Akşam için birşey lazım mı diye aradı evet yemek tek porsiyondu kendine birşeyler hazırladı avukat araştırıyormuş bana geri dönüş yapacakmış havadan sudan birşeyler sorduŞimdi üzgün, uyumlu adam olarak sohbet açma çabaları da olacaktır.
Yemek, çamaşır, temizlik işini ne yaptınız ? Yemeğin posiyonunu kendinize göre küçük tutun.
Çok destekçi idi 2 kez negatif denememiz oldu ben yıkıldım o hep beni toparladı nerde nasıl istersen her türlü deneriz dedi hiç olumsuz değildi hatta kendimi sayesinde çok kolay toparladımPeki daha önceki tüp bebek denemeleriniz de nasıldı size karşı. 3 yıldır deniyorduk demişsiniz. eşiniz deneyip olmamasının psikolojik yönden etkilenmiş olabilir mi ? Yıpratıcı bir süreç sonuçta.
Yakın zamanda annemi arayıp lütfen eşime ne zaman bebek diye sormayın çok yıprandı herşeye karşı çok alıngan ne olur onu kıracak birşey söylemeyin yapmayın diye uyardıPeki daha önceki tüp bebek denemeleriniz de nasıldı size karşı. 3 yıldır deniyorduk demişsiniz. eşiniz deneyip olmamasının psikolojik yönden etkilenmiş olabilir mi ? Yıpratıcı bir süreç sonuçta.
Bazı süreçler insanları farklı farklı etkileyebiliyor. Eşinizde de bir anda patlama olmuş olabilir. Ama size karşı daha acik olmalıydı. Bilemiyorum, gerçekten sizi istemediği için mi boşanmak istedi yoksa yıpranmıslik mi çözemedim ben. Ama bu davranışlarının siz de hayal kırıklığı yarattığı kesin. Umarım süreçden sizi en az incitecek şekilde cikarsinizYakın zamanda annemi arayıp lütfen eşime ne zaman bebek diye sormayın çok yıprandı herşeye karşı çok alıngan ne olur onu kıracak birşey söylemeyin yapmayın diye uyardı
Karısını seven adam bi anda değişmez böyle. Hayatında biri olabilir.Yakın zamanda annemi arayıp lütfen eşime ne zaman bebek diye sormayın çok yıprandı herşeye karşı çok alıngan ne olur onu kıracak birşey söylemeyin yapmayın diye uyardı
Karnım ağrımaya başladı, kıvranmaya başladım dedi yani. Güzel...Benim için de senin için olduğu kadar zor ama kimse buna anlam veremiyor herkes beni suçluyor ailem sen belki senin ailen. Belki de şu an çok pişman olucağım bir kararı veriyorum bilemiyorum ki benim için de içimde yaşadıklarım kolay değil ama senin için durumun böyle olması sana iyi gelmiyorsa senin istediğin gibi yapalım dedi
Dün avukat araştırdığını söylemişti ki ailesinden çok ciddi yoğun bakımlım bir sağlık sorunu oluştu şimdi her gün onunla uğraşıyor ben de şu sıkıntılı süreçte sıkıştıramıyorum.Konuda gelişme var mı acaba konu sahibi? Avukatla konuşacaktınız?
Bilemedim ya ,sizin iş fos çıkacak bence ,boşanmayacaksiniz.Saglik sorunudur eyvallah ama bence yok yani sanmıyorumDün avukat araştırdığını söylemişti ki ailesinden çok ciddi yoğun bakımlım bir sağlık sorunu oluştu şimdi her gün onunla uğraşıyor ben de şu sıkıntılı süreçte sıkıştıramıyorum.
Böyle zamanlarda hep işinizi aksatacak şeyler çıkar zaten. İnşallah her şey yıluna girer de çabucak çözersiniz. Bu süreçte ona destek olmayın hatta hiç ilgilenmeyin bence, hisleri bittiyse desteğinize de ihtiyacı yoktur. Sorumluluk hissetmeyinDün avukat araştırdığını söylemişti ki ailesinden çok ciddi yoğun bakımlım bir sağlık sorunu oluştu şimdi her gün onunla uğraşıyor ben de şu sıkıntılı süreçte sıkıştıramıyorum.
