiçbir zaman affetmicem

Tekrar konuşalım diyecek.zaman verelim diyecek.bir süre ayrı kalalım diyecek.
Hemen bosanmayalim diyecek.
Hatta şimdi gitsin baksın evi depozitosu eşyası hemen yan çizecek.
Konu sahibi hayat sizin hayatınız. Tekrar evliliğinizi devam da edebilirsiniz. Biz üçüncü kişiyiz illa ayrılın diyemeyiz.
Evleri ayırın bir süre deneyin.girur yapmayın gerekirse tekrar oturup konuşun ilerdebirkac ay sonra. bence bu evlilik bir şansı daha hak ediyor ama sizin şartlarınızda.
Yani sizi manupule etmeden. Sizin cepte olmadığınızı vasat diye bosayabileceginizi görsün.
Benim düşüncem bu yönde.
Çok haklısınız hazır kıta olmamam lazım ben ona çok değer verdiğim için ona göre şekillendim beni manipüle etsin diye değil dünkü konuşmada bunu belirttim sen bir maniplatörsün ama ben bundan etkilendiğim için değil senin sınırlarını zorlamayı istemediğim seninle mutlu olmak istediğim için ayak uydurmayı tercih ettim.

Gerçekten bir daha birini sevemicem değer veremicem koşulsuz mutlak bir güven duyamıcam aslında şu an benim ileriye dönük hayatıma da adaptasyonumu zorlaştırdı. Şu dünyada gözüm kapalı güvendiğim tek insan bana bunu yaptı ben kime ne kadar inanırım artık mümkün mü

Bak bak bak karaktersize bak ben şımarık bir kediyim sen de oyuncak farem diyor yani.Bilemiyorummuş ,senin çocuk sahibi olmana engel oldu bu adam ,10 yılını çaldı ve 10 yılın ardından sıkıldım dedi ,bunları unutmayın. Gercekten ask bitti diyip dürustce çekip gitseydi tek lafım olmazdi ama bu kisi adam degil ,adam olmayan bu kadar omurgasiz birini de koca diye çatımda ,koynumda barındırmam ben .Karar sizin

E tabi herkes onu suçlayacak, ama merak etmesin, hele bi gönderin evden, ailesi panter kesilecek size karşı, en iyi kayın aile oğlunu sepetleyene kadar. E haliyle. Pişman olmuş şimdiden mıymıntıya bak hele gururu da varmış, diyemiyor. Boşanmayı bile beceremedi, onun sorumluluğunu da size yıkmaya başladı yavaştan, sen istiyorsuna getiriyor. Sinsi. Ne işe yarıyor bu herif ya? Yediğin haltın da sorumluluğunu alamıyorsan neye yarayacaksın şu hayatta?

Eşiniz şaka mı? Kafa mı buluyor?
Aşkla evlensek de zamanla sevginin aşkın bitebileceği gerçeğini anlarım, bunu dürüstçe söyleyip kendisini ve eşini oyalamadan evliliği bitirmeyi de anlarım ama eşinizi anlamıyorum.

Sözde kendince dürüstlük yaptı size karşı duygularının bittiğini söyledi, şimdi de “benim için de içimde yaşadıklarım kolay değil” deyip gayet bencilce, sanki aranızdaki ilişkiyi bu hale getiren sizmişsiniz, sizin duygularınızın hiçbir önemi yokmuş gibi konuşuyor, pes vallahi pes.

Madem sözde içinde bazı şeyler yaşıyormuş, neden sizin duygularınızı biraz bile önemsemeden, sizi kıracağını umursamadan pat diye benim sana duygularım bitti demek yerine, hayatım aşkım artık size nasıl hitap ediyorsa, tedavi süreci, şehir değişikliği vs derken biz ve evliliğimiz yıprandı, ben kendimi pek iyi hissetmiyorum, senin de yıprandığını düşünüyorum, bir aile terapistine gidelim, kendimizi birbirimizi biraz dinleyelim demedi?

Önce vur öldür sonra “benim için de içimde yaşadıklarım kolay değil ama durumun böyle olması sana iyi gelmiyorsa senin istediğin gibi yapalım” diyerek topu size attı, ben demiştim ama bu adam hatta biraz zaman geçsin ailesi bile boşanmadan sizi sorumlu tutacak.

Madem bir karara vardınız, avukatla görüştünüz ve haftaya bu iş çözülecek diyorsunuz Mhtsmfhr Mhtsmfhr , siz konuşacağınızı konuşmuşsunuz bitmiş, evde yemek yapmayın, ek kartı iptal edin, adamın çamaşırlarını, bulaşıklarını yıkamayın tavsiyemi yineliyorum, bundan sonra da boşanma vb konularda tekrar tekrar muhatap olmayın, ben söyleyeceğimi söyledim bitti deyip kestirip atın çünkü konuştukça sizi suçlu çıkaracak, sanki o bunalımdaymış da, o kadar sözü o söylememiş de siz depresyondaki zavallı bir adamcağızı kapı önüne koyuyormuşsunuz hissini yaşamanız için elinden geleni yapacak, sizin karakterinizi biliyor vicdanınıza oynayacak.

Sizinle konuşmasında sizin duygularınıza, sizin hissettiklerinize dair tek bir sözü yok, çok afedersiniz ama eşiniz duygularda dahi çok bencil biriymiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X