Sonuç değişmeyecek bence buradan dönemeyizBilemedim ya ,sizin iş fos çıkacak bence ,boşanmayacaksiniz.Saglik sorunudur eyvallah ama bence yok yani
Çok teşekkür ederim sözlerinize, son dönemde ne kadar çok böyle vazgeçen erkek var inanılır gibi değil çevremde de böyle hikaye çok duyuyorum. Biz kendi halinde eviyle işiyle ilgilenen kadınlar olarak yuvamızı düzenimiz bozmak gibi bir fikrimiz hiç oluşmuyor bence. İnanın onlarda pişman oluyorlardır. Beraber büyüdüğünüz sizi sizden iyi tanıyan kişiyi hayatınızdan çıkarıp o boşluğu nasıl doldurursunuz bizim de belki baştaki itirazımızın nedeni budur. Ama hayatta her hayır da şer her şerde bir hayır aramak lazım. Size de şu dönemde önce gönül ferahlığı ve huzurlu bir süreç geçirmenizi diliyorum.bende boşanma aşamasındayım genelde erkekler yüzünden bitiyor evlilikler onu fark ettim, rahat batıyor herhalde bu erkeklere bir hiç uğruna evliliklerini ne kadar kolay bitirip pişmanlık bile duymamaları üzücü .Allah yardımcınız olsun. konuşma şekliniz ,sabrınız karakteriniz kaliteli bir yapınız olması aslında herkesin arayıpta bulamadığı özellikler sizin gibi naif ruhlu kadınlara bunları yapan bize neler yapmaz
Uzulmeyin lutfen. Ben size sonucu soyliyim esiniz gelecek ve psikolojisinin cok bozuk oldugunu soyleyecek ve kaldiginiz yerden devam edeceksiniz. Sadece biraz sabir. Yukarida size benzer bir konudan bahsetmistim surec bu ya da benzeri sekilde ilerlemisti. Yazdiklariniz cok tanidik geldi.
Bizim sizi anlamadigimizi dusunmeyin, elbette yasadiginiz yikim cok kotu ve cok zor bu kismi hepimiz anladik ve uzulduk. Ama benim yazdiklarinizdan cikarimim siz kolay kolay bosanmazsiniz. O yuzden ne diyorsaniz dogrudur ve sonucu bize yazin dedim. Kurdugunuz cumleler hic bosanma niyeti olan bir kadinin kuracagi cumleler degil. Herkesin her olay karsisinda tepkisi ayni olamaz belki siz cok sabirli birisinizdir ona da lafim yok. Beni kısıtladığı herşeyi koşulsuz kabul etmiştim. su cumleyi kuran bir kadinin kolay kolay bosanacagina inanmam.
Ben konunun başında ilk yazımda hiç kesin konuşmamıştım hatta sonunda farklı bir gözle durumum için fikir almak istemiştim zaten bahsettiğiniz kadar kararlı olsam herşeyi yapmış bitirmiştim çoktan neden danışmak isteyeyim ki, bu süreç öyle kolay değilmiş maalesef, hele ki karar veren taraf da siz olmayınca kimsenin başına gelmesin de başa gelince anlaşılıyor.Konu sahibi size 2 ocakta yukaridakileri yazmisim. Bosanin ya da bosanmayin aslinda mesele o degil. Konu acarken deseniz ki ben kararsizim, dusunecegim, dertlesmek istedim gibi seyler deseniz kimse size bir sey demeyecek ama benim icin bitti, kesin bosanacagim vs.deyince haliyle bakiyoruz konu yerinde sayiyor simdi de baska engeller cikmis. Hayirlisi artik.
Dün avukat araştırdığını söylemişti ki ailesinden çok ciddi yoğun bakımlım bir sağlık sorunu oluştu şimdi her gün onunla uğraşıyor ben de şu sıkıntılı süreçte
Çok teşekkür ederim sözlerinize, son dönemde ne kadar çok böyle vazgeçen erkek var inanılır gibi değil çevremde de böyle hikaye çok duyuyorum.
Bu yorumum da vazgeçti döndü gibi anlaşılmasın dediğim gibi buradaki arkadaşlarım benim kararımın netleşmesinde çok etkili oldu onlara tekrar teşekkür ederimBen konunun başında ilk yazımda hiç kesin konuşmamıştım hatta sonunda farklı bir gözle durumum için fikir almak istemiştim zaten bahsettiğiniz kadar kararlı olsam herşeyi yapmış bitirmiştim çoktan neden danışmak isteyeyim ki, bu süreç öyle kolay değilmiş maalesef, hele ki karar veren taraf da siz olmayınca kimsenin başına gelmesin de başa gelince anlaşılıyor.
Ben konunun başında ilk yazımda hiç kesin konuşmamıştım hatta sonunda farklı bir gözle durumum için fikir almak istemiştim zaten bahsettiğiniz kadar kararlı olsam herşeyi yapmış bitirmiştim çoktan neden danışmak isteyeyim ki, bu süreç öyle kolay değilmiş maalesef, hele ki karar veren taraf da siz olmayınca kimsenin başına gelmesin de başa gelince anlaşılıyor